לא זו הייתה הכוונה שלי
אגב אני בספק אם גם אביב גפן חשב על העם היהודי ועל כך שהוא עוזר לריבוי האוכלוסייה כשהחחליט להביא ילד לעולם ,זאת בהנחה שזה היה מתוכנן. לא צריך ללכת רחוק על מנת למצוא סיבות מדוע לא להביא ילד לעולם. לא צריך לראות אחמינ'אדים או היטלרים. מרגיז אותי שהדבר היחיד שתמיד מהווה תירוץ הוא גורל העפ היהודי קל לנו לחשוב שכולם שונאים אותנו אך בפועל אלה אנחנו שמקלים על העולם בזה. חוק שמאשר רק ליהודים להכנס לארץ הוא חוק גזעני שמזכיר את הנאצים על אף שברור שלא מדובר פה בחוק על פי חוקי הגזע כפי שעשו הנאצים. אך ישראל מגדירה את עצמה מדינה דמוקרטית שאינה מפלה אדם על רקע גזע,דת או מין אבל מסתבר שזה לא נכון כאשר מדובר בהפיכת אותו אדם לאזרח. אפשר להבין למה במקומות מסויימים אנחנו לא אהודים. ובנושא אחר גם אנשים כמו יגאל עמיר ובני סלע צריכים לגרום לנו לחשוב האם אנחנו רוצים ילד בעולם למה ללכת רחוק? בכל יום מתרחשת בישראל פשיעה. מלחמות בקרב העולם התחתון, תאונות דרכים, זיהום אוויר וסכינים שנשלפים בבתי ספר . זה הרבה יותר מפחיד אותי מהאיום שמנסים להחדיר בנו לגבי פצצת האטום של איראן. זה יותר ניסיון פאתטי של התקשורת להכניס היסטריה באנשים. אני לא אומר שלא צרילך לעשות הכל על מנת לעצור את הפצצה, אין ספק אחמידג'אד הוא דמות שלילית וזדונית שדיבוריו מזכירים את נאומיו השטניים של היטלר ובכל זאת לפני שנחפש את הבעיות מעבר לים תגידו לי אתם האם כשאתם מסתובבים בלילה ברחוב בדרך הביתה מעוד יום עבודה או בילוי עם חברים האם אתם לא קצת חוששים שמא יקרה לכם משהו? ולזה התכוונתי כשאמרתי עולם מסריח ולא בהכרח לאחמינג'אד או . אנחנו כאנשים צריכים להביא לעולם ילדים ואין זה קשור לאומה היהודית, עלינו להסתכל על עצמנו כחלק מהעולם ולגדול כאנשים מוסריים וטובים , יהודי ,נוצרי או מוסלמי זה כלל לא חשוב בסופו של דבר ,לכולנו זורם אותו דם בעורקים ולכולנו צריכה להיות מטרה משותפת, חיים בטוחים יותר בכדור הזה.