מזל טוב לאבא הטרי

T h e B o Y1

New member
קצת באיחור חחחח אביב מזל טובב!!!!

אביב ושני המון מזל טוב!!!!! שמח בשבילכם !

מזל טוב לאביב גפן

אני מעריצה שלך כבר המון זמן ואני אוהבת את השירים שלך אני רוצה לאחל לך ולאישתך המון שנים מאושרות שתגדלו את הילד בנחת והמון המון אהבה ממני ביאנקה

dar feldman

New member
שינוי בתפיסה

בעבר זה היית אתה שאמרת שבחיים לא תרצה להביא ילד לעולם המסריח הזה. ואתה יודע מה האמנתי לך? לא כי אני איזה גרופי מסריח כמו עשרות או מאות אלפי המעריצים המטומטמים שמעריצים את האדמה שאתה הולך עליה . כי הזדהיתי עם השירים ,הזדהיתי עם המסרים ובעיקר כיבדתי אותך שהיית שונה ,שלא חששת לומר את דעתך גם אם זה ייפגע בפופולאריות שלך גם אם ישירו לך אביב גפן ההומו ובן זונה. ועל כך הערכתי אותך. הערכתי אותך על כך ששירייך האמיצים עזרו לי להתגבר על תקופת התיכון הבודדת שלי. אבל היום אני מרגיש נבגד. לא אתה לא חייב לי משהו ובטח שלא גם למאות אלפי המעריצים שאתה בעצמך מכנה שאתה מתבייש בשמם על ההערצה שלהם אותך. ובכן אני לא מעריץ וחשוב לי להדגיש אבל אם מישהו צריך להתבייש זה אתה! אתה שבגדת בערכים שלך אתה שהפכת מאדםפ אידיאולוגי לפרה חסרת מוסר ומסחטת כסף. הדבר החורה ביותר הוא שבגיל שלושים הפכת להיות עוד בורגני חסר ערכים. והדבר העצוב זה שבתחילת הקריירה שלך היית יותר נאמן לעצמך מכיום. לעולם לא היית עושה דיסק לנינט טייב אם כל הכבוד. ולעלום לא היית מוכר דיסקים שלך בארומה ובזה כבר אין כבוד. אתה רוצה למכור ? סבבה תהיה נאמן לעצמך זה יותר חשוב מכסף. אני באמת מאחל לילד ולך הרבה אושר ובריאות אבל אותי אכזבת. דר

באמת בעולם של אחמניג'אדים

היטלרים ושא מפלצות אדם זה קשה להביא ילד שאתה יודע שיש מנהיגים שיכולים להביא למלחמות עולם נוראיות אבל עלינו כעם, כאומה , יהודית עלינו להביא ילדים גם בשביל האושר שלנו כאנשים שמביאים אחרינו עוד חיים וגם כהבטחת ההמשך של העם היהודי יהיה טוב, מקווה הם עדיין בונים פצצה מקשטים את האטום המכוער,,,,
וגם זה רצון טבעי בסביבות גיל ה30 להביא ילד פשוט טבעי בטבע האדם המודרני, נקודה

dar feldman

New member
לא זו הייתה הכוונה שלי

אגב אני בספק אם גם אביב גפן חשב על העם היהודי ועל כך שהוא עוזר לריבוי האוכלוסייה כשהחחליט להביא ילד לעולם ,זאת בהנחה שזה היה מתוכנן. לא צריך ללכת רחוק על מנת למצוא סיבות מדוע לא להביא ילד לעולם. לא צריך לראות אחמינ'אדים או היטלרים. מרגיז אותי שהדבר היחיד שתמיד מהווה תירוץ הוא גורל העפ היהודי קל לנו לחשוב שכולם שונאים אותנו אך בפועל אלה אנחנו שמקלים על העולם בזה. חוק שמאשר רק ליהודים להכנס לארץ הוא חוק גזעני שמזכיר את הנאצים על אף שברור שלא מדובר פה בחוק על פי חוקי הגזע כפי שעשו הנאצים. אך ישראל מגדירה את עצמה מדינה דמוקרטית שאינה מפלה אדם על רקע גזע,דת או מין אבל מסתבר שזה לא נכון כאשר מדובר בהפיכת אותו אדם לאזרח. אפשר להבין למה במקומות מסויימים אנחנו לא אהודים. ובנושא אחר גם אנשים כמו יגאל עמיר ובני סלע צריכים לגרום לנו לחשוב האם אנחנו רוצים ילד בעולם למה ללכת רחוק? בכל יום מתרחשת בישראל פשיעה. מלחמות בקרב העולם התחתון, תאונות דרכים, זיהום אוויר וסכינים שנשלפים בבתי ספר . זה הרבה יותר מפחיד אותי מהאיום שמנסים להחדיר בנו לגבי פצצת האטום של איראן. זה יותר ניסיון פאתטי של התקשורת להכניס היסטריה באנשים. אני לא אומר שלא צרילך לעשות הכל על מנת לעצור את הפצצה, אין ספק אחמידג'אד הוא דמות שלילית וזדונית שדיבוריו מזכירים את נאומיו השטניים של היטלר ובכל זאת לפני שנחפש את הבעיות מעבר לים תגידו לי אתם האם כשאתם מסתובבים בלילה ברחוב בדרך הביתה מעוד יום עבודה או בילוי עם חברים האם אתם לא קצת חוששים שמא יקרה לכם משהו? ולזה התכוונתי כשאמרתי עולם מסריח ולא בהכרח לאחמינג'אד או . אנחנו כאנשים צריכים להביא לעולם ילדים ואין זה קשור לאומה היהודית, עלינו להסתכל על עצמנו כחלק מהעולם ולגדול כאנשים מוסריים וטובים , יהודי ,נוצרי או מוסלמי זה כלל לא חשוב בסופו של דבר ,לכולנו זורם אותו דם בעורקים ולכולנו צריכה להיות מטרה משותפת, חיים בטוחים יותר בכדור הזה.

goldy

New member
מי אמר למי "אני לא אביא ילד לעולם הזה"?

כניראה שהוא באמת הישתנה.

למעלה