שמות הילדים בנומרולוגיה

רותי ע

New member
../images/Emo95.gif שמות הילדים בנומרולוגיה

עינת, מנהלת פורום נומרולוגיה, הסכימה להתארח אצלנו ולענות על שאלות לגבי פירושי שמות בנומרולוגיה. כולם מוזמנים לשרשר לכאן שאלות.

or3

New member
מה בדיוק שואלים? לבת שלי קוראים אור

זה מספיק?

עינת

New member
כדי לבדוק את התאמת השם

יש צורך בשם,שם משפחה ותאריך לידה מלא. כדי שתהיה בידך אפשרות לא להחשף את מוזמנת להכנס לפורום נומרולוגיה (לינק מצורף) ובראש הפורום יש הסבר על הפיכת אותיות השם למספרים.
שפע ו
עינת

עינת

New member
חגית של אורן

אורן תהה אדם אשר יודע מה הוא רוצה ומאמין בעצמו. יד אלוהים שומרת עליה ומכל נפילה בחיים היא תקום חזקה יותר. שמה המלא נותן 25 שהוא מספר המסמל חכמה וחוזקה יבוא מהתגברות על אכזבות בגיל צעיר,אלו החיים הרי ומה שחשוב הוא שלאורן יש את התכונה הנדירה של למידה מטעויות העבר. היא ניחנה גם בכושר שיפוט מצויין.
שפע ו
עינת

עינת - המון תודה

הורדת אבן מליבי. ראיתי תשובות לבנות אחרות שצריך להחליף את השם ופחדתי לרגע

גם אני רוצה אם עוד אפשר

תאריך לידה של שחר 22.12.97 תאריך לידה של תומר 08.06.00 שם משפחה 82571 ואגב איך מתקבל השם ניתאי (שאמור להיוולד אוטוטו) האם זה שם טוב?

zimes

New member
פנינה, תודאי במילון,

אבל נדמה לי שנתאי כותבים בלי יוד. (נתאי ולא ניתאי). אם לא מענין אותך איך זה במילון, וכיף לך עם היוד, תשכחי שאמרתי משהו.

עינת

New member
אמא של שירה

ראשית ראי את תשובתי לאמא של אורן כיוון שיום הולדתה של שירה הוא 25 והדברים מסמלים גם אותה. יחד עם זאת שמה הוא שם לא קל וכל המפה שלה מעידה על כך שיעודה של שירה הוא יעוד של עזרה וחמלה.שמה מעניק לה טוב לב מיוחד,חוסר אנוכיות,יכולת לעזור לזולת -אבל לא תמיד לעצמה.המספר שלה מלא סתירות ומזהיר מפני שותפויות והתחברויות עם אחרים. כיוון שכל מפתה מובילה ליעוד הייתי חושבת להקל עליה ולשנות את שמה,כך שיהיה לה כח לעזור גם לעצמה.
שפע ו
עינת

אני לא יודעת אם זה מוקדם מדי לדעת

אבל לפי מה שנראה עכשיו, שירה עוזרת בעיקר לעצמה, מאוד חושבת על עצמה ודואגת לעצמה בכל אופן תודה

עינת

New member
טלי של גלי

יש מעט בעיתיות בשם כיוון שהצרוף שלו עם נתיב גורלה של גלי הוא צרוף לא רצוי (8 ו-15 בכפיפה אחת לא רצויים),גם המספר 7 שנובע משמה נותן אנרגיה לא רצויה של קושי בחיי שיתוף.ניסיתי לבדוק האם גלית יהיה טוב אך גם כאן יש בעיתיות.הייתי ממליצה לך בחום לשקול שינוי שם עבורה.
שפע ו
עינת

Lukas

New member
שלום עינת ושלום לטלי

היי טלי, בעלך הראה לי אתרים שבנית לפורום והם נפלאים! (אנחנו יושבים באותו הקיוביק), בגלל זה החלטתי לפקוד את הפורום. תמסרי לו ד"ש ממני. קראתי קצת מהודעותיך בפורום וגם הן מאד יפות, עושה רושם שתהיי אמא טובה, וגם עכשיו את כזאת. רק תשמרי שגלי לא תעשן!!! (אם כבר תעשן אז לא נובלס!!!) לעינת- מה להגיד, חבל להכניס אמונות תפלות ולא לעודד אמא בתחילת דרכה, להדביק תוויות שכאלה על ילדה קטנה וחמודה! אני חושב שצריך להתנצל. בברכה.

למעלה