החושף הנחשף לאהבה שלום
כיוון שהקזת את דמי,אין לי אלה לענות לך ולהסביר. א. האם הורה שמבקש יעוץ לגבי ילדו פושע,ופליליסט? איני חושבת זהו הורה שרוצה את הטוב ביותר לילדו. ב.הדבר האחרון בו אתה יכול להאשים אותי בו הוא חוסר אחריות ולמה? כאשר אתה רואה עיוור הולך ולפניו בור, מה תעשה? האם תתן לו ללכת ישר אל פי הבור? או אולי תזהיר אותו שיש בפניו מכשול ותסביר לו איך לעקוף אותו? אני נוהגת להזהיר,אם יבחר ללכת אל תוכו זו כבר בחירה שלו. האמן לי חושף יקר כי הדרך הנוחה ביותר היא להיות נחמדה ולספר לכל ההורים שהכל נפלא וטוב,אבל אני כבעלת מקצוע אחראית מעדיפה את האמת שלפעמים אינה ערבה לאוזן -אך יחד עם זאת מאפשרת בחינה והמנעות,מאשר את הנחמדות אשר אינה אחראית כלל ועיקר. כבר הוכח שנטיות להתמכרות למשל אינן קשורות לחינוך או לסביבה אלה קיימות באדם מלכתחילה,אם אזהיר יתכן ואפשר יהיה להמנע מכך בדרכים שונות (וגם אותן אני מראה - ולא אין מדובר בקמעות ושאר ירקות). ג.אחד ממקורותיה של הנומרולוגיה הם בקבלה.יותר מכך גם בספר הקדוש לנו היהודים ישנן דוגמאות לנומרולוגיה= גימטריה. אברם - שונה שמו לאברהם שרי - כדי להעניק לה פוריות ולפתוח את רחמה שונה שמה לשרה רבנים רבים עוסקים בהענקת שמות לילדים ולכן בבקשה אל תאמר שאין דבר פחות יהודי מכך. אגב גם פיתגורס אמר כי " הטבע פועל בשיטות גיאומטריות" וגם יונג הפסיכולוג הנודע שעל פיו אנו מחנכים עד היום דורות של ילדים הדגיש שמספרים לא הומצאו ,אלה נתגלו.עוד הוא אמר שהמספרים הם תוצרים ספירטואליסטיים של התת-מודע,אשר משתמש במספר כגורם מסדר ומווסת. (אגב גם על גלילאו גלילאי אמרו בתקופתו שהוא מטורף...) ד.כבעלת מקצוע 13 שנה בתחום אשר הגיעה מתחום החינוך וההגיון,עלי לומר לך כי הנומרולוגיה למרות שאין לה הסבר שהמח שלנו מסוגל להבין,מוכיחה את עצמה בכל פעם מחדש.לכן אנא ממך אם אינך מבין בתחום מסויים שאל קודם לכן ,למד ואז תשפוט. (אני למשל לא אתווכח עם פיסיקאי על מחקריו כיוון שאיני מבינה בכך דבר וחצי דבר). ה.זכותך להאמין ב"טמטום" הזה שמוכיח את עצמו יום יום מחדש וזכותך לשלול אותו,יחד עם זאת אני מאמינה שמי שאינו מאמין ואינו רוצה לדעת לא ישאל, אך מי ששאל אני מחוייבת על האמת והיעוץ שאני נותנת ניתן עם הרבה השקעה והרבה אהבה בתקווה שהאדם שקיבל אותו ילמד ויעשה כדי להמנע. זהו יעוץ בלבד והבחירה נשארת בידכם ואסיים בברכת אור שפע ואהבה עינת