שמות הילדים בנומרולוגיה

נכון. אבל זול...

לפחות נובלס לייטס. ותודה לתפוח עץ על העידוד. וללוקאס כמובן! אל חשש, אין פיקפוק או ספקות או ...

מעבר לטימטום של הנומורולוגיה הזו

זה גובל בעבירה פלילית לפרסם שמות של קטינים עם תאריך הלידה ושם המשפחה ואחר כך הניתוח חסר האחריות של הנומורולגית. מלבד זאת שאין דבר פחות יהודי מאשר כל העיסוק באמנות התפלות האלו. אז למה שלא תתפקרו בכלל? שימו כיפה על הראש או ליבשו חצאית ארוכה ותעלו לקבי צדיקים כמו כל הגויים. החושף זועם על הכנסת הטימטום הזה לתוך עולמם של הילדים.

imale

New member
אין צורך להעליב../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

ראשית, אמונה, גם אם בעיניך היא "תפלה", זה דבר כל כך אישי - ולקרוא לזה "טימטום" זה לא לעניין בעיני. אני לא מאמינה בנומרולוגיה, ואין לי שום רצון שמישהו זר ינתח תוך דקות את האופי (המתעצב עדיין) של בתי הקטנה, על סמך אותיות ומספרים. לכן לא ביקשתי ניתוח כזה - אך מכאן ועד להעלבת כל אלו שביקשו, חלקם רק מסקרנות, לא מתוך אמונה שלמה, הדרך רחוקה רחוקה
לגבי העניין הפלילי - אני לא מתמצאת בחוק. אישית לא הייתי מפרסמת פרטים כאלו באינטרנט במקום כל כך נגיש, אלא פונה באימייל אישי - אבל אני בכלל לא בטוחה שיש כאן הפרה של החוק... ואם מישהו בונה אתר למשפחתו ומפרסם בו את שמותיהם המלאים של ילדיו, גם אז הוא עובר על החוק??? אני בספק... אם תוכל להביא סימוכין לפני שאתה מאשים חלק מהמשתתפות כאן בעבריינות, זה יהיה קצת יותר הוגן מצידך.

דיאנה1

New member
../images/Emo45.gif בעיני ההתקפה על עינת איננה

הוגנת. מי שמבקש יעוץ האם השם שניתן לילדו מתאים לו, צריך להיות מוכן לאפשרות שהתשובה תהיה "לא". אני בחרתי שלא לשאול. אני בטוחה שכל מי ששאל יודע לקחת דברים בפרופורציות ולא לקחת ללב יותר מדי.

רק שיהיה ברור- אני לא חלק ממהמולה

הבחור לא ממש מכיר אותי, והממשיך, בכלל לא מכיר אותי. הודיתי לעינת, לקחתי את דבריה לתשומת ליבי, ואני אקח אותם הלאה, לחיוב או לשלילה. זה הכל. אין מקום להמשך דיון פה.

עינת

New member
החושף הנחשף לאהבה שלום

כיוון שהקזת את דמי,אין לי אלה לענות לך ולהסביר. א. האם הורה שמבקש יעוץ לגבי ילדו פושע,ופליליסט? איני חושבת זהו הורה שרוצה את הטוב ביותר לילדו. ב.הדבר האחרון בו אתה יכול להאשים אותי בו הוא חוסר אחריות ולמה? כאשר אתה רואה עיוור הולך ולפניו בור, מה תעשה? האם תתן לו ללכת ישר אל פי הבור? או אולי תזהיר אותו שיש בפניו מכשול ותסביר לו איך לעקוף אותו? אני נוהגת להזהיר,אם יבחר ללכת אל תוכו זו כבר בחירה שלו. האמן לי חושף יקר כי הדרך הנוחה ביותר היא להיות נחמדה ולספר לכל ההורים שהכל נפלא וטוב,אבל אני כבעלת מקצוע אחראית מעדיפה את האמת שלפעמים אינה ערבה לאוזן -אך יחד עם זאת מאפשרת בחינה והמנעות,מאשר את הנחמדות אשר אינה אחראית כלל ועיקר. כבר הוכח שנטיות להתמכרות למשל אינן קשורות לחינוך או לסביבה אלה קיימות באדם מלכתחילה,אם אזהיר יתכן ואפשר יהיה להמנע מכך בדרכים שונות (וגם אותן אני מראה - ולא אין מדובר בקמעות ושאר ירקות). ג.אחד ממקורותיה של הנומרולוגיה הם בקבלה.יותר מכך גם בספר הקדוש לנו היהודים ישנן דוגמאות לנומרולוגיה= גימטריה. אברם - שונה שמו לאברהם שרי - כדי להעניק לה פוריות ולפתוח את רחמה שונה שמה לשרה רבנים רבים עוסקים בהענקת שמות לילדים ולכן בבקשה אל תאמר שאין דבר פחות יהודי מכך. אגב גם פיתגורס אמר כי " הטבע פועל בשיטות גיאומטריות" וגם יונג הפסיכולוג הנודע שעל פיו אנו מחנכים עד היום דורות של ילדים הדגיש שמספרים לא הומצאו ,אלה נתגלו.עוד הוא אמר שהמספרים הם תוצרים ספירטואליסטיים של התת-מודע,אשר משתמש במספר כגורם מסדר ומווסת. (אגב גם על גלילאו גלילאי אמרו בתקופתו שהוא מטורף...) ד.כבעלת מקצוע 13 שנה בתחום אשר הגיעה מתחום החינוך וההגיון,עלי לומר לך כי הנומרולוגיה למרות שאין לה הסבר שהמח שלנו מסוגל להבין,מוכיחה את עצמה בכל פעם מחדש.לכן אנא ממך אם אינך מבין בתחום מסויים שאל קודם לכן ,למד ואז תשפוט. (אני למשל לא אתווכח עם פיסיקאי על מחקריו כיוון שאיני מבינה בכך דבר וחצי דבר). ה.זכותך להאמין ב"טמטום" הזה שמוכיח את עצמו יום יום מחדש וזכותך לשלול אותו,יחד עם זאת אני מאמינה שמי שאינו מאמין ואינו רוצה לדעת לא ישאל, אך מי ששאל אני מחוייבת על האמת והיעוץ שאני נותנת ניתן עם הרבה השקעה והרבה אהבה בתקווה שהאדם שקיבל אותו ילמד ויעשה כדי להמנע. זהו יעוץ בלבד והבחירה נשארת בידכם ואסיים בברכת אור שפע ואהבה עינת

דניעל

New member
מה בין גיאומטריה לגימטריה?

"הטבע פועל בשיטות גיאומטריות", אמר פיתגורס. אלא שכאן מדובר בגימטריה, אם אינני טועה, לא בגיאומטריה. גיאומטריה קשורה בצורות, ואילו גימטריה קשורה באותיות. שני דברים שונים לחלוטין. עינת, האם התכוונת למה שכתבת?

zimes

New member
היופי של שניהם, מתורגם למספרים

אני אומרת את זה מזוית של מתמטיקאי, לא נומרולוג, אבל ממש הבנתי למה עעינת התכוונה בהשואה לגיאומטריה.

עינת שלום

א. מה שהתבקש זה לא יעוץ אל רועץ. ב. הדבר הנכון בהמשך להקבלתך הוא לאמר שאת חופרת את הבור ומובילה את העיוור לתוכו. כתבת "כבר הוכח שנטיות להתמכרות למשל אינן קשורות לחינוך או לסביבה אלה קיימות באדם מלכתחילה" ובכן זה בלשון המעטה לא נכון. אין עדיין שום מחקר מבוסס והחלטי הקובע מעיין נובעות נטיות האדם, מהסביבה או מתכונות מולדות. אין עדיין שום תשובה לדבר הזה ואל תפיצי דעות כעובודות. ג. אכן אין דבר פחות יהודי מרבנים שבמילים אחרות הם עובדי אלילים הסוגדים לאנשים חיים דבר שאין פחות יהודי ממנו. אדם העוסק בכוכבים מזלות ושאר מריעין בישין אינו יכול להיות יהודי, גם אם אמא שלו כזאת. בנוגע לכל גדולי הדור שהזכרת כפיטגורס יונג וכו´ בין הרעיונות שלהם לבין מה שאת עושה יש הבדל גדול. הם דיברו על איך מתנהלים הדברים ואת חושבת שאת יודעת לפרש את המספרים. הדבר בדיוק כמו אסטרולוגיה, אין ספק שלכוכבים כיחידות בעלות מסה גדולה וכוח משיכה יש השפעות מגנטיות על החיים שלנו. אך אין ספק שאין אף אדם שיודע לקרוא את ההשפעות האלו. ד. החושף לא שופט הוא פוסל על הסף את כל העיסוק בעתיד ובאופי האדם מבלי לפגוש אותו. כל יועץ או פסיכולוג או סוציולוג או פסיטיאטר יספר לך כמה קשה להגיע לנפש האדם אפילו לאחר שעות של הכרות ושיחה. אל תתימרי לעשות זאת באמצעות מספרים. ה. על אף שהיעוץ שאת נותנת בא מאהבה והשקעה אין זה אומר שהוא נכון וטוב. רוב הטעויות ולפעמים טעויות הרות גורל שהורים עושים בחינוך הילדים נובע מאהבה. את הערת האזהרה שלך את צריכה לשים בתחילת כל שיחה העוסקת בעבודת האלילים הזו משהו כמו: אין לייחס לדברים האמורים כל משמעות שהיא. כל הכתוב הוא מעין משחק אשר מטרתו להרוות את חשבון הבנק שלי במזומנים רבים ככל האפשר או להרוות את האגו שלי. אהבה לכל.

אני לא רואה הגיון בהתנצחות על השאלה

אם הנומרולוגיה נכונה ומשרתת או לא כי אני משוחדת. אני נותנת לה המון קרדיט, מכירה ביכולותיה ובתרומתה ויחד עם זה אני זהירה בהחלטות שלי ולא נותנת לעצמי להתבסס עליה ועליה בלבד. א-ב-ל אתה נסחף. זכותך הלגיטימית לא לכבד ולא לרצות להבין את מה שעומד מאחורי זה, ואם אכן כך הדבר כפי שאתה מעיד על עצמך, למה בכלל לעסוק בזה? תתייחס לזה כאל זבוב טורדני ותמשיך הלאה. מי שמתעניין מתעניין ומי שלא לא, אף אחד לא יפסיק להתעניין רק כי אתה אומר שזה לא נכון. כתבת: "החושף לא שופט הוא פוסל על הסף את כל העיסוק בעתיד ובאופי האדם מבלי לפגוש אותו. כל יועץ או פסיכולוג או סוציולוג או פסיטיאטר יספר לך כמה קשה להגיע לנפש האדם אפילו לאחר שעות של הכרות ושיחה. אל תתימרי לעשות זאת באמצעות מספרים." יש לי חדשות בשבילך. פסיכולוג או פסיכיאטר טוב אכן יעשה שימוש בכל מיני אמצעים נוספים כדי לחדור לנפשו של האדם ולפעמים לדבר על זה לבד לא נותן את אותו האפקט.צריך לחפור עמוק ביותר ולא כל אדם מסוגל לזה. הנומרולוגיה ככלי שמנתח את האופי וקצת מעבר תורמת לטיפול. אגב, אני בטיפול של 7 מפגשים עם מיסטיקנית פתרתי לעצמי דברים שהדחקתי ולא ידעתי על קיומם שנמשכו למעלה מ-10 שנים. עם פסיכולוג התהליך היה לוקח כמה שנים טובות, אם בכלל ומה שחשוב הרי בסופו של דבר הוא התוצאה. הערך המוסף שהמטופל/נבדק הולך איתו הביתה ואם אני אחרי 7 מפגשים הצלחתי לטפל בהרבה שדים שהתרוצצו בתוכי, דייני. הגישה שלך מזכירה לי את אותם טבעונים פנאטיים שגורסים שהחלב מזיק לבריאות או את כל אותם רופאים קונבנציונאלים שמשום מה דואגים שלא תהיה להם פרנסה ושוללים מכל וכל את היתרונות שברפואה המשלימה. לפני שאתה נחשף לאהבה, תרשה לעצמך להחשף לנסתר, ללא ברור ואז האהבה שלך תהיה מושלמת יותר.

עינת שלום

א. מה שהתבקש זה לא יעוץ אל רועץ. ב. הדבר הנכון בהמשך להקבלתך הוא לאמר שאת חופרת את הבור ומובילה את העיוור לתוכו. כתבת "כבר הוכח שנטיות להתמכרות למשל אינן קשורות לחינוך או לסביבה אלה קיימות באדם מלכתחילה" ובכן זה בלשון המעטה לא נכון. אין עדיין שום מחקר מבוסס והחלטי הקובע מעיין נובעות נטיות האדם, מהסביבה או מתכונות מולדות. אין עדיין שום תשובה לדבר הזה ואל תפיצי דעות כעובודות. ג. אכן אין דבר פחות יהודי מרבנים שבמילים אחרות הם עובדי אלילים הסוגדים לאנשים חיים דבר שאין פחות יהודי ממנו. אדם העוסק בכוכבים מזלות ושאר מריעין בישין אינו יכול להיות יהודי, גם אם אמא שלו כזאת. בנוגע לכל גדולי הדור שהזכרת כפיטגורס יונג וכו´ בין הרעיונות שלהם לבין מה שאת עושה יש הבדל גדול. הם דיברו על איך מתנהלים הדברים ואת חושבת שאת יודעת לפרש את המספרים. הדבר בדיוק כמו אסטרולוגיה, אין ספק שלכוכבים כיחידות בעלות מסה גדולה וכוח משיכה יש השפעות מגנטיות על החיים שלנו. אך אין ספק שאין אף אדם שיודע לקרוא את ההשפעות האלו. ד. החושף לא שופט הוא פוסל על הסף את כל העיסוק בעתיד ובאופי האדם מבלי לפגוש אותו. כל יועץ או פסיכולוג או סוציולוג או פסיטיאטר יספר לך כמה קשה להגיע לנפש האדם אפילו לאחר שעות של הכרות ושיחה. אל תתימרי לעשות זאת באמצעות מספרים. ה. על אף שהיעוץ שאת נותנת בא מאהבה והשקעה אין זה אומר שהוא נכון וטוב. רוב הטעויות ולפעמים טעויות הרות גורל שהורים עושים בחינוך הילדים נובע מאהבה. את הערת האזהרה שלך את צריכה לשים בתחילת כל שיחה העוסקת בעבודת האלילים הזו משהו כמו: אין לייחס לדברים האמורים כל משמעות שהיא. כל הכתוב הוא מעין משחק אשר מטרתו להרוות את חשבון הבנק שלי במזומנים רבים ככל האפשר או להרוות את האגו שלי. אהבה לכל.

חוה 1

New member
לחושף שלום

איש באמונתו יחיה. יש המאמינים שבעזרת שאריות הבוץ בקפה שהם שותים ניתן לגלות את עתידם. יש הסבורים כי בעזרת כף היד ניתן לגלות את העתיד. יש המאמינים ברופאי אליל. הדבר האחרון שאפשר לעשות הוא להתווכח עם האמונה, במיוחד כשהיא מביאה כסף. אני מקווה שרוב האמהות כאן מייחסות ליעוץ שעשוע בלבד ולא מתכוונות ליישם את הדברים באמת.

רותי ע

New member
עידן

מה זה אומר? והאם יש המלצה לסוג של שם שכדאי לאחים עתידיים? (הכוונה למספר)

עינת

New member
עידן

שמו של עידן (כמובן בצרוף שם המשפחה) אומר שהוא יגדל לאדם בעל כושר סיבולת,אדם אשר לא חושש מעבודה. יחד עם זאת הוא מאוד רגיש והרגש גובר על ההגיון. הדו ספרתי של השם מעניק לעידן הרבה מזל וכשרון בתחומי המוסיקה,האומנות והמשחק. הוא מעניק לו מזג דרמטי ומגנטיות אישית חזקה.ברור לי כבר עכשיו שהבחור יהיה מפורסם. בקיצור נפלא! לגבי שמות לאחים עתידיים,כיוון שלא ניתן להפריד בין השם לתאריך הלידה איני יכולה לתת עצה מעכשיו,כשיגיע היום אשמח ליעץ.
שפע ו
עינת

רותי ע

New member
עינת ../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo20.gif

שמחתי לקרוא את הניתוח שלך. זה כל כך נראה לי מתאים לו-היכולת הדרמטית שלו באה לידי ביטוי כבר עכשיו, בגיל שנתיים וחצי. ואישיות מגנטית חזקה-אני רואה איך כמעט כל הילדים בגן כרוכים אחריו וכל פעם ניגש אלי הורה אחר ומספר שהילד שלו לא מפסיק בבית לדבר על עידן. אז כנראה שהשם באמת מתאים לו. ואני לא אשכח להתיעץ איתך לפני הפעם הבאה

למעלה