שמות הילדים בנומרולוגיה

dmitri

New member
חא...

חא חא חא חא חא חא חא חא חא חא חא חא חא חא ח....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

עינת

New member
גלית ושחר

שחר לחופש נולדה. זו ילדה אשר אהבת החופש טבועה בדמה ושמה בצרוף המשפחה מבטיח כי תצליח בקריירה ובתחום האישי.ילדה ברת מזל ומלאת קסם אישי. יד אלוהים שומרת עליה מלמעלה ותמיד מכל מכשול היא תחלץ. נהדר.
שפע ו
עינת

עינת

New member
יפית ,שגיא ושחר

שחר ילדה מאוד מאוד רגישה ומוכשרת.חייה לא יהיו חיי הליכה בתלם,יש לה את דרכה.מוכשרת ויצירתית ביותר.יחד עם זאת תצטרך לפתח עירנות ולהזהר מחנופה מצד הסביבה ו"חברים טובים". שגיא - שמו ויום לידתו 16 ,מומלץ להחליף שם בדחיפות!!!
זהו מספר אשר מזהיר מפני גורליות מוזרה ומפני סכנה לתאונות וכשלון תכניות. שינוי השם חייב להעשות בקפידה עם יעוץ מקצועי.
שפע ו
עינת

אז ככה

השם יעל ותאריך הלידה: 6.10.2001 האם השם מצביע על תכונות אופי אופייניות? נטיות לתחומי עניין מסויימים? תודה אשרת

עינת

New member
אשרת

את מוזמנת להבין את משמעות השם עי" כניסה למאמרים בפורום נומרולוגיה, לינק מצורף בתשובתי למעלה לאור. לגבי ההתאמה של שמה של יעל חסר לי שם משפחה.
שפע ו
עינת

עינת

New member
אושרת סליחה

עכשיו שמתי לב שהוספת למטה את שם המשפחה. שמה וכן שם המשפחה,כל אחד מהם נותן 11 מספר לא רצוי.זהו מספר שלא קל לחיות איתו,מספר שגורם לאדם הרבה תסכול עקב רגישות יתר. לעיתים קרובות אנשים עם מספר 11 נידונו לחיים ללא זוגיות או עם זוגיות קשה ביותר ועל כן אני ממליצה בחם על שינוי מיידי
שפע ו
עינת

עינת

New member
ליט אמא של תומר

תומר ילד מאוד רגיש והרמוניה ויופי חשובים לו יותר מכל. הוא יגדל להיות איש ביית ומשפחה עם קסם אישי מיוחד. יחד עם זאת בגלל ריבוי מספרים אמוציונאלים מחד ונטיה להפנמת רגשות מאידך אני חוששת שיגדל לאדם עצבני.כמו כן שמו נותן 16 ומזהיר מפני גורליות מוזרה הייתי ממליצה בחם על שינוי שם כדי להקל עליו את החיים.
שפע ו
עינת

למעלה