../images/Emo95.gifהמשך ציטוטיישן + תמונה 3
שיחה שלי ושל חברה שלי XDD
[email protected] אומר/ת: פוק גדול ומסריח עלייך
לייי אומר/ת: שילשולל נוזליי כזהה מסריחחח עליך
לייי אומר/ת: וגם טונה
[email protected] אומר/ת: שלשול ירוק ומעוך שדרכו עליו ואח"כ על הפנים שלך עם אותה רגל
לייי אומר/ת: שלשלוש אדום שהכניסו אותו בטוח שקשוקה שפג תוקפה ונתנו לך לאכול בלי שאת יודעת שיש שם שלשול ואז את מקיעה תנשמה שלך
לייי אומר/ת: וגם בזה יש טונה
[email protected] אומר/ת: קקקי גדול שכמעט ולא הצליח לצאת מהתחת ובסוף שהוא יצא הוא יצא חתוך הפה שלך ונתקע לך בגרון וזה נמרח לך בפה והיה לך ריח מסריח ורקוב, אח"כ הקאת את החרא חזרה וכולו נמרח לך בפנים
לייי אומר/ת: חראא שלל פרהה שערבבו עם פיפי של סוס ואת כול זהה הוסיפו לרוק של גמל ודחפו לך בטוח הפה עד שלא יכלת לנשום יותר ואז גם הקעת ואז אכלת את הקיע שלך
[email protected] אומר/ת: את הלכת ברחוב ופתאום נתקעת באבן ונפלת על שילשול ירוק צהוב מגעיל על הפנים והלון שלך נגעה בזה וליקקת את זה, אח"כ לא הספקת לקום וכלב השתין על הפנים שלך ושתית את הפיפ לקינוח, אח"כ באת אליי והבתי לך ארוחה טעימה שבפנים היה תולעים עם דם ירוק ושילשול מעוך ולא הרגשת ואכלת הכל
לייי אומר/ת: ואתתת הלכת ברחוב ואז נפלת לביוב מסריחחח ווגילית שאת פשוט במלא קקי ושלשולל ופיפי ואת טובעת בתוך זה אז את גם שותהה את זהה וזהה מגעילל כזהה ואתת את יוצאתת וכולך דוחה כזאתיי ואז את רואה את עופר ואת דאגי והם אומרים "מי זאת המסריחה הזאתי" ואת רודפת אחריהם והם בורחים ממך ווכול הפה שלך מלאא קקה
[email protected] אומר/ת: הפלצתי לךל בתוך הפנים ואז כולם קראו לך פלצנית , אח"כ הלכנו ופתאום ראינו את החתיך מההופעה והטעות שוב הפלצת והוא שמע וראה אותך אז הוא לקח אותי ונישק אותי אח"כ ראית את זה ונפלת לתוך חרא של חזירים וליקקת את זה, הוא ראה אותך וברחנו משם לארץ אחרת כי ראינו אותך אח"כ הוא נישק אותי שוב ואת נשארת עם החזירים כי האיש שטיפל שם חשב שאת אחד מהחזירים אבל הוא נתן לך לאכול חרא עם שילשול של סוסים .
לייי אומר/ת: אתת הלכתת כזהה בארץץ שלךך וזה היה כזה מקום כפרי שבכול מקום יש דיר חזירים עם קקהה ואת בטעות נפלתת לחרא שלהםם ווווכזהה נרדמת וואזז חלמת שאת מתנשקת עם החתיך ואז את קמה ואת קולטת שהחזיר יושב עליך והתחת שלו בדיוק על הפנים שלך והוא מחרבן בדיוק לתוך הפה שלךך ואתת אוכלת אתת זהה ומגיע ואוכלת ואת זה ואחר כך הוא גם משתין עליך ומביא את כול החברים החזרונים שלך וגם הם מחרבנים עלךיך
[email protected] אומר/ת: ואז פתאום ישבנו על שפת הים והוא ליטף לי את הפנים וקירב את הפנים שלו כדיי לנשק אותי ואז אח"כ את הגעת לשם אז לא רצינו לגעת בך כי הרחת כמו דיר חזירים שלם וחרא של סוסים אז פתאום ראינו את גיא ואת וגיא התחתנתם והוא נישק אותך ואז לירח דבש נסעתם לאכול קקי מיוחד של סוסים עם שילשול מעוך ורקוב בטעם עובש של כריך, בנתיים אני והחתיך מההופעה נכנסים לחדר ואז הוא מרים אותי ומניח אותי על המיטה ואז הוא מנשק אותי
[email protected] אומר/ת: ואז אני בהריון ממנו ואנחנו מתחתנים ואת בנתיים מולידה ילדים עם גיא ולשתיכם יש ביצה ליד הבית וחוות סוסים ובמקום לזרוק את הקקי אתם אוכלים את הקקי
לייי אומר/ת: בונאא אלוהיםם ספיר יש לך סטיות קשותת לגבי החתיך אלוהים אנלא רוצה לחשוב מה שאת חושבת
[email protected] אומר/ת: חחחחחחחחחח XDDD
[email protected] אומר/ת: אבל גם החתיך מימית 2000 אני לא אומרת אותו כי לא ראית אותו ><
לייי אומר/ת: חמודה לא כול מה שאת חושבת בראש הקטן שלך את צריכה להוציא
[email protected] אומר/ת: חיחיחיחי קנאית D: את עם גיא ואני עם החתיך מההופעה
לייי אומר/ת: בקיצורר כשאת עם החתיך שלך הוא קולטט שאת כול הזמן מפליצה ומחרבנת במיטה ובגלל זה הוא מחליט לעזוב אותך ואת נשארת בודדה אז גיא בא אליך כי אני עזבתי אותו לטובת החתיך [ שעזב אותך] ואת וגיא מחרבנים ואוכלים עד היום הזה
[email protected] אומר/ת: גיא מזמין אותך להורים שלו שזה ארווה של סוסים וחמורים, הם עושים את הקקי מיוחד, גם של חמורים וגם של סוסים, הם מכינים מזה גם שייקים וכל מיני מאכלים מגניבים, אתם יושבים לארוחה, מנה ראשונה אתם אוכלים קקי של חמור וסוס עם פיפי מעל ואתם מנגבים את זה עם פיתה, מנה עיקרית אתם אולים ספגטי מקקי של מור וסוס ברוטב פיפי לקינוח אתם שותים את השייק קקי עם שילשול מלמעלה ואז דאגי, עפר, החתיך מימית 2000, החתיך מההופעה,
[email protected] אומר/ת: סבסטיאן, פייר, דויד , מאט וג'סטין באים וכל אחד בתורו מביא לי נשיקה ואז אני בסוף בוחרת מישהו מהם ואת נשארת עם גיא
לייי אומר/ת: למה שהם יביאו לך נששיקה אם כולך מלאה בחרא בגלל שנפלת לתוך חרא ולפני זה אכלת ארוחה מלא עם גיא בבית הוריו !? היתה לך טעות קטנה , כולם באים ומביאים לי נשייקה
לייי אומר/ת: אה וחוץץץ מזהה בגלל כול החרא היה צריך לגלח לך את השיער אז גם שיער לא היה לך
[email protected] אומר/ת: כי זה לא קרה לי .. זה קרה לך המשך בדף הבא
[למרות שאני בטוחה שאף אחת לא קראה XD]