McWeekend

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo182.gifMcWeekend../images/Emo182.gif../images/Emo95.gif

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
תהנוו D:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo26.gifMyMcWeekend../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי
Lies One From The Radio Help Forget All You Know She Loves You I Want To Hold Your Hand You're The One That I Want POV I Wanna Hold You Ballad Of Paul K
שיר השבוע לא של מקפליי
Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby save you - SP I'd Do Anything - SP Perfect - SP Untitled - SP I'm Just A Kid - SP I Can Wait Forever - SP
חרישה מטורפת XD Look What Youve Done - Jet Green Day - Good Riddance Linkin Park - In The End Foo Fighters - My Hero Foo Fighters - Learn to Fly Foo Fighters - My Hero Three Days Grace - 11 - Gone Forever Evanecnes - My Lemmortal Jonas Brothers - Lovebug
אומן/ית/להקת השבוע
NcFly , Simple . Green Day .
אלבום השבוע
MITO , RA , SP
קליפ השבוע
קלטוו איך הוא רוקד XDD http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0&feature=related על אותו השיר שבקליפ הזה, עשו משהו מצחיק על ברק אובמה : http://www.youtube.com/watch?v=65I0HNvTDH4
ארתוור
דרייק וג'וש :] זואי 101 אחת שיודעת :] מונית הכסף
סרט השבוע
עיצבן השבוע
למורה שלי לדרמה\תאטרון יש את הפלאפון והכתובת [של הבית] של עפר והיא לא רוצה להביא לי
החברות הסתומות של אחותי
העציב השבוע
קיבלתי 75 במדעים >< יצאתי מהנבחרת כדורגל בבית הספר שלי .. מצד אחד זה טוב ומצד שני זה לא .. המאמן כבר ממש עיצבן אותי, הקבוצה שלי חרא ו.. אני רק יודעת שאני ממש אתגעגע לשחק כדורגל
כמה ערסיות ופרחות השתלטו על התוכנית שהלכתי אליה לאודישנים [תוכנית על בתים] הן אמרו שהן שונאות פריקים ואימואים וכל אלה ימותו וערסים לשילטון וכל מיני דברים מעצבנים .. הקטע לא ישודר בטלויזיה אבל הוא יהיה בפייסבוק וביוטיוב .. בטלויזיה הוא יהיה מאוחר יותר [ערוץ 98] .. כשזה יעלה ליוטיוב אני אשים קישור >< אבל יצאתי שם כ"כ מזעזעע !!!!
שימח השבוע
עהעהא ייאיי קיבלתי 94 באנגלית אחרי 2 נכשלים
ייאאיי שישי שבת סמינר בצופים D: היומולדת של אחותי
עעהעהאהאה יום שלישי שיבוא אני הולכת לראות מלאמלא חתיכיים יייאאאאייי :]]]]]]]]]]]]]]]]
ציטוט השבוע
אממ לא זוכרת >< אבל אני אכתוב משהו שנזכרתי שהיה לא מזמן XDD דשה [Mc4Ever] כזה דיברנו על ארצות וזה .. אז כזה: אני : "עכשיו יש לי שאלה לדשה" XD "את יודעת באיזה יבשת נמצאת אנגליה?" דשה: "ברור חח אמריקה" חחחחחחחחחחחחחחח XDDDD ילדה סתוממה דשה את יודעת שאני אוהבת אותך אבל אני עוד אחזיר לך על התמונות ושהרסת לי את השיער
המשך ציטוטים בעמודים הבאים
מתנגן בראש/בפלייליסט
Green Day - Wake Me Up When September Ends
המלצת השבוע
אל תאכלו יותר מדיי שוקולד .. אתן תשמינו בסוף ויהיה לכן שניצלים - כמו שלי יש ]: ראש אחד עיתון חרא
התמונה הכי חמה
Simple Plan :]

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifהמשך ציטוטיישן + תמונה 2

חחחח איזה דפווקייםם XDDDD
השבוע בגיליון של ראש אחד כתבו 60 סיבות למה כדאי לגור בישראל .. זה גם מצחיק אבל קלטו מה הם כתבו: [אני כותבת רק את המצחיקים .. למרות שהכל מצחיק] [בעצם אני כותבת הכל] 1. בגלל האנשים - אז אין לנו נפט, זהב ומכרות יהלומים, אבל החומר האנושי הוא הנכס הכי יקר שלנו [?!] 2. בגלל הקיץ - תפסיקו לקטר על החום והלחות, נראה אתכם גרים באיסלנד [כאילו בארצות אחרות אין קיץ .. יש כאלה שאין אבל הן יוצאות דופן ><] 3. בגלל החיילים שלנו - ..... 4. בגלל השפה - עברית שפה קשה, אבל אין כמוה בעולם והיא פשוט יפייפיה [נו בחיית אם הם היו גרים בארץ אחרת הן היו אומרים אותו דבר על אותה מדינה
5. בגלל המדע - .... |?! מה הקשר ?!] 6. בגלל ארוחות הבוקר הישראליות - ....... [כאילו אין כאלה ארוחות במקומות אחרים
מפגרים] 7. בגלל הקרמבו - ......... [אוי נו באמת מישהו ישאר בשביל קרמבו ? וגם את זה אפשר למצוא בארץ אחרת..] 8. בגלל הטרופית - ..... [הא?! איזה סתומים .. אין להם מה לכתוב..] 9. בגלל הפלאפל - נדוש, אבל מה זה נכון! [במלא מקומות בחו"ל יש פלאפל
אוי כ"כ טיפשים !] 10. בגלל החגים - ........ 11. בגלל האתרים המגניבים - ........ [><] 12. בגלל "ארץ נהדרת" - כי יש דברים שרק אנחנו מבינים [נו באמתת .. זה בכלל לא מצחיק !!!] 13. בגלל הקיבוצניקים - ...... 14. בגלל "אל על" - ..................... [העהעהא כמה סתימות של אנשים יכולה להיות?!] 15. בגלל הדיוטי פרי - .............. 16. בגלל שרק פה "האח הגדול" נראה כמו בדיחה שמתרחשת לייב - .............. [הדבר היחיד ההגיוני XD] 17. בגלל חופשת הפסח - שבועיים של חופש באמצע שנה?! אין ספק שרק בגלל זה שווה להיות ישראלים [מה הקשר?!] 18. בגלל צביקה הדר - ......... [כן .. רק בגללו אני אשאר פה
] 19. בגלל הסטיקרים המגניבים - .............. [הא?!] 20. בגלל השביתות של משרד החינוך - .................... 21. בגלל סרטי הבורקס - ............. [כאילו אי אפשר לראות אותם גם כשאתה בחו"ל ..] 22. בגלל הדגל היפה שלנו ! 23. בגלל שאנחנו תמיד מאמינים ש"יהיה בסדר" - למרות כל הצרות - האופטימיות שולטת ! [נו באמת ..] 24. בגלל הסטאנדאפים הקורעים - עם כל הכבוד לסיינפלד, ג'ימי קימל ובריס רוק, אין על עדי אשכנזי ורועי לוי. 25. בגלל מחיאות הכפיים כשהמטוס נוחת בארץ - באיזו מדינה מתרגשים כ"כ לחזור הביתה אחרי חופש בחו"ל ? [מה הקשרר? לא בגלל זה מוחאים כפיים XDD חח סתומים] 26. בגלל ירושלים, העיר הכי מיוחדת בעולם ! [שיהיה .. ] 27. בגלל המבצעים - ......... [במקומות אחרים בעולם אין מבצעים ?!] 28. בגלל שכולם מכירים את כולם -........... [אוי זה כ"כ לא נכון !!!!!!] 29. בגלל התפוזים - קלישאה או לא - אין על התפוזים הישראליים. [חחחחחחחחחח קרעו אותתי XD "בגלל התפוזים"
] 30. כי "הוליווד" זה כאן - ........... [XDD מה אתם אומרים ..] 31. בגלל המטקות - טניס זה סתם פלצני [נו בחיית .. כאילו רק כאן יש את זה ..] 32. בגלל ט"ו בשבט - ........ 33. חו"ל זה פה ממול -מה, זה באילת, לא? [XDDDD] 34. בגלל הסחבקיות - ............ 35. בגלל הערסים והפרחות - חנונים, פריקים וגוטים יש גם בחו"ל, אבל תראו לנו ערסים חו"לניקים. אין דבר כזה! [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDD אני נמנעת מלהגיב
]
36. בגלל הבנות היפות - וכל מילה נוספת מיותרת .[ טוב נוו .. עם זה אני מסכימה חחחח XD סתם .. אני מכוערת
] 37. בגלל גלגל"צ - ....... [>_<] 38. בגלל השירה בציבור - ...... [חחחחחחחחחחחחח כןכן .. XD] 39. בגלל שתור הוא לא באמת תור - ....... לתור בישראל יש חוקים משלו.. 40. בגלל שלכל אחד יש דעה על הכל - ...... [ מה הקשר לסיבה שצריך להישאר בישראל?!] 41. בגלל שרק פה אפשר להגניב טעימה מהפיצוחים בסופר - ולא, אנחנו לא באמת מאמינים למי שאומר הוא לא עושה את זה [
] 42. בגלל תנועות הנוער - עוד משהו יחודי רק לנו . [אין תנועות נוער בחו"ל ? בטוח יש ..] 43. בגלל האימהות הפולניות - .... [אוי נו .. גם בפולין יש אימהות פולניות XD] 44. בגלל השוקולד פרה - כי רק בישראל היו יכולים לתת את השם הכי לא מפתה לשוקולד הלאומי . [חחחח XD תכלס ..רגע .. אבל זה אמור להיות לרעה אם הם כותבים את זה XD] 45. בגלל הבמבה - כי היינו חייבים לתקוע את החטיף הכי ישראלי אפישהו .. 46. בגלל מסיבות של מוזיקה ישראלית - מה יותר כיף מאשר לרקוד לצלילי משינה? [חחחחחחחחחחח XDDDD] 47. בגל השמות הגרועים והמצחיקים שנותנים המתרגמים לסרטים שמגיעים מחו"ל - ...... [חחח כן .. שמות ממש מפגרים XD "אני והמזל שלי" חח או "ואז הגיעה פולי .." XD ] 48. בגלל הקאמבקים של צביקה פיק - ...... [XD בשביל צביקה נשאר
] 49. בגלל שהשירים שלנו מיוחדים - ולראיה: אצלנו, בניגוד לשאר העולם, השירים הכי יפים הם דווקא השירים העצובים. [חחחחחחחחחחח "מיוחדים" עאלק חח חרא שירים "עצובים" מי ישאר בשביל מוזיקה כזאת?! איזה סיבות מפגרות !] 50. בגלל הגאווה הישראלית - ........ [הא?!] 51. בגלל החוצפה הישראלית - שפרסמה אותנו בכל העולם . 52. בגלל אבי ביטר - כי מבחינתנו אין אדם מצחיק יותר בעולם כולו [חחחחחחחחחחח ממש ... XD] 53. בגלל השיחות בתחבורה הציבורית - ............. 54. בגלל שרק פה מאושרים בכל טיפת גשם שיורדת - ........... 55. בגלל "ראש1" - כי דוגרי - איפה תמצאו מגזין נוער כמו שלנו ? [שלא מפרסם שום שבר על מקפליי וכותב דברים שטותיים כמו זה
] 56. כי רק אפשר לענות בשאלה על שאלה - ........ [
] 57. בגלל קרוקס - ............ [חחחחחחח מה הקשררררר ? ? ? ? ?] 58. בגלל ל"ג בעומר - .......... [איך רואים שאין להם עוד מה לכתוב Xג הם כבר כתבו חגים .. מה ההבדל?! XDD] 59. בגלל הסלנג - ................... [אוי נוו יאוו איזה דפוקים בכל הארצות יש סלנג !] 60. בגלל הבנים המסוקסים - ................ [לייק עפר
] בקיצור יצאו טונה לגמרי XD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifהמשך ציטוטיישן + תמונה 3

שיחה שלי ושל חברה שלי XDD [email protected] אומר/ת: פוק גדול ומסריח עלייך לייי אומר/ת: שילשולל נוזליי כזהה מסריחחח עליך לייי אומר/ת: וגם טונה [email protected] אומר/ת: שלשול ירוק ומעוך שדרכו עליו ואח"כ על הפנים שלך עם אותה רגל לייי אומר/ת: שלשלוש אדום שהכניסו אותו בטוח שקשוקה שפג תוקפה ונתנו לך לאכול בלי שאת יודעת שיש שם שלשול ואז את מקיעה תנשמה שלך לייי אומר/ת: וגם בזה יש טונה [email protected] אומר/ת: קקקי גדול שכמעט ולא הצליח לצאת מהתחת ובסוף שהוא יצא הוא יצא חתוך הפה שלך ונתקע לך בגרון וזה נמרח לך בפה והיה לך ריח מסריח ורקוב, אח"כ הקאת את החרא חזרה וכולו נמרח לך בפנים לייי אומר/ת: חראא שלל פרהה שערבבו עם פיפי של סוס ואת כול זהה הוסיפו לרוק של גמל ודחפו לך בטוח הפה עד שלא יכלת לנשום יותר ואז גם הקעת ואז אכלת את הקיע שלך [email protected] אומר/ת: את הלכת ברחוב ופתאום נתקעת באבן ונפלת על שילשול ירוק צהוב מגעיל על הפנים והלון שלך נגעה בזה וליקקת את זה, אח"כ לא הספקת לקום וכלב השתין על הפנים שלך ושתית את הפיפ לקינוח, אח"כ באת אליי והבתי לך ארוחה טעימה שבפנים היה תולעים עם דם ירוק ושילשול מעוך ולא הרגשת ואכלת הכל לייי אומר/ת: ואתתת הלכת ברחוב ואז נפלת לביוב מסריחחח ווגילית שאת פשוט במלא קקי ושלשולל ופיפי ואת טובעת בתוך זה אז את גם שותהה את זהה וזהה מגעילל כזהה ואתת את יוצאתת וכולך דוחה כזאתיי ואז את רואה את עופר ואת דאגי והם אומרים "מי זאת המסריחה הזאתי" ואת רודפת אחריהם והם בורחים ממך ווכול הפה שלך מלאא קקה [email protected] אומר/ת: הפלצתי לךל בתוך הפנים ואז כולם קראו לך פלצנית , אח"כ הלכנו ופתאום ראינו את החתיך מההופעה והטעות שוב הפלצת והוא שמע וראה אותך אז הוא לקח אותי ונישק אותי אח"כ ראית את זה ונפלת לתוך חרא של חזירים וליקקת את זה, הוא ראה אותך וברחנו משם לארץ אחרת כי ראינו אותך אח"כ הוא נישק אותי שוב ואת נשארת עם החזירים כי האיש שטיפל שם חשב שאת אחד מהחזירים אבל הוא נתן לך לאכול חרא עם שילשול של סוסים . לייי אומר/ת: אתת הלכתת כזהה בארץץ שלךך וזה היה כזה מקום כפרי שבכול מקום יש דיר חזירים עם קקהה ואת בטעות נפלתת לחרא שלהםם ווווכזהה נרדמת וואזז חלמת שאת מתנשקת עם החתיך ואז את קמה ואת קולטת שהחזיר יושב עליך והתחת שלו בדיוק על הפנים שלך והוא מחרבן בדיוק לתוך הפה שלךך ואתת אוכלת אתת זהה ומגיע ואוכלת ואת זה ואחר כך הוא גם משתין עליך ומביא את כול החברים החזרונים שלך וגם הם מחרבנים עלךיך [email protected] אומר/ת: ואז פתאום ישבנו על שפת הים והוא ליטף לי את הפנים וקירב את הפנים שלו כדיי לנשק אותי ואז אח"כ את הגעת לשם אז לא רצינו לגעת בך כי הרחת כמו דיר חזירים שלם וחרא של סוסים אז פתאום ראינו את גיא ואת וגיא התחתנתם והוא נישק אותך ואז לירח דבש נסעתם לאכול קקי מיוחד של סוסים עם שילשול מעוך ורקוב בטעם עובש של כריך, בנתיים אני והחתיך מההופעה נכנסים לחדר ואז הוא מרים אותי ומניח אותי על המיטה ואז הוא מנשק אותי [email protected] אומר/ת: ואז אני בהריון ממנו ואנחנו מתחתנים ואת בנתיים מולידה ילדים עם גיא ולשתיכם יש ביצה ליד הבית וחוות סוסים ובמקום לזרוק את הקקי אתם אוכלים את הקקי לייי אומר/ת: בונאא אלוהיםם ספיר יש לך סטיות קשותת לגבי החתיך אלוהים אנלא רוצה לחשוב מה שאת חושבת [email protected] אומר/ת: חחחחחחחחחח XDDD [email protected] אומר/ת: אבל גם החתיך מימית 2000 אני לא אומרת אותו כי לא ראית אותו >< לייי אומר/ת: חמודה לא כול מה שאת חושבת בראש הקטן שלך את צריכה להוציא [email protected] אומר/ת: חיחיחיחי קנאית D: את עם גיא ואני עם החתיך מההופעה לייי אומר/ת: בקיצורר כשאת עם החתיך שלך הוא קולטט שאת כול הזמן מפליצה ומחרבנת במיטה ובגלל זה הוא מחליט לעזוב אותך ואת נשארת בודדה אז גיא בא אליך כי אני עזבתי אותו לטובת החתיך [ שעזב אותך] ואת וגיא מחרבנים ואוכלים עד היום הזה [email protected] אומר/ת: גיא מזמין אותך להורים שלו שזה ארווה של סוסים וחמורים, הם עושים את הקקי מיוחד, גם של חמורים וגם של סוסים, הם מכינים מזה גם שייקים וכל מיני מאכלים מגניבים, אתם יושבים לארוחה, מנה ראשונה אתם אוכלים קקי של חמור וסוס עם פיפי מעל ואתם מנגבים את זה עם פיתה, מנה עיקרית אתם אולים ספגטי מקקי של מור וסוס ברוטב פיפי לקינוח אתם שותים את השייק קקי עם שילשול מלמעלה ואז דאגי, עפר, החתיך מימית 2000, החתיך מההופעה, [email protected] אומר/ת: סבסטיאן, פייר, דויד , מאט וג'סטין באים וכל אחד בתורו מביא לי נשיקה ואז אני בסוף בוחרת מישהו מהם ואת נשארת עם גיא לייי אומר/ת: למה שהם יביאו לך נששיקה אם כולך מלאה בחרא בגלל שנפלת לתוך חרא ולפני זה אכלת ארוחה מלא עם גיא בבית הוריו !? היתה לך טעות קטנה , כולם באים ומביאים לי נשייקה לייי אומר/ת: אה וחוץץץ מזהה בגלל כול החרא היה צריך לגלח לך את השיער אז גם שיער לא היה לך [email protected] אומר/ת: כי זה לא קרה לי .. זה קרה לך המשך בדף הבא
[למרות שאני בטוחה שאף אחת לא קראה XD]

butbut

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo126.gifדאמ...אחת השיחות היותר מגעילות...

ואני אישית, לא נגעלת מלקרוא. LOL טואוב.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif המשך ציטוטיישן + תמונה 4

עהעהאה ס'חתתייך
|זמאל| לייי אומר/ת: לא מסריחה שלי, נראלי לי שהתבלבלת קצת אולי העיפות משפיע אליך אבל החתיך ממהופעה עזב אותך בגלל שכול הזמן הפלצת ואז אני פגשתי אותו בקניון והוא הזמין אותי לסרט ווווואת הלכת לגיא כי הוא היחיד שהיה מו לקבל אותך וחוץ מזה היה לכם הרבה דברים במשותף - שניכם אהבתם לאכול אחר של חמורים וולשתות פיפי של סוסים ווגם לשיכם היה שיער מכוער , אה סורי - לך לא היה שיער לייי אומר/ת: אהה אהה שחכתי להוסיף פרט חשוב , אחרי שיצאנו מהסרט אזז ראינו את כול החתיכים וכול התחילי לריב עלי מכות כי כולם רצו אותי ... [email protected] אומר/ת: ממש לללא.!! [email protected] אומר/ת: מעתיקנית קטנה ופלצנית לייי אומר/ת: מאיפה את יודעת ? את לא הית שמה באותו זמן את אכלתת חראאא עם גיא [email protected] אומר/ת: את אכלת קקי ושישול עם ההורים שלו ! לייי אומר/ת: ועוד אני פלצנית להזכיר לך מי בטיול שנתי תקעה נודים בלי הפסקה !? [email protected] אומר/ת: את ! לייי אומר/ת: לא חמודה אני אכלתי באגאדיר עם החתיך מההופעה לייי אומר/ת: חחחחחחחחח אני !?<!@?#\ לייי אומר/ת: פלצניתתת שקרניתת מסריחה [email protected] אומר/ת: כןכןכן את !! [email protected] אומר/ת: ואניי הייתי בחו"ל עם החתיך כבר והתחתנו ויש לנו ילדים ! לייי אומר/ת: לא את עזבת מזמן את כבר סתם פלוץ שהתנדף ברווח לייי אומר/ת: ואיכס מגעילה את באמת הפלצת וזה היה מסריח [email protected] אומר/ת: את בכלל כבר מתת מקילקול קיבה בגלל החרא .. כי גילית שגיא הוא בעצם מלך הקקי ואז את אוטומטית הפכת למלכת הקקי לייי אומר/ת: גיא הוא לא מלך הוא סתם קקה ואת איתו להזכירך אז על תרדי על בעלך :] אני באמת מלכה באנגליה עם בעלי החתיך מההופעה ועם ילדינו הדוגמנים והמשכילים ואנחנו חיים באושר ועושררר והרבה מכוניות ומטהרי אוויר למקרה שתבואי [email protected] אומר/ת: נוד מסריח ותקוע שיצא מהשירותים ! לייי אומר/ת: אתת שילשול שנסחף בביוב [email protected] אומר/ת: לאלאלא את שחכת שאת נשואה לגיא ! [email protected] אומר/ת: ויש לכם כבר ילדים לייי אומר/ת: לא את מתבלבלת - רואים שלא למדת אף פעם. אני מלכת אנגליה עם בעלי החתיך ואת נשואה לגיא לייי אומר/ת: ואתם גרים בקקהלנד [email protected] אומר/ת: לאלאלאלאלא כנראה זיכרונך נמחק בגלל כמויות החרא שאכלת אז אני מזכירה לך : אני נשואה לחתיך מההופעה ואת נשואה לגיא ויש לך כבר ילדים שהם נסיכי החרא והתחתנת לייי אומר/ת: הלדים שלי הם נסיכים בזה את צודקת ואני נשואה לחתיך ממהופעה ואת עם גיא ודרך אגב הוא האריך שיער במיוחד בשבילך וגם גידל שם כינים משותפות שלך ושלו כמתנת יום נישואים לייי אומר/ת: ועכשיו גם עיקלתי לכם תדיר אז אתם ישנים בביוב - איפה שאתם רגילים ואיפה שאתם יכולים למצוא את המזון המועדף עליכם -ח-ר-א [email protected] אומר/ת: ידעתי שהזיכרון שלך נמחק ! אז ללי גיא הוא בעלך, יש לכם ילדים את מלכת הקקי הוא מלך הקקי הילדים שלכם [10 ילדים] הם נסיכי הקקי וגיא עשה תספורת מיוחדת בשבילך כדיי שתוכלי לנגב את הקקי מהפנים שלך אחרי שאת אוכלת משהו כי השיער שלו משמש כליפות של השירותים לייי אומר/ת: אוי אני מגלה שאת חולה במחלה נדירה - מחלת החרפפה , במחלה הזאתי מי שחולה בא מקבל חפפה זאת אומרת הוא מתלבל זאת אומרת כול מה שאמרת עלי - זה באצם עליך ובנוסף את קקי [email protected] אומר/ת: אז רציתי להזכיר לך שאת ק-ק-י ! וכל משפחתך גם כן .. אני יודעת שאת אוהבת את גיא .. אל תדאגי אני לא אקח לך אותו .. כמו שאומרים : "קקי נמשך לקקי" לייי אומר/ת: מה הקשר לא אומרים את זה ... [email protected] אומר/ת: כן אומרים
לייי אומר/ת: אבל מה שכן אומרים זה שאת וגיא זה הזוג המכוער והמסריח של השנה למרות כול המאמצים שלנו לגדל שיער ממממש גדול שבו תוכלי לחרבן ולאכול לייי אומר/ת: המאצמים שלו [של גיא ] * המשך בהודעה הבאה
חח גם את זה אף אחת לא קראה XD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifהמשך ציטוטיישן + תמונה 5

רייר עפפר
[email protected] אומר/ת: זהו ש .... אני וגיא לא זוג .. אני חייה באושר ועושר עם החתיך מההופעה לייי אומר/ת: את רואה , זה עוד סימן לחרפפה , את מתחילה להזות ולקנא באחרים [ במקרה את מקנה בי ובגלל זה את חושבת שאת במצב המעולה שלי ] לייי אומר/ת: זה בסדר עם טיפול תרופתי נכון זה יעבור בסוף... [email protected] אומר/ת: זהו שאת שוב שחכת .. אני אשתו של החתיך מימית 2000 ואת של כיא [email protected] אומר/ת: ומההופעה לייי אומר/ת: ואי ואי ואי החרפפה ממש השפיע עליך אני רואה... לייי אומר/ת: איפה גיא תקראי לו שיביא לך את התרופות לפני שזה נהיה יותר גרוע לייי אומר/ת: אז סליחה הוא באמצע ארוחת החרא שלו אני לא רוצה להפריע לו [email protected] אומר/ת: אני לא יודעת מה קורה לך .. צריך שגיא יעשה לך עם הליפה בפנים אולי ניתקע לך חרא בעיניים וקשה לך לראות את המציאות לייי אומר/ת: זה קצת היה קשה לקרוא לגיא כי הוא גר בביוב איתך ואני גם לא רוצה להרוס חס וחלילה את המערכת יחסים המעולה שלכם ומצד שני הוא קצת רחוק ממני וגם נראלי שאם בעלי החתיך יראה אותו הוא ישר ירביץ לו ולא יתן לו להתקרב אלי [email protected] אומר/ת: כמה חבל .. בעלך הוא לא חתיך ולא נעליים הוא מכוער וקוראים לו גיא .. אני מאוד מצטערת ותפסיקי לקנאות בבן זוגי החתיך והסקסי ואני מבקשת ממך לסגת אחורה כי זה לא יגמר טוב ! החתיך אוהב אותי וזהו .. את שייכת לדיר חזירים .. לממלכת הקקי .. אני עדיין לא מבינה מה את עושה פה .. וכאן נגמר דיוניינו כי זאת עובדה שהחתיך אוהב אותי ולא אותך לייי אומר/ת: לא ידעתי שהחרפפה מוציא אנשים מכלל שליטה ומביאה אותם למצב שהם אומרים דברים כ"כ לא הגיניים [email protected] אומר/ת: אני אמרתי את מה שיש לי לומר ואת קקי לייי אומר/ת: אני גם אמרתי את מה שיש לי לומר ולסיכום את קקי וגם את חולה בחרפפה לייי אומר/ת: ובגלל זה אני יסלח לך על מה שאמרת כי אני יודעת שזה לא בשליטתך ואת אומרת דברים לא הגיונים שבחיים לא יקרוא לייי אומר/ת: אה ואת אוהבת את גיא לייי אומר/ת: ואת השיער שלו לייי אומר/ת: ואני עיפה אז בחיאת [email protected] אומר/ת: זיכרונך חלף ואת חושבת מה שאת רוצה לחשוב .. בחלומך הפרוע .. הייתי עוזרת אבל כבר אמרתי לך : "חרא נדבק לחרא" ואני לא חרא אז אני לא נדבקת לחארות לייי אומר/ת: חבל מה שהחרפפה עשתה לך , אני אמרתי לך להפסיק לאכול חרא את את לא הקשבת לי נכון !? לייי אומר/ת: עכשיו זאת בעיתך לייי אומר/ת: ובעית גיא כמובן - בעלך לעתיד לייי אומר/ת: [ מסכן גיא אם הוא היה יודע שככה מדברים אליו מאחורי הגב... ] [email protected] אומר/ת: כמובן ... שלא אני מאוד מצטערת אך אין בידי לעשות דבר כדיי להחזיר לך את זכרונך .. תחשבי מה שאת רוצה אך זאת רק אשלייה כי אני נשואה לחתיך ואת לגיא [email protected] אומר/ת: חח גיא XD לייי אומר/ת: אני אומרת לך תקחי תרופות את חיבת להבריא מהחרפפה הזאתי את פשוט משתגעגת .. לייי אומר/ת: גם אם זה טעים לך את חיבת להפסיק לאכול ת'חרא הזה [email protected] אומר/ת: חמדתי לך תרופות לא יעזרו .. מצטערת מצבך אבוד .. לייי אומר/ת: את גם מתחילה לדבר בצורה לא הגיונית , זה בדיוק התופעות למחלת החרפפה לייי אומר/ת: טוב יאללללהללללה ספיר אני מתתתהה לישוןן ליללהה חרא שהיה לך [email protected] אומר/ת: זיכרונך חלף והתחלת להמציא מחלות .. אני ביראה כשור ואני צריכה ללכת כי בעלי החתיך מההופעה קורא לי .. הוא רוצה לעשות לי מסג' ושנראה טלויזיה ככה סרט טוב אז תהני לך עם גיא ואני לא אאחל לך רפואה מהירה כי זאת מחלה שאין לה פתרון לייי אומר/ת: טוב אני לא רוצה לרדת לרמה שלך אז באמת שהיה לילה טוב ותהיה בריאה .. באמת רפואה שלמה.. לייי אומר/ת: וד"ש לגיא חח זהוו XD ומיי המלכהה שקראה ? חח אף אחת

../images/Emo65.gifXDDDDD חחחחח וואי הרגת אותי עם הציטוטים

האללהה !! חחחחחחח (אני המלכה שקראה
) חח

../images/Emo39.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח הרגתן אותי D: איככככ נראה לי אני בחיים לא יאכל משהו חום , כל הדיבורים האלה על חרא ושלשול חחחחחחחחח
איזה קרועות XXD

hadar369

New member
Mcweekend ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של מקפליי
down goes another one she falls asleep don't stop me now bubble warp rockin robin ועוד שאר הקאברים של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
עזבו ארוך מידי ואותם שירים משבוע שעבר בנוסף לשיר שמשהו הקליט בשבילי
אומן/ית/להקת השבוע
ג'יימס בורן מקפליי באסטד
ארבע שנים ויומיים סוד כמובן ואמ..ווסטלייף
אלבום השבוע
וונדרלנד
קליפ השבוע
http://il.youtube.com/watch?v=fAhSf4NKeLA&feature=channel_page
Britannia high אדון החיות
סרט השבוע
טוויליט!!!
עיצבן השבוע
הרבה דברים עזבו
העציב השבוע
שבוע עבר
המבין יבין באסטד
מבחנים מסריחים!!
שימח השבוע
קלטתי את החומר בכימיה ב-45 דק' YAY והמורה היה בשוק מחר אן שמא להגיד היום [?] מורידים לי את התפרים של הניתוח ביד שמאל הצלחתי להגיע לשיעור שלי בת"א
ציטוט השבוע
מצטערת לא זוכרת
מתנגן בראש/בפלייליסט
britannia high
המלצת השבוע
תראו britannia high זה טוב XDD
התמונה הכי חמה
אחחחחחח השלמות ריקרדוווווווווווווווווו |ריר|

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifMyMcWekkend

אחרי כ"כ הרבה זמן...
שיר השבוע של מקפליי
הכללל!!!
שיר השבוע לא של מקפליי
ריאהב live you life circus אריק ברמן-הגשמה עצמית
אומן/ית/להקת השבוע
אריק ברמן עברי לידר מקפליי
אלבום השבוע
----
קליפ השבוע
-----
כמעט מלאכים הישדרות איי הפנינה שנות ה-70 חלום אמריקאי
סרט השבוע
דמדומים
יס מן
עיצבן השבוע
עצבן? נמנמנמנ? שאמא הבטיחה שנלך למק(דונלדס) השבוע ולא הלכנו!
העציב השבוע
גלעד שליט
גארדים על יבנה
שימח השבוע
שימח!? ענבר הביאה לי את ניו מון !! (היום אני מתחילה לקרוא,אם לא אחזור,תאמרו להורי שאהבתי אותם) אתמול היה שמח שאני ענבר ושחר הכנו מאפינים P: יאמי יאמי יאממי
ציטוט השבוע
"שחר זה נראה כאילו יש לך שערות על החזה" "טוב,מה את רוצה?? אני ערס!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
די די שחר קרעה אותיי....
מתנגן בראש/בפלייליסט
שבק ס' אימפריה ש-ב-ק-ס אייממפפפפרייייהההההה
המלצת השבוע
BE COOL STAY IN SCHOOL(מה? זה מתחרז!)
התמונה הכי חמה

מקוויקנד

שיר השבוע של מקפליי- הכל... שיר השבוע לא של מקפליי- אממ.. hurt של קריסטינה אגילרה אומן/ית/להקת השבוע- מקפליי... אלבום השבוע- מה שיש לי ב-MP ובמחשב.. קליפ השבוע -
תוכנית הטלוויזיה של השבוע- אחת שיודעת, הישרדות סרט השבוע- 27 שמלות עיצבן השבוע- בגלל איזה 3 ילדים מהכיתה יש לנו בוחן באנגלית ביום ראשון ..
העציב השבוע- המלחמה.. שימח השבוע- 100 בהיסטוריה, 90 באנגלית, 90 במתמטיקה
ציטוט השבוע- מורה:מי הדוד של רחל? ילד 1:לבן מורה: לא זה אבא שלה, מי הדוד שלה? ילד 1: אהה רחל מהתנך...? ילד 2: לא אז רחל קציר (המורה לחינוך גופני שלנו) זה היה מצחיק באותו רגע...
מתנגן בראש/בפלייליסט-all about you המלצת השבוע- כששיכורים- לא נוהגים! התמונה הכי חמה- באקראי...

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo113.gifמיימקוויקנד../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של מקפליי
POV DGAO
שיר השבוע לא של מקפליי
Saturday Night - Aaron Carter Help Me - Nick Carter Crashed the Wedding – Busted Year 3000 - busted 3am – busted Falling for You - Busted That Thing You Do - Busted Gone - N'Sync Tearin' Up My Heart - N'Sync Thinking of You (I Drive Myself Crazy) - N'Sync This I Promise You - N'Sync No Me Ames - Jennifer Lopez Cuando pienso en ti - laura esquivel Womanizer - Britney Spears Right Now (Na Na Na) - Akon Miss Independent - Ne-Yo
אומן/ית/להקת השבוע
מק' ובאסטד
אלבום השבוע
קליפ השבוע
הישרדות 2 פטיט 2 שבוע סוף בוב ספוג
סרט השבוע
עיצבן השבוע
המורה למתמטיקה
העציב השבוע
שימח השבוע
83 בלשון
ציטוט השבוע
אני לא מאמינה ששכחתי הכל
טוב בעצם אני זוכרת אחד משיעור לשון ילד:"המורה את יודעת אתמול הקאתי כל היום הלכתי לרופא והוא אמר שיש לי בעיה בשקדים לא יודע איך זה קשור" המורה:"מה? למה?" ילד:"לא יודע" המורה:"לא לא למה אתה חושב שזה מעניין אותי?" חחח היא צחקה איתו וזה היה כזה מצחיק באותו רגע, היא יבשה אותו XD ~היום בקפטירה~ יש לי ילד שמן בכיתה אז הוא היה בקפיטריה והוא ביקש מהמוכר בורקס עם ביצה אז ילד אחד אומר לו: "אתה נראה כמו ביצה אז מה את קונה בורקס עם ביצה ?"
מתנגן בראש/בפלייליסט
Miss Independent - Ne-Yo
המלצת השבוע
תאכלו את הקליק הירוק וגם את הורוד החדש הזה עם הוסכריות קופצות זה כזה טעים
התמונה הכי חמה
הארוש

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחח הציטוט השני../images/Emo6.gif

זה כ"כ מתאים להיות ציטוט בבצפרXDD מתי אכלת קליק סוכריות קופצות?

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo27.gif../images/Emo216.gifMcWeekend../images/Emo216.gif../images/Emo37.gif

שיר השבוע של מקפליי
The Heart Never Lies
One for the radio
Just my luck
שיר השבוע לא של מקפליי
Yellow -Coldplay
oasis-columbia
oasis-live forever
oasis-up in the sky
oasis-married with children
אומן/ית/להקת השבוע
oasis