McWeekend

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifהפוסטים שלי שימחו אותך?DDDD:

וואו, יש הרבה האחים כאפות במקוויקנד הזהXDD וג'ארד *-* 3333>

sweet shir

New member
אהאDD:

חחחחחח אני צריכה לשלוח לך אימייל על קורות השבוע שלי. XD חחחחחחחחח כן, אה?
3333>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Once a whore, you never more ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי
She Falls Asleep. Ignorance.
שיר השבוע לא של מקפליי
Avril Lavigne - I'm With You. Biffy Clyro - Folding Stars. James Morrison - If You Don't Wanna Love Me. James Morrison - Dream On Hayley. James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings. Justin Timberlake - Summer Love. Limp Bizkit - Behind Blue Eyes. Robert Pattinson - Never Think. Robert Pattinson - I Was Broken. Silverstain - Worlds Apart. Silverstain - True Romance. Silverstain - Bodies and Words. Silverstain - Call It Karma (Acoustic). Snow Patrol - Signal Fire. Story of the Year - The Antidote. Story of the Year - Tell Me (P.A.C.). Story of the Year - We're Not Gonna Make It. Sugababes - Can We Call a Truce.
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
גיא פינס 12. האי 2. מעבר לאי. הטופ מודל הבאה 9. הוליווד הילס 3.
סרט השבוע
התבגרות שגרתית. Semi-Pro. וויל פארל
זוג משמיים. חברים על הכוונת.
עיצבן השבוע
היחצנים אתמול
העציב השבוע
האמא והבן שלה שנפגעו מהרקטה או מה שזה לא יהיה
שימח השבוע
- הסינגל הבא של בריט יהיה If You Seek Amy ווהוו - בוחן בחשמל שהלך טוב - מסיבה במינק אתמול
ציטוט השבוע
מ
תנגן בראש/בפלייליסט
Jason Mraz - I'm Yours.
המלצת השבוע
תתמכרו לדברים, זה כייף
התמונה הכי חמה איימי

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהוליווד הילס ../images/Emo47.gif הייתי בטוחה שרק אני

וחברה שלי רואות את זה .. XD והילד שהרקטה פגעה לו בראש כ"כ מסכן
הוא עבר כ"כ הרבה ניתוחים ... ועדיין הרסיס בראש שלו \: הוא כולה בן 7 ..

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif ידעתי שאת תיראי טופ מודל../images/Emo3.gif

אז את מי אהבת בינתיים? D: ואת מי לא?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כן, אני אוהבת בנתיים את

ויקטוריה העדינה הזאת שלומדת באוניברסיטת ייל וזאת עם השיער האדום, ששכחתי איך קוראים לה, מעצבנת אותי בטירוף כי היא כל שנייה רבה עם מישהי אחרת. וממש מעצבן שהם יורדות כל הזמן על הת'ר(?) לא יודעת למה אבל יש לי תחושה שהיא תנצח... את מי את אהבת?

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifלא נראלי שהיא תנצח...היא גם לא כזאתתת

יפה. אהבתי את זאת עם השיער הקצר, אבל היא הייתה די ביצ'ית להת'ר XD וחשבתי שלאבוני יש שיער ממש יפה עד שגיליתי שזה שזירת שיער חחחח איזה אכזבה...

Little Sapir

New member
James Morrison ../images/Emo23.gif

ושמעת שבריטני תצנזר את הגירסא של השיר? זה יהיה כנראה- If You See Amy

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח רציני? לא שמעתי על זה../images/Emo12.gif

חבל, זה העיקרון שבשיר.. חחח אני מתה לדעת איזה קליפ יעשו לזה, אני מקווה שהיא לא תאכזב, תמיד יוצא לי להתבאס כשאני בציפייה לקליפים

SmallMoney

New member
McLastWeekend of mine

שיר השבוע של מקפליי: smile, everybody knows, lies, frriday night, lonely, baby's coming back שיר השבוע לא של מקפליי: untitled- simple plan crazy- simple plan i can't break it to my heart- delta goodrem אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי, דלתא אלבום השבוע: דלתא- אינוסנט אייז קליפ השבוע: החדש של קטי פרי תוכנית הטלוויזיה של השבוע:אורות ליל שישי
סרט השבוע: עוד לא יצאתי מדמדומים
עיצבן השבוע: המלחמה הארורה הזאת העציב השבוע: גלעד שליט עדיין בשבי
שימח השבוע:כלום. ציטוט השבוע: מתנגן בראש/בפלייליסט: המלצת השבוע: דלתא גודרם- כל הדיסק הראשון שלה- אינוסנט אייז. התמונה הכי חמה: לא בדיוק "חמה"
שיחזור בקרוב אלינו|

למעלה