../images/Emo79.gif Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do.
שיר השבוע של מקפליי: Ignorance I've Got You She Falls Asleep
שיר השבוע לא של מקפליי: Almost Lover - A Fine Frenzy Jonas Brothers: Mandy Play My Music Hold On Time For Me To Fly One Day At A Time I Am What I Am When You Look Me In The Eyes וכו' וכו' וכו', הורדתי את כל הדיסקוגרפיה שלהםXDDDD פאתט.
אומן/ית/להקת השבוע: האחים ג'ונאס חחחח
אלבום השבוע: נראהלי ש~ It's About Time - Jonas Brothers
קליפ השבוע: כל השירי אינדי המוזרים והמדכאים באמטיוי2 חחחחחחחחחחחחח אלוהים, יש שם קליפים כאלו מוזרים! XDD
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: הכי גאים שיש! DDD:, בנות גילמור, פשע מן העבר (פאק, כל פרק אני בוכה חחחח), CSI לאס וגאס, טופ מודל, אמריקן איידול וגוסיפ גירל (צ'אקושש
).
סרט השבוע: זוג משמיים. גאד, איזה קיצ'. XD
עיצבן השבוע: מבחנים + חליתי. ><
העציב השבוע: "פשע מן העבר" וזה שאני אפעם לא מצליחה לראות דיקוד באמטיוי2 XD
שימח השבוע: האחים ג'ונאס (כלכךךךך! ס'כפרוש ניקוש עם הקול הזה שלו שהוא היה בן 13 חח קושקוששש), הפוסטים של נסטיוש
, להיות בביתה של ליאן המושימושלמת
(היא לא אומרת לי לכתוב את זה, מה פתאום) והכי גאים שישDDD:
ציטוט השבוע: *שמה את וון יו לוק מי אין ד'ה אייז ביוטיוב* "ליאן, תכבי את נירוונה. יש דברים יותר חשובים." עלוב. XD
מתנגן בראש/בפלייליסט: Ignorance Mandy - JB ועוד מלא של האחים ג'ונאס מהאלבום הראשון שלהם חחח
המלצת השבוע: תשמעו האחים ג'ונאס, זה ממש מעודד וכיפי!! D: ותתכוננו למועד א' במקום ללכת ולהוציא 90 במועד ב' שיכולתן לקבל את הציון הזה במועד א'!!
התמונה הכי חמה: בשביל ליאנוש שמקריבה את מחשבה בשביל המקוויקנד הזה.XD וזו בהחלט תמונה חמה חחח