McWeekend

גרבע

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo216.gif../images/Emo27.gif../images/Emo216.gif../images/Emo27.gif

@

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אחחחח הנוסטלגיה..../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

../images/Emo39.gif you had me hynotized ..

שיר השבוע של מקפליי
lies nothing Obviously the heart never lies memory lane unsaid things
שיר השבוע לא של מקפליי
busted - 3am וזהוD:
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
just my luck
קליפ השבוע
rihanna - live your life
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
כמעט מלאכים
סקראבס - סיום עונה מסכים האנטומיה של גריי עקרות בית נואשות אקסטרים מייקאובר :) בוב ספוג
סרט השבוע
דמדומים - ראיתי לפני שבוע וקצת אבל אני לא יכולה שלא להזכיר אותו
חדר פנוי - סרט מהממם !
עיצבן השבוע
גאולה
מבחן בגאוגרפיה . \;
העציב השבוע
שימח השבוע
91 בערבית
מבחן בהיסטוריה שהלך לי מעולה ! היו לי היום 3 שעות חופשיות :]] נועה הביאה לי
משוקולד ^ ^ למדתי עוד 3 אקורדים חדשים
ציטוט השבוע
אני עולה להסעה והכרטיס הסעות בתיק ~ הנהג הטיפש : איפה הכרטיס שלך ? אני : בתיק, אינלי כוח להוציא אתה יודע שיש לי
הנהג הטיפש : מההההההה את עושה צחוק מעבודה ? - נשארת עם פרצוף של פאק סתום ת'פה - אני : טוווווווווווב . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתי אחרי זהD::
מתנגן בראש/בפלייליסט
לווווווווולה D:
המלצת השבוע
תתכוננו למבחנים D:
התמונה הכי חמה

Little gal

New member
../images/Emo142.gifMyMcWeekend

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Silence Is A Scary Sound שיר השבוע לא של מקפליי: Kiss Me - Sixpence None the Richer ג'קי- היהודים The Veronicas - Everything I'm Not Thriving Ivory -Angels on the Moon Hallelujah - Kate Voegele אומן/ית/להקת השבוע אממ אין ספציפי קליפ השבוע הם קרועים כאן!!!
http://www.youtube.com/watch?v=IUEAyT1qu3A&feature=PlayList&p=C4C6F1E3F8A14361&playnext=1&index=53 תוכנית הטלוויזיה של השבוע אהה..דם אמיתי, האנוטומיה של גרי, מרפאה פרטית, איך פגשתי את אמא סרט השבוע סיפורו המופלא של בנג'מין באטן! סרט מדהים!!!וגם עם בראד פיט
עיצבן השבוע החיסון!! העציב השבוע ה60 במדעים
שימח השבוע הידיד שלי ציטוט השבוע אני נכנסת למרפאה: האחות האמרקית: "הלו" אני: "היי" האחות: "תשבי" אני: "אני שמאלית" אחות:הא.. אוקי" אמרה מחליפה את צד הכיסא אחות:"אז איך את מרגישה" אמרה ולקחה את המזרק אני:"בס..או מיי גד מה את עושה?!" אמרתי שקלטתי שהיא הכניסה כבר את המזרק לגוף שלי! אחות: "תעצרי את הנשימה" אמרה ועצרתי וחיכית והיא הוציא את המזרק האחות:"אה.. את יכולה לנשום" אני:"תו..דה ב..אמת" אמרתי חצי מתנשמת מטומטמת שכמותי! תנגן בראש/בפלייליסט Iris - Goo Goo Dolls המלצת השבוע התמונה הכי חמה תהנוו D:

LovE BuSTeD

New member
שבת שלום

שיר השבוע של מקפליי: lies שיר השבוע לא של מקפליי: where is my mind אומן/ית/להקת השבוע: mcfly אלבום השבוע: busted קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה של השבוע: מונית הכסף סרט השבוע: מועדון קרב וספיידרמן 1 עיצבן השבוע: ששללו לחברה שלי תרישיון העציב השבוע: ששללו לחברה שלי תרשיון שימח השבוע: שגיליתי שיש לי שתי ידידים מדהימים ציטוט השבוע: ששותים לא נוהגים! מתנגן בראש/בפלייליסט: where is my mind לא יוצא מהראש המלצת השבוע: לראות ספיידרמן 1:) ממש יפה לא כמו שזה נשמע התמונה הכי חמה: אין תמונות

Orange Sky

New member
../images/Emo214.gifNow I´m speechless, over the edge

and just breathless, I never thought That I´d catch this love bug again
שיר השבוע של מקפליי Silence is a scary sound Home Is Where The Heart Is Down By The Lake Ultraviolet The Ballad Of Paul K Bubble Wrap Transylvania That Girl Little Joanna Obviously
שיר השבוע לא של מקפליי Gavin DeGraw - I Dont Want To Be
Jonas Brothers - Lovebug Muse - Supermassive Black Hole Evanescence - Call Me When You're Sober Evanescence - My Immortal לולה - ימים של שקט
אומן/ית/להקת השבוע מקפליי
Muse
אלבום השבוע MITO-Mcfly
קליפ השבוע סצינת הבייסבול מטוייליט
http://www.youtube.com/watch?v=1jxs07DL4s8 מישהו טיפש עולה על הבמה והורס למקפליי את Silence Is A Scary Sound (דאגי מגיב בהתאם חח) http://www.youtube.com/watch?v=nPuQfn-ZKgM
תוכנית הטלוויזיה של השבוע בנות גילמור המושלמות
דין
על טבעי נמלטים איך פגשתי את אמא. עב"נ האנטומיה של גריי
סרט השבוע דיסטרביה! יס מן שלא היה כזה קורע אבל הייד משנות ה70 שם
בנג'מין בטמן היום בערב
עיצבן השבוע מלחמה... בקולנוע לידנו ישבו כמה בנים מאשקלון או משהו והציקו כל הסרט והיו חוצפנים, חבורה של טיפשים><
לBD התגובה של אדוארד בפרק 5 בבוקר.>< ממש מעצבן, הייתי עוזבת אותו פשוט והולכת חחח ~~~
העציב השבוע המלחמה.
שימח השבוע יום רביעי - ב"סינמול" עם חברה ליומולדת<: וקניתי את ברייקין דאן וקיבלתי ספר חינם מתנה(מלכים ג') וקניתי מתנה מגניבה לאחיינית שלי
ששמים את העונה ה1 של על טבעי ביסD: המתכונת בתנ"ך
ציטוט השבוע
"נצא אל החלון לראות, אם כלו כבר המים, אולי כבר יש באופק אדמה, זוגות זוגות, נצא זוגות זוגות, נביט אל השמיים, נחכה ביחד ליונה"
שיר יפה<: בנות גילמור- Rory: Yeah, they kept calling me Mary. Lorelai: You're kidding me. Wow, I can't believe they still say that. Rory: Why? What does it mean? Lorelai: Mary, like Virgin Mary. It means they think you look like a goody-goody. Rory: You're kidding. Lorelai: No. Rory: Well, what would they have called me if they thought I looked like a slut? Lorelai: Well, they might have added a Magdalene to it. Rory: Wow, biblical insults. This is an advanced school. Michel: Fine, I shall be French, but I shall not be happy. Lorelai: Then you will be yourself. Good choice. Michel: Kill me now. תיאור הלידה של רורי - Lorelai: And while some have called it the most meaningful experience of your life, to me it was something more akin to doing the splits on a crate of dynamite. ~קצת אובססיבית על בנות גילמור.XD~
מתנגן בראש/בפלייליסט Silence Is A Scary Sound
המלצת השבוע תקראו תנ"ך, הוא ממש נחמד חח
התמונה הכי חמה בלה:)

בנות גילמור../images/Emo23.gif

וואי הסצינת בייסבול הייתה מושלמת
, רק חבל שהיא הייתה ממש קצרה:< תתחדשי על הספריםD:

Orange Sky

New member
DD:

לגמרי מושלמת33> לי לא היה קצר חח כי הכל השתלב עם הסרט הגם מושלםXD תודה רבהDD:

sweet shir

New member
למישהי יש את לאב באג להעלות לי? XD

כי לך איןXD סיילננננננס יא עכשית לי חשק לשמועXD חחחח חוצפן מי שהפריע לו! איזה קוקי דאגי (L) ואופפפ זה ממש מבאס שעדיין אין את ג'ס!
דין מבאססס ולוקאס מבאססס תביאו את ג'ס! 33333>

Orange Sky

New member
חחח ראית שדאגי קרא לו הומו?XD

get the fuck out homo ראיתי את ג'ס לפני יומייםDD: אצל חברה שלי , ראינו עונה 4. יש לה את כ-ל העונות בדיוידי *^&%$$@# לוקאס מבאס? יענו טריסטיאן? הוא מצחיקXD 3333>

sweet shir

New member
לא O: חצוף! הומו זה לא קללה!

הפסקתי לראות באמצע XD בעונה ה4 ג'ס מבאס, לא? עונה 3.
כן חחחחחחחחחחחחח כי הוא לא ג'ס! הוא סתם מניאק דפוק, אין לו את המגניבות שיש לג'סXDD 333>

למעלה