שרשור אוף- אנחנו עוד חיים.

Shishi san

New member
גיא,

אני אתן לך מכות במסנ'P= המושב שלי הכי בטוח, כולם לכאן!@!#$@! יאללה, מפגש שישי, נאכל את יבולי השדה ובלילה נעשה מעקבים אחר תנים בשדות המושבP=

Serf SaN

New member
XDDD

באמת עניין אותי מתי תקלוט. XP עזוב אותי. יש לי מחסור באנימה. ובמיוחד כשאבא שלי הכריח אותי לסגור את הביטורנט כי אי אפשר לגלוש באינטרנט באותו הזמן. P= אני רוצה אנימההההההה. >< נו, לא משנה. עוד מעט הולכים לראות שודדי הקאריביים. D:

Serf SaN

New member
הממ..חשבתי על זה..ם.ם

אבל זה גם ככה בקושי מעלה.. כשאת אומרת העלאה..את מתכוונת לUPLOAD, כן? :\ כאילו, כשאנשים אחרים מורידים ממני? @.@

Hinamori

New member
טויהשלך../images/Emo181.gif

מה כוח נו... >: ומה אם אני אגיד לך שיש לי פאנארט ממש יפה של אקירה\טאקומי???? >:

MrsGreen

New member
כבר סיפרתי שרבנים בירכו את בני ברק?

הברכה הייתה נגד פיגועים אבל נראה לי שטילים גם עומדים בברכה ככה ש.. בואו לבני ברק אם לא תמותו מהטילים תמותו מהסירחון :) רק חבל שאני על גבול רמת גן XD

Serf SaN

New member
חבל שהרבנים בפ"ת לא בירכו

אותה. P: ואז היינו עושים קרב רבנים!
הרבנים של בני-ברק Vs הרבנים של פתח תקוה! XDD אתם הייתם מברכים, והטילים היו מתכוונים עלינו. ואז אנחנו היינו מברכים ואז הטילים היו מתכוונים עליכם. ואז הייתם מברכים, והטילים היו מתכוונים עלינו. XP ואז שנינו היינו מברכים באותו הזמן והטילים היו מתבלבלים ועפים על רמת-גן גבעתיים.
חבל שהערסים לא יודעים לברך, אחרת בטוח היינו מנצחים. XD **אל תשימו לב אלי, אני על סמים XD**

keep smiling

New member
מהמה?!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

חס וחלילה, זה מה שחסר לי? אחרי שתיפול קטיושה על הבצפר שלי, אתם מזומנים לברך. עד אז, לא עושים כלום עם פ"ת!

למעלה