שרשור אוף- אנחנו עוד חיים.

rukia chan

New member
היי, היי! למה אתה מכוון אלינו טילים

אה? אתה רוצה שייפול עליי טיל?!?!@%*$ (לומשנה שלא סביר שאתה יודע מי אני אבל חפיף ._.)

rukia chan

New member
אוקיי, קודם כל אני גרה בגבעתיים

ושנית, כמו שאמרתי, אתה כנראה לא מכיר אותי X_X

Serf SaN

New member
XD~

איפה בגבעתיים, אם אפשר לשאול? ^^; אני לומד בגבעתיים, אז אני מכיר קצת. ם:

rukia chan

New member
אתה לומד בגבעתיים?! רציני? Oo

איפה בגבעתיים? איזה בצפר? ני גרה בהמרי. זה הרחוב הזה שתקוע בתחת של גבעתיים ולא קרוב לשום מקום קל לזיהוי X__X

Serf SaN

New member
המרי המרי..ם.ם

לא מכיר. XD~ זה קרוב לקניון גבעתיים או משו? :\ ולמה את כל כך מופתעת שאני לומד בגבעתיים? ;~;

rukia chan

New member
זה לא קרוב לקניון >.<

הקניון זה בצד השני של העיר. כמו כל החברות שלי! אני צריכה לקחת אוטובוס/ללכת 10 דקות בשביל לפגוש חברות שגרות בגבעתיים? WTF?! זה קרוב לרחוב הכנסת ורחוב שנקין. נונו, הרחובות האלה שכל אחד מהם עובר בחצי מהעיר. רגע באיזה בצפר בגבעתיים אתה לומד?

Serf SaN

New member
אני חושב שאת שינקין אני מכיר..

כי יש לו שם מצחיק. XP וכי הוא לא בת"א, אלא בגבעתיים. וזה כל כך מצחיק. XD ואני..אממ..לומד בתלמה ילין. ^^;

rukia chan

New member
אהההה! תלמה ילין... עכשיו הבנתי למה

אתה בא עד גבעתיים רק בשביל תיכון. כולם באים אלינו רק בשביל תלמה X_X טוב זה היה די צפוי, למען האמת... אני בעצמי שקלתי ללכת לשם, אבל ויתרתי אחרי היום הפתוח כי חשבתי שזה יותר מידי תחרותי בשבילי. בתכלס, זו הייתה טעות. אני באקה. אני אשתוק עכשיו... איזו מגמה אתה לומד שם?

Serf SaN

New member
אומנות פלסטית.

ודיי כבר עם התירוץ האידיוטי הזה לתחרות! כולם אומרים: "יש תחרות קשה, יש תחרות". אני כבר שנתיים לומד שם, ולא הרגשתי בכלל תחרות! X: אולי בדגדוגים..אבל לא עד כדי כך. ם: לאיזה מגמה היית רוצה ללכת? אגב, כן עשית טעות. תלמה זה הביצפר הכי טוב בעולם. [דעה, כמובן] אנשים כל כך טובים. ונראה לי זאת ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיים. D:

Vivi Sparrow

New member
אנחנו מכינים כאן את הממ"דים...

מפוזרות כאן ניידות שאומרות להשאר בתוך הבתים ולא לצאת לרחובות. מקווה שיהיה בסדר. שמרו על עצמכם.

Hinamori

New member
יומה אירו נו צ'ייסאנה סופון~../images/Emo181.gif

אמ, כן. אני חיה. אני חושבת. כן. האפי אכל לי את הוואנבי-המבורגר וזה היה האחרון. ו... זורו\טאשיגי זה קאנון, כן. ^_^

Hinamori

New member
ממזמן. XD../images/Emo181.gif

אבל אני רק בפרק 106~ יש לי עוד הרבה זמן עד שאני אגיע לפרקים של עכשיו ._. וטאשיגי זאת זאתי עם המשקפיים שמזכירה לו את קואינה וזה נורא חמוד T___T

Hinamori

New member
לאאא T_T../images/Emo181.gif

לא רוצה זורו\מישהי אחרת, זה הOTP שליייי ;-; פון פון! |מושפעת מריריסו| >:

למעלה