שרשור אוף- אנחנו עוד חיים.

ניו0________0

איך ... לעזאזל ... הגיעה ... אלייך ... תמונה ... שלי של בר שני ונאדי?! הן אפילו לא פירסמו את זה בפורום X_________X וזה היה ליפני פאקינג חצי שנה+!זה אפילו ליפני שהיה לי את הקולר לצוואר!0_0(הקולר שלי=החיים שלי).ניראה לי שיש לי שיחה לנהל עם בר לגבי נתינת תמונות שלי ושל נאדי לאנשים אחרים...

היי...הוספת מהירות לברכות של אתי?!

להוסיף מהירות לקטעים מסוימים זה פשוט אכזריות.אם כבר תחתכי אותו(זה הרבה הרבה יותר יעיל וניראה הרבה הרבה יותר טוב).

כי זה לא יוצא יפה...

זה כמו היפוך צבעים בקליפים-זה יפה רק כשזה ניראה שככה היה אותו קטע וידאו מהתחלה או כשזה לפי הקצב (שגם אז זה לא משהו...) אותו דבר עם הוספת מהירות לאותו קטע וידאו...אבל כשהיא הוסיפה מהירות לקטעים שם זה לא היה יפה כי זה היה ניראה שהמצלמה זזה יותר ומהר מידי ואז זה סתם הפריע לעין...

Sakai Shana

New member
אע אבל תלוי במינון וכמה.

זה לא תמיד כזה מפריע ולא תמיד כזה משפיע... פה זה אחלה 3:

טוב לי זה כן הפריע >_>

אבל אני מניחה שאצלי זה שונה כי אני בדרך כלל ממש ממש ביקורתית ואני מתעסקת בזה הרבה אז זה רק טיבעי שדבר כזה יפריע לי P:

marinaaa

New member
הופה הופה אני עדיין חייהD=../images/Emo110.gif

אני גר באשדוד. רחוק רחוק=] תבואו לפה. הכי טוב פה. ים.מדוזות. כייף משו לפנים!@

marinaaa

New member
הופה הופהD=../images/Emo110.gif

אתה מבין.. אני אוהב לדבר כמו בן. זה משקף את ה-אני האמיתי שליD=

marinaaa

New member
נראה לך../images/Emo110.gif

שישי לי כל כך הרבה כסף? אני בקושי יכול להרשות לעצמי כרטיסיה!

השמלאני

New member
מי היה מאמין שלגור ברחובות יהיה

משתלם אך פעם אחר פעם אני מקבל הוכחה כזאת קודם ישלי חנות אנימה ליד הבית ועכשיו....אני באזור הכי בטוח בארץ אמממ ברצינו עכשיו כל מי שצריך מחסה חסר קטיושות מוזמן לפה אבל אפשר רק דם אחד כל פעם.... אני אשמח לארח כל מי שיירצה! וזה גם באותה עיר כמו אולטאיצ'ו

מוהאהאהא.

אני גרה בבאר שבע! אילנו לא מגיעים קסאמים! אנחנו בטוחים! D< אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אני אוהבת לגור בבאר שבע ;;(למרות שאם טילים וקסאמים לא יהרגו אותכם כאן- אז החום יעשה את זה).

למעלה