ועוד היטסוהינה. י.י
V Vivi Sparrow New member 3/2/06 #4 kiss the kawaii... ../images/Emo210.gif ORIHIME <וקולורבי בהופעת אורח!>
F Freaky Milky 4 Mizi New member 5/2/06 #82 אוריהימה X3 ויועע../images/Emo99.gifציורשלויוע! *__________________________*
C coral chan New member 3/2/06 #5 שכחתי לסרוק את הציור שלי T___T../images/Emo210.gif הוא יצא כל כך זואופילי..ושכחתי לסרוק אותו ;; מצטערת יוני >:
שכחתי לסרוק את הציור שלי T___T../images/Emo210.gif הוא יצא כל כך זואופילי..ושכחתי לסרוק אותו ;; מצטערת יוני >:
B BlackEyedSpirit New member 4/2/06 #32 אוווווווווווו פרסמתפרסמתפרסמתפרסמתפרסמתפרסמת !! ניא~ 3= נכון שהציור הזה ממש חמוד ? היא לא מקשיבה לי ;; היא אומרת שזה מכוער ;-; תגידו לה שזה יפה ~~~
אוווווווווווו פרסמתפרסמתפרסמתפרסמתפרסמתפרסמת !! ניא~ 3= נכון שהציור הזה ממש חמוד ? היא לא מקשיבה לי ;; היא אומרת שזה מכוער ;-; תגידו לה שזה יפה ~~~
H Hinamori New member 4/2/06 #35 זה קאוואי D: רק היד יצאה לך לא ממש הגיונית~ אבל זה סופר קאוואי !11 D:
F Freaky Milky 4 Mizi New member 5/2/06 #83 שיטטטטטטטטטט זה מדהים ;;../images/Emo99.gif הצבעים~~ *__________*
B Bakura New member 3/2/06 #9 ../images/Emo96.gif תיקון טעות ^_^ אם באקי תסדר את זה הכל יעלה יופי טופי במשקל 326KB. ^^ עכשיו תתחברי למסנג'ר :<~
../images/Emo96.gif תיקון טעות ^_^ אם באקי תסדר את זה הכל יעלה יופי טופי במשקל 326KB. ^^ עכשיו תתחברי למסנג'ר :<~
B BlackEyedSpirit New member 4/2/06 #33 XDD חחח זה קורע ~~~ ביקי סקייטר בוי *_* רנג'י לובש רק סינר *_* החלומות שלי הפכו ל... ציור *_* הארי\סנייפ.. ממ.. OO;
XDD חחח זה קורע ~~~ ביקי סקייטר בוי *_* רנג'י לובש רק סינר *_* החלומות שלי הפכו ל... ציור *_* הארי\סנייפ.. ממ.. OO;