אז אני הראשון... סיכום מפגש...

Vdrums

New member
|אהמ|מי לקח אותך מארלוזורוב|אהמ|

מי הסביר לילדת"ה |אהמ|

וכאילו זהו?

"נהג המונית של הפורום"...זה המקסימום שאתה מקבל על זה. אתה חושב ששכחנו שניסית והצלחת להאריך את המסלול של ילדת"ה בטלפון, ולהפיל את זה על ה"נשים", כדי לקבל קרדיט? כן, כן במקום ההוא יש גם ימינה וגם שמאלה כדי לעלות על איילון דרום. אל תשאל אותי מדוע. תודות נא להפנות למתכננים של איילון.

Vdrums

New member
../images/Emo18.gif ליקוק באיזור...

שלא תתייבש לך הלשון...

אתה חושב שהתגובה הקודמת שלי

שיש בה אולי קצת ניג'סיות (מודה באשמה) מעלה את קרני בעיני מישהי, אז אתה כנראה לא מעריך אותה מספיק. תלמד לזהות ליקוק כשאתה רואה אחד
רמז: מצא את הליקוק בהודעה הנוכחית

Vdrums

New member
כן באמת היה תור של גברים

בתחנה שרצו לקחת אותך...

Vdrums

New member
אכן דיברת, השאלה למי.

בכל מקרה היה אחלה לפגוש את המנהלת ואת ילדת"ה. חבל שנוקס ומוותק הלכו מוקדם...

unicornus

New member
סיכום המפגש ../images/Emo31.gif

באתי ביחד עם הצמודה המתוקה והפרטית שלי
שהיא הרבה יותר ותיקה ומעורה בפורום שלכם בתיקווה שיהיו צחוקים ויהיה מגניב כמו שמפגש פורום אמור להיות... פגשתי המון שאני מכיר מתגובות ומנקודות אחרות בתפוז והיה נחמד לראות אותם
באופן כללי ההרגשה הייתה די עויינת, מעט מאוד פרצופים מחייכים בפורום "מה נשים רוצות" חוץ מאלפא vdrums ועוד אחד מגניב שישב לידו כולם היפנו גב אותי לא הכירו אבל צמודתי העירה לי שזה "לא נחמד מצידם"...
והסכמתי עם כל מילה שלה, והיא הייתה מאוד עדינה בתגובה שלה ציפיתי לקצת יותר האמת. התאכזבתי. וכל ה"נדחפים" עשו חיים וצחקו בכיף כמו שצריך לעשות כשנפגשים זה שהפנו גב וחילקו את העניין לשני קבוצות זה חבל לפעמים לקבל אנשים ולצחוק זה מגניב ויכול להיות הרבה יותר נחמד פשוט לקבל וזהו התרשמתי בהתחלה שהאווירה קרה לחלוטין אפילו שמדובר בפגישה ראשונה חסר לי הקטע של הצחוק שם היה ממש קר...
צפיתי קצת יותר מאלה שאת התגובות שלהם אני אוהב לקרוא סך הכל אני מאוד אוהב את הפורום שלכם אבל לדעתי הכנה היה ממש מאכזב

למעלה