אז אני הראשון... סיכום מפגש...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תקשיב האווירה לא הייתה קרה פשוט ככה זה שיש שולחן ארוך. לא כולם יכולים לדבר עם כולם.

ז י ג ז ג

New member
יוניקורנס ומקסימה...

כשאמרתי נדחפים, לא התכוונתי חלילה להרע, ובגלל זה חייכתי ליד! פשוט היו שם אנשים, שהם אמנם חברים שלי מפורום סקס, והם אחלה, אבל הם פשוט לא היו שייכים זה הכל!! מעניין איך הם היו מרגישים אם במפגש של פורום סקס היו מגיעים מלא מפורומים אחרים??? תחשבי על המנהלת, שעמלה רבות כדי שיצא סוףסוף מפגש פורום מה נשים רוצות, וזה הפך לפורום סקס!!! לא לעניין... ושוב, אין לי שום דבר נגד אף אחד.. כל אותם אנשים מוזמנים אליי לקפה מתי שהם רוצים ולי אישית הם לא הפריעו כי אני מכיר אותם! אבל למפגש אתמול הם לא היו שייכים ואם אני הייתי המנהל.. אותי זה היה מכעיס!

ז י ג ז ג

New member
ילדת"ה

היא התכוונה לאקסה נראה לי ולא לניני
וממש במקרה, היא הביאה אותי.. האוטו שלי במוסך!
בכל מקרה, אקסה כבר רשמה לפני בפורום ואפילו דיברתי עם המנהלת לפני המפגש כדי לראות אם זה בסדר שהיא תגיע... אז דנטלללללל...... שששששששששש

דנטל

New member
מי? התכוונתי לניני

שהשיחה אליה נעשתה מהפלאפון שלך. לי ממש לא היתה בעיה עם זה שהיו שם אנשים לא קשורים (ובטח לא עם ניני), כי אני בעצמי כבר חודשים לא כתבתי פה. הקפיץ אותי שדווקא אתה מכולם התלוננת. כל אחד מה"נדחפים" האלה הוא מישהו שביקשו ממנו לבוא. גם אני, גם אקסה, גם ניני, גם האחרים.

סליחה אם...

בתור אחת שאני מאמינה שראית את הגב שלה רב הערב (הגב שלי לא נחמד?
)
באמת שזה לא היה מתוך כוונה רעה, פשוט כמו שאמר אלפא, לפעמים בשולחן ארוך קשה קצת לשים לב לכולם

אמממממ

האמת היו כמה אלמנטים ש'תרמו' לאווירה העויינת - 1. אכן, השולחן היה ארוך מידי וקצת בעייתי להיות מעורה בכל השיחות יחדיו מבין שני קצוות השולחן. 2. האגף ש'הפנה גבו' היה אגף שבו הרוב לא הכירו אחד את השני [אני לא הכרתי אף אחד
] וכך לא נוצר מעין פילוג כזה של 'אותך אני מכירה ויש לנו על מה לדבר', לעומת האגף השני [שהגיע באיחור. האמ] שכולם שם הכירו את כולם והיו להם הרבה יותר נושאי שיחה משותפים. בכל אופן, מתנצלת.

למעלה