נחשי איפה היה הכי כיף ??
ד דנטל New member 31/3/04 #25 באמת אחלה סקרן אותי מאוד לפגוש את אויר לנשימה כי אני מכירה אותו וירטואלית כבר כמה זמן. הכי סקרן אותי לפגוש את סקארלט. פשוט יפהפיה. השאר פחות סקרנו - גם בגלל שחלק מהאנשים אני מכירה כבר וגם בגלל שחלק מהאנשים לא היה פה כשהייתי חברת פורום פעילה.
באמת אחלה סקרן אותי מאוד לפגוש את אויר לנשימה כי אני מכירה אותו וירטואלית כבר כמה זמן. הכי סקרן אותי לפגוש את סקארלט. פשוט יפהפיה. השאר פחות סקרנו - גם בגלל שחלק מהאנשים אני מכירה כבר וגם בגלל שחלק מהאנשים לא היה פה כשהייתי חברת פורום פעילה.
י ילדת הכוכבים New member 31/3/04 #31 תקשיב, תראה הבעיה היא לא אני, זה אתה.. ואיפה הקפה שלי?!?! פרצופים צוחקים קיבלתי מפה ועד הירח, ואין לי טיפה אחת של קפה! מה קורה בבית הזה?
תקשיב, תראה הבעיה היא לא אני, זה אתה.. ואיפה הקפה שלי?!?! פרצופים צוחקים קיבלתי מפה ועד הירח, ואין לי טיפה אחת של קפה! מה קורה בבית הזה?
ש שוקו היחיד New member 31/3/04 #32 האמת שבשבילי זאת לא כזאת בעיה.. ואני חושב שמיצית את העיניין של הקפה.. שוקו טוב לך ?
י ילדת הכוכבים New member 31/3/04 #38 אפשר שוקו קר? ../images/Emo9.gif וחוץ מזה - מה זאת אומרת מיצינו??? זה פורום - "מה נשים רוצות"! ולא "מה שוקו רוצה" בתור אישה (אני מקווה) אני לא רוצה למצות את הנושא
אפשר שוקו קר? ../images/Emo9.gif וחוץ מזה - מה זאת אומרת מיצינו??? זה פורום - "מה נשים רוצות"! ולא "מה שוקו רוצה" בתור אישה (אני מקווה) אני לא רוצה למצות את הנושא
ש שוקו היחיד New member 31/3/04 #33 "..היא אמרה את זה בישירות.." ?????? סעעעעעעעעעממק תפוז האלה.. התכוונתי להגיד-היא אמרה את זה מפורשות..
"..היא אמרה את זה בישירות.." ?????? סעעעעעעעעעממק תפוז האלה.. התכוונתי להגיד-היא אמרה את זה מפורשות..
ס סקארלט אוהארה New member 1/4/04 #74 ועכשיו דנטל העירה שאני מזכירה את ויויאן לי [סקארלט], אתם מעמיד אותי במצד בו אני נקרעת בין כל הדמויות בתוכי!!! וכי מה אעשה???
ועכשיו דנטל העירה שאני מזכירה את ויויאן לי [סקארלט], אתם מעמיד אותי במצד בו אני נקרעת בין כל הדמויות בתוכי!!! וכי מה אעשה???
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 1/4/04 #71 ../images/Emo45.gif אני בעד שיהיה עוד מפגש, אפילו בקרוב, ואני גם בעד שאת תבואי.
S Savage Garden New member 31/3/04 #55 האמת שמאוד רציתי להגיע אבל../images/Emo42.gif ידעתי מראש שיהיה קשה לי לשנות תוכניות קודמות, שמחה בשביל כולכם!
האמת שמאוד רציתי להגיע אבל../images/Emo42.gif ידעתי מראש שיהיה קשה לי לשנות תוכניות קודמות, שמחה בשביל כולכם!