התפקדות-סוף מאי תחילת יוני

../images/Emo98.gifהתפקדות-סוף מאי תחילת יוני../images/Emo42.gif

שם: גיל: מגורים: כיתה: ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? יש הרבה תוכניות לקיץ? מהם? תמונה שלכם!!!

B a m b o o k

New member
../images/Emo9.gif

שם: צליל גיל: 15 מגורים: באר שבע כיתה: ט ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? ים
מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? אממ לאדעת\: יש הרבה תוכניות לקיץ? בינתיים כן... שיהיו עודעודעוד מהם? צפון, דודים, ים, ועוד תמונה שלכם!!! אממ טוב

LiLdon

New member
ואו..ואו..ואו..

מדהימה שלי. אלוהים ישמור. אני מאוהבת.דיי

ManRed

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ניצחתי

Felix dude

New member
ווא.

שם:פליקס גיל
עוד.. חודשיים אוגוסט מגורים
רחוק כיתה
ט ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה?
אמ... תלוי . רק עם החוף נעים כזה >< מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?
מלחמת מים ענקית בבצפר, ואז יש מסיבת פתיחת קיץ. וואו אלכוהול חיננם. יש הרבה תוכניות לקיץ?
הרבה יותר מידי. מהם?
*מסתכלת ביומן של הפאלפון* 25 ביוני עד ה4 ביולי -מדחים!!! אלה! 'מדח מדח טיולים מדח מדח כיפחיים!' 7-10 ביולי, מסע חוף... 21-23 באוגוסט, רפסודיה 3-8 יומולדת לי=]] *עוד המון ימי הולדת* *המון דברים שוליים שלא צריך לפרט* תמונה שלכם!!! נייט. חח וואי אני בטוחה שזה מ-א-ז-ה מעניין. חבובים=]] שמתם לב שבזמן האחרון אין לי בכלל זמן להיות על המחשב? אני כל כך עסוקה בחיי. י-ש- ל-י חיים!!

Felix dude

New member
לא. יא אומיל!

אנחננו עכשיו בסוף מאי.. אז נשאר יוני שלם... ויולי שלםםם ואז זה חודשיים כי אני ממש בתחילת אוגוסט!!

LiLdon

New member
מיייאו ^_^

שם: ליל, ליאן או מהשבאלכם גיל:18 מגורים:קריית ביאליק כיתה:י'א ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה?ים
מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?לחרוש את תלאביב איזה שבוע יש הרבה תוכניות לקיץ?למען האמת...כלום מהם?כלום

חוחינייייייי^^../images/Emo194.gif

שם:
קרן^^ גיל:
17 וחצי מגורים:
תל אביב סיטי כיתה:
יא' שאלות לחודש:
ים או בריכה?
יםםםםםםםםם מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?
אחרי הבגרות האחרונה בטח אני אצא בערב אעאעאעאעאעאעאעא זה לא ב8
יש הרבה תוכניות לקיץ?
בטח מהם?
רישיוןןןןןןןןןןן אעאעאעאעא תמונה
חחחחחחחחחחחחחחחחח

Tin Doll

New member
../images/Emo192.gif

שם: טובי גיל: 17 מגורים: ירושלים כיתה: סוף י"א ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? אמממ. מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? הבגרות האחרונה שלי היא ב12.7
אני חושבת שאעשה פירסינג חדש ואצא לחגוג
יש הרבה תוכניות לקיץ? לא, אין בכלל... זה עוד יבוא בספונטניות :) תמונה טרייה מהיום.

LiLdon

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ילדים.עכשיו.מהר.

AvtipuS

New member
המפ

שם: רז. גיל: עוד שבועיים ויומיים 16. מגורים: בית. בקרית מוצקין. כיתה: י' ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? אמבטיה. מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? 23.6 בגרות אחרונה,להתחיל להתארגן לטיול לארה"ב (6.7) יש הרבה תוכניות לקיץ? טיול לארה"ב ל 15 ימים זה הרבה? מהם? נו באמאשלכם זאתש אלה מיותרת. תמונה שלכם!!!- בהזדמנות.

Hezi The One

New member
היה עכשיו את התחרות האולימפית בהוט!

שם:חזי גיל:16 עוד פחות מחודש חברס^^ מגורים:ר"ג כיתה:י'5 לחודש הקרוב ואז מתפזרים לנו ----------------------- שאלות לחודש:O_O ים או בריכה?-בריכה מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?-לעשן וויד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (עזבו,בדיחה פרטית) יש הרבה תוכניות לקיץ?-כןןןןןן מהם?-אילת,מחנה,חברים ועוד וכאלה

חזי תנצל את הזמן הזה לעשות קטינות ב

בלי הסכמה !!!! אחרי גיל 16 כבר יכולים להעניש אותך על זה וזה לא חוקי !!!!! חחחחחח
טוב נו לא נורא כנראה מאוחר מידי חחח ד"א אתה יכול לטבוע בנות גדולות ממך שהיו איתך ולקבל על זה המון כסף ! ידעת את זה ?!
חחחחחחחחח סתם סתם מר בחור שיהיה לך מזל טוב יקטיייןןןןןןן חחחח

למעלה