התפקדות-סוף מאי תחילת יוני

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שם: בנצי
מגורים: נזיונה(נס ציונה יא מוגבלים) כיתה: יא (בקרוב נגמר הסיוט) ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? ים ים ים ים מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?28/6 המממ לצאת לשתות יש הרבה תוכניות לקיץ?כעכעכע מהם? ניצנים, אילת, מועדי ב', פסטיבלים, הופעות, הרבה ים, הרבה שמש אני ונייתן
(בפולין)

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif נוכחת

שם: מיכל גיל: 15 ושבועיים מגורים: רמת גן כיתה: ט ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? ים מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? אין תכנונים, בעיקרון ברגע שנגמרים הלימודים אני מתחילה לחרוש למבחן סוף שנה בבר אילן, אבל אחרי זה אני אחייה בת"א כפי הנראה. יש הרבה תוכניות לקיץ? כן מהם? מחנה גדול, מחנה של החברה, קורס מסכם, הרבה תל אביב עם אנשים, ים, שוק, וללמוד לבר אילן. תמונה שלכם!!!

yardenbm

New member
ME

שם:ירדן גיל: 17 חייבים להזכיר מגורים: תל אביב כיתה: יא' ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? בריכה מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? שום דבר מיוחד יש הרבה תוכניות לקיץ?כן איןיל זמן ללא לעשות כלום שאני רגילה אליו מהם? הדרכה בקייטנה ^כנראה^, אילת, פסיכומטרי, הכנות לפולין, קורס מדצים התמונה ישנה (4 חודשים משו כזה)

אני

שם: אוווווסנת גיל: 16 מגורים: כפר סבאא כיתה: י' ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? ב ר ו ר שים.. מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? עם כוווולם לים ישר אחרי בצפר, ואז בערב כנראה יפנק תעצמי בעגיל בגבה ואולי גם לשתות יש הרבה תוכניות לקיץ? כמובן!!! :) מהם? מחנה, כנרת והרבה, אולי אילת, ניצנים, עוד הופעות, שטטות בכפר סבא, עוד כמה פירסינג, ים,לשתות ו.....סתם להנות כזה מכל דבר הנה הוספתי תמונה של הספטום בן החודשיים!

ייוווו שנים שלא ביקרתי פה....הבגרוי

הבגרויות האלה שוחטות שם:ערן גיל:עוד מעט חוקי
ואתם אפילו לא יודעים חוקי למה חחחח מגורים:רמת גן כנראה כיתה:אפשר כבר להגיד י"ב ? חחחח ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה?כנראה שהרבה ים.....באוגוסט יש גיבוש צריך להתאמן
מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?ב8.6 !!!!!!!!
ללכת לישון אצל החברה לסופ"ש
יש הרבה תוכניות לקיץ?פפפיייייי כככןןןןןן מהם?עבודה, אימונים, עוד עבודה, עוד עבודה (חחחחח כן יש לי 3 עבודות) וחברה גם פה ושם חחחח.......והרבההה מסיבות
תמונה שלכם!!!טוב !

אאאהההה ואמממ שכחתיייי !!!!! יש לי

בקיץ גם גיבוש לשייטת 13 !!!!!!!! תאחלו לי בהצלחה אנשייםםם !!!!!!

אני

שם: אוווווסנת גיל: 16 מגורים: כפר סבאא כיתה: י' ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? ב ר ו ר שים.. מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? עם כוווולם לים ישר אחרי בצפר, ואז בערב כנראה יפנק תעצמי בעגיל בגבה ואולי גם לשתות יש הרבה תוכניות לקיץ? כמובן!!! :) מהם? מחנה, כנרת והרבה, אולי אילת, ניצנים, עוד הופעות, שטטות בכפר סבא, עוד כמה פירסינג, ים,לשתות ו.....סתם להנות כזה מכל דבר הנה הוספתי תמונה של הספטום בן החודשיים!

keeeren

New member
אני כזאת טיפשה אלוהים!!

עכשיו באמת עונה שם:קרן גיל: 17 בספטמבר מגורים: בת ים כיתה: יא' ----------------------- שאלות לחודש: לכו על זה.. ים או בריכה? ים מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? מיד אחרי? ים!! בטוח.. חחח יש הרבה תוכניות לקיץ? מחנה קיץ, עבודה בקייטנה, מקווה להוציא רישיון, למצוא עבודה לאוגוסט, ללכת מלא מלא לים, ובעיקר להנות! מהם?^

keeeren

New member
אההה וניצנים כמובן:]

אני כבר אוספת פקקים בהיסטריה:]

ManRed

New member
חיחי קטינה.. אוי אני זקן..

את לא טיפשה... כל כך ויש לי 400 פקקים של קוקה

פרקשון

New member
בולדורוקוקו

שם: עידן גיל: 18 מגורים: קרית אונו כיתה: יב' 14 חדר 303 קומה שלישית ליד המרפסת של המעשנים!!!! ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? יםםםם מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? אני מקווה שאני אוכל ללכתב27.6 לברי סחרוף ורע מוכיח בבארבי, וב28.6 ליטרים מטורפים של וודקה טקילה בירה ומה שנמצא!! וסיגריות! יש הרבה תוכניות לקיץ? חוץ מלהתגייס? מהם? ניצנים...בית ינאי...

הפורום מלא אבק

שם: נופר גיל: 17 מגורים: אשדוד אני הימנית בתמונה בלי המשקפיים למי שהספיק לשכוח..

למעלה