התפקדות-סוף מאי תחילת יוני

רצות עלייך שמועות פרקשון

שאתה אלכוהוליסט מכור. מצטערת, לא בנויה לאנשים כמוך..

פרקשון

New member
טחחחחחחחחח

תראו אותה תופסת תחת השמועות אומרות שאצלך יש הרבה תחת לתפוס...

והיית מת לנסות ולראות אם הם צודקים

היי היי, אלכוהוליסט נרקומן מצוי שכמוך. מה קרה, קיבלת סירוב מבחורה ישר מתחיל לתקוף אה?

פרקשון

New member
השמועות גם אומרות שהרבה ניסו וראו

שהשמועות הקודמות נכונות :) וכן אני לא רגיל לסירוב כנראה שאת לא יודעת מה טוב לך בובה...

מה לעשות, ככה זה שיש ביקוש.

ועוד לקחתי רק את המובחרים. ד"א, תנגב..נוזל לך ריר. ומאמי, אם זה הולך ככה, בטח הרבה בנות לא יודעות מה טוב להן..

פרקשון

New member
לא ידעתי ש1000 איש נחשבים מובחרים..

ולמה הם היו צריכים לשלם לך? כן את הריר ניגבתי פשוט התסכלתי בתמונה שלך והייתי בטוח שאת היפה ההיא, ואז ראיתי שכתבת מי את בתמונה...

5 יחידות? על מי אתה עובד?

יאללה, יצר הקינאה מתחיל להשתלט.. אני בלי משקפיים ואני רואה אותו כלכך בבירור. אוי עידני.. חמוד, אתה יודע מה ההבדל בינינו? שלך ייתקצרו החיים בכמה שנים יפות וחמודות, אני את החיים שלי אחיה באושר ובסיפוק.

פרקשון

New member
אני ב4 יחידות....

ואני לא מקנא באף אחד במיוחד לא באותו אחד שיצטרך לחיות איתך באושר ובסיפוק עדיף כבר חיים קצרים ושמחים כמו שלי אה כן, תסבירי את זה: דניאלה אומר/ת: אני חולה לך על התחת

בובון אני אסביר לך הכל!!!!

מיד אחרי שתסביר לי את זה: סבאלה אומר/ת: נופר כואב לייייי סבאלה אומר/ת: בואי נפסיק וקוקי, בינתיים מי שמתכנן חיים מאושרים ומלאי סיפוק איתי זה אתה. אז למה להתכחש למציאות הכואבת? אמרתי לך, תעבור הלאה. יבואו אחרת בובי..

פרקשון

New member
תורי להסביר...

את צודקת תכננתי איתך חיים מאושרים, אבל מיד כשהבנתי שחיים איתך לא יכולים להיות מאושרים, ביטלתי, רק פחדתי לספר לך כי את קצת לא בריאה שנפשך, פחדתי שתפגעי בעצמך מזה נופר? דניאלה אומר/ת: אני אוהבת אותך עידני מושמושון שלי אני לא יכולה לקרוא כאלה הודעות! אני אבקש מבן או מחזי למחוק אותן כשהם יתחברו, אתה סולח לי?

כפרה עלייך עידנוש

שנים אנחנו מכירים ואפילו לזייף הודעה שלי אתה לא יכול לעשות טוב? אוף, כואב לי עלייך. דיי, אתה צריך לקבל את המצב כמו שהוא. וקושקוש הדבר היחיד שיכלתי לעשות לעצמי זה לרוץ ברחובות ולצעוק "ברוך שפתרנו"

פרקשון

New member
טוב טוב לכי לצטט לי פסוקים מהתנ"ך

ועוד לצטט אותם בצורה שגויה... אל תשתפי אותנו בגיחוכים שלך, עדיף לכולנו לשמוע אותך בוכה

מה קרה עידן, נגעתי בנקודה רגישה?

לא נורא חמוד, שים פלסטר. מצטערת אבשלום, זה לא ייקרה שנית. יאללה חמוד, אין לי זמן מיותר לבזבז עלייך נדבר.

פרקשון

New member
כן אם תגעי לי שם עוד פעם אחת אני

דואג שעשרה איש יבואו וידקרו אותך בהמון נקודות רגישות, פלסטר כבר לא יעזור. לא יש אנשים שאוהבים אותי אז הפצעים מתאחים, אבל כשאני חושב עלייך אני כמעט מרחם, איזה אהבה ואיזה פצעים מתאחים. אין לך זמן לבזבז עליי אבל את כבר די הרבה זמן "מבזבזת" (או אולי נהנת?) עליי זמן

וואי, אני רואה דווקא שבתחביר אתה

לא משהו.. אז החרישות שלך בימי שישי בערב לא עזרו אה? לא נורא מאמי.. ולמה אתה כלכך מתעצבן מאמי שלי? אני יותר לא אגע לך שם.. רק אל תבכה טוב חמודי? יאללה, עפתי לישון. וכן, ביזבזתי עלייך זמן וכן, נהנתי ממנו. שעה של בידור לא נורמאלי. סלאמת.

פרקשון

New member
אני לא יכול לריב איתך יותר

כואב לי כבר אני אוהב אותך מדי קשה לי לקרוא כאלה דברים חשבתי שזה הדדי, אבל אולי אני טועה את כל כך רעה!!

הרגשיות מתחילה לצאת אה?

חלאס לעשות מעצמך צחוק מול כולם עידן.. אמרתי לך תמשיך הלאה.. זה לא נוח לי המצב הזה, וזה משפיל אותך. ולמה שזה יהיה הדדי לעזאזל?!?!? יאללה ביי כפרה יפה שלי! אני חולה לך על התחת! ואני לא יכולה בלעדייך יא גוש!!!! גם לי כואב!!!

למעלה