התפקדות-סוף מאי תחילת יוני

גוטשה

New member
ממממ

שם: אביגיל גיל: 13 וחצי מגורים: נס ציונה כיתה: ח' ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? ים? מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? ארה""""""ב וקנדה. :) יש הרבה תוכניות לקיץ? יס אינדיד! מהם? נו, אהבלים, לטוס לארה"ב וקנדה ולהיות בהופעה של אמריקן איידול!

AvtipuS

New member
גם אני ארה"ב וקנדה!

הפורום משתלט על העולם הקיץ הזה!

AvtipuS

New member
6.7-19.7

חח כמו שזה נראה עכשיו- 6.7 טורנטו 7.7 טורנטו 8.7 טורנטו-מונטריאול 9.7 מונטריאול-בוסטון 10.7 בוסטון-אורלנדו 11.7 אורלנדו (אפקוט משו) 12.7 אורלנו 13.7 אורלנדו (ממכלת הקסמים או משו כזה >.<) 14.7 אורלנדו (עולם הים >.<) 15.7 אורלנדו-וושינגטון 16.7 וושינגטון 17.7 וושינגטון (פילדלפיה)-ניו יורק 18.7 ניו יורק 19.7 ניו יורק 20.7 בית >.< גמכן טיול מאורגן! ואת?

פרקשון

New member
חחחחח האמריקן איידול הזה

ההופעה של אמריקן איידול עושה לי אסוסיאציה להופעה של הראל סקעת ויהודה סאדו (מאזו)

גוטשה

New member
חחחחח עידן!

איך אתה מעז להשוות בכלל! אמריקן איידול זה איכות! כוכב נולד איכס איכס.

ס ט י י ק

New member
...

שם:הדר גיל:15 עוד 24 יום
מגורים:ק.חיים כיתה:ט' ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה?ים מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?ללכת לים לכמה ימים ולדפוק ת'מוח יש הרבה תוכניות לקיץ?לא ממש האמת אני זורמת מהם?

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gif*מתפקדת*

שם:
גלוש גיל:
17 + מגורים:
כיתה:
סוף יא'. ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה?
לאחרונה ים מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6 (או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?
מקווה שאצא לסיטיהול, יש שמועות על הופעת פריצה של יוני בלוך :] יש הרבה תוכניות לקיץ?
יש.. מהן?
נממ...ניצנים, אולי אילת, דוגית, ת"א ועוד. תמונה שלכם!!!
אתם בטוחיםשאתם רוצים לראות?
[תמונה מאתמול.. Don't Ask
]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מייאו../images/Emo12.gif

שם:
מיכלי גיל:
14 (באוגוסט) מגורים:
קיבוץ געתון
כיתה:
ח'. נאאאאאאאא עולה לט'. ----------------------- שאלות לחודש:
Oo ים או בריכה?
יםםםם
מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)?
סקס. סתם. נו מה אני כבר יכולה לעשות? ללכת לישון... אני יודעת? >< יש הרבה תוכניות לקיץ?
מספיק
מהם?
מי אתה יאשמננננננ. לאומרת לך.
תמונה שלכם!!!
<זה רק בגלל שאני אוהבת אותך.
>

קקי בקקי

שם: זוהר גיל:14.6 מגורים:ב"ש""ש כיתה:ט ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה?יםיםים מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? סמים קשים וסיגריות אקליפטוס יש הרבה תוכניות לקיץ?כן מהם? מזה משנה? תמונה שלכם!!!

חצילע

New member
הו.

שם:נועםעםעםעםםע. גיל:14.^^ מגורים:מודיעין\רעות. משתרצו. כיתה:ט'^^ ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה?שומדבר.
מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? לישוןןןןןןןןןן לטוסססססס חבריםםםםםם הכלללללל יו.
יש הרבה תוכניות לקיץ?כןכןכןכןכן. מהם?לישוןןןןןןןןן לטוססס חבריםםםםםםם הכלללללל. תמונה שלכם!!!
.

חצילע

New member
שיט.../images/Emo7.gif לא שירשרתי טוב.../images/Emo7.gif

פשוט קראתי את של כולם. [נו משעמם לי,מה,ואני צריכה להתכונן למבחן ואינלי כוח
] ונו.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שם: נעמה שיינמן גיל: 18.2 מגורים: עיר הפשע והרשע-נתניה כיתה: עקרונית סיימתי י"ב =) ----------------------- שאלות לחודש: ים או בריכה? גם וגם. מה אתם מתכוונים לעשות ב20/6(או אחרי הבגרות האחרונה שלכם וואטאבר)? חו"ל- איה נאפה! יש הרבה תוכניות לקיץ? כן! מהם? לעבוד, לטייל בחו"ל, לבלות כל ערב ואז בסוף הקייץ להתגייס לי לצה"ל.... =\

למעלה