בנות 18 המחפשות

מחושית

New member
הכי צעירה פה... ../images/Emo60.gif

כנראה שהכותרת שלי מספיק עיניינה אתכם...
אני בת 18 מאיזור המרכז - קרובה לעיר הגדולה אוהבת מאוד מוזיקה מבינה שאומרים שאהבה לא מחפשים ושהיא באה לבד, אבל חוששת שלשלי אני צריכה לעזור מעט... ומה אני רוצה? בחור רציני, ואחרי זה האסטתיות, בחורה שנורא אוהבת להמצא בקרב בחור מטופח. שבוע טוב שיהיה לנו, מחושית.

classic

New member
גם אני מצטרפת

אחרי שראיתי סופסוף שיש פה עוד אנשים בגילי החלטתי להצטרף גם. אני בת 18 ממרכז הארץ. חיה על מוסיקה. (בעיקר קלאסית אבל פתוחה לגיוון) מחפשת מישהו נאה, אינטליגנטי, רצוי קצת יותר מבוגר ממני והעיקר שיצחיק אותי. להתראות

ליזי18

New member
שלום לכולם, אני חדשה פה!!!

אני בת 19 מפ"ת. מחפשת קשר רציני, יש מעוניינים?

ליאן.

New member
אהלן מחושית ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה ! נראה שאין לך הרבה דרישות.. רציני ומטופח.. זו הגדרה מאוד כוללנית, אם את יכולה להוסיף עוד פרטים, זה יכול לתת כיוון יותר מוגדר.. שיהיה בהצלחה
ושבוע מצויין

Vintage

New member
בורכה הבאה :)

גם אני חדש פה ואם אינני טועה כולם חדשים פה היות וזה פורום יחסית חדש. אז מה דעתך על אופנוענים ? כפי ששמת לב אנחנו מהווים רוב החלטי פה :)

Vintage

New member
מחפס ? עדיין לא ../images/Emo13.gif

אולי מחפש וגם זה לא... אני סתם אהבתי את המנטליות של הפורום הזה אז החלטתי לתרום מהפרופיל הנפשי שלי לפה. מה איתך ? מחפשת אהבה ? או סתם שיקשוק ?
אני מאמין שאהבה תמצא אותי ולא אני אותה , ככה הגעתי לבהמה שלי וככה אני אגיע גם לאהבה מסוג אחר.

אני בהלם../images/Emo12.gif

וינטאג´ יש דברים שלא מספרים לכולם
עוד יבהלו ממך בגלל הדיבורים על הבהמה טוב NO MORE SMALL TALK

בהמה?????

אתה בטוח שלא התלבלת בפורום? אני מבקשת לשמור על שפה שפויה בלי מחמאות לא מחמיאות...

ברוכים הבאים שניכם ../images/Emo23.gif

שפכו את הלב, התאור, הרצונות, השאיפות ומי יודע.. אולי יהיה לנו עוד סיפור הצלחה.

ליזי18

New member
אני אישית...

ילדה מבית מסורתי כך ש, עם זה אופנוען עם מעיל העור וכל התחפושת, לא עושה לי את זה. עם זה אופנוען שסתם אוהב אופנועים, אז סבבה, אני בעסק. רק שתדעו, אני שמנה וחסרת ניסיון טוטאלית. כך ש.... לכל המעוניין.... ביי בנתיים: ליזי.ק.

Vintage

New member
אוף !!!

לא יודע למה , אבל לפורומים של תפוז יש בעיה קשה עם החיבור שלי לאינטרנט וא תגידו אתה אידיוט לא יודע לקנפג חיבור, בעבודה גם יש עם הפורומים בעיה. הקיצר אני לא יכול להעלות הודעות ארוכות לכן אני אפצל את ההודעה שלי לאיזה 8000 הודעות קצרות. לסיום , הבהמה זה השם של האופנוע שלי והבהמה 2 זה השם של האופנוע השני שלי , לידע הכללי.

Vintage

New member
ההתחלה של ההודעה שלי.

דייזי היא בחורה חמודה להפליא , שמחפשת עלם צעיר ויפה עם נשמה טהורה ואהבה לאופנועים , היא כרגע רק קטנוענית אבל גם היא תעבור לאופנוע ביום מן הימים ואני בתור ידיד תומך ואוהב אהיה מאושר מאוד בשבילה. (מעניין אם פגעתי בתיאור
)

Vintage

New member
המשך...

אני לעומת זאת , פסיכי אמיתי עם תעודות שאני מוכן להציג לכל הדורשת
לא מחפש שום דבר ולא מעניין אותי לשמוע סיפורים של בחורות שמחפשות קשר רציני ואהבה ברשת כי לדעתי זה לא עובד ככה. אני מאמין ואפילו יודע שאם יש מישהי שתקרא את מה שאני כותב ואשכרה תבין את הראש שלי ולמה אני מתכוון היא כבר תדע לפנות אלי ולהגיד לי "וואלה אתה צודק והבנתי למה אתה מתכוון" ואז הכל פתוח מבחינתי.

Vintage

New member
עוד קצת...

ד"א סתם לצורך העניין אני מגרד את ה22 , גר בר"ג , אוכל שותה נושם יורק בולע וכו וכו אופנועים. הייתי מספר עוד על עצמי אבל זה לא ממש משנה כי הדבר היחיד שממש מנתב ומשפיע על החיים שלי זה אופנועים והאופנוע שלי ספציפית שהתאהבתי בו בגיל 16 ובגיל 19 הגשמתי את החלום.

Vintage

New member
ולסיום !

זהו גם ככה כבר פוצצתי פה הודעה ארוכה מידי. ד"א אחלה פורום ואני מאחל לכן שהוא יגדל ויגיע למימדים ולכמות ההודעות והאנשים שיש בפורום שלנו (אופנועים).

../images/Emo5.gifוינטאג´

לא ידעתי שאני צריכה יחצון תאמת אני מאלה שלא פירסמן הודעה פה בפורום
וצדקת קצת בקרוב (מקווה מאוד)אני יהפוך לאופנוענית
תבדוק מסר אישי

sherry29

New member
צודק בהחלט .....

רק רציתי להגיד שאתה צודק וזה נאמר מניסיון .... אבל תמיד כייף להכיר אנשים חדשים לא ?
בכל אופן שיהיה לך אחלה .... ביי .

למעלה