בנות 18 המחפשות

Vintage

New member
זה בסדר...

את לא חייבת להבין. כשתגדלי תביני
סתם , אני רק אומר שבגיל צעיר יש אופטימיות למצוא בן זוג מושלם וככל שגדלים מבינים שזה דבר מאוד מאוד נדיר.

מחושיתה

New member
אז זה ההבדל ביננו...

שאני בכלל לא מבינה מה אתה רוצה מהחיים שלי. לדעתי אתה סתם מציק. ואני לא מתיימרת למצוא את בן הזוג המושלם - כאילו הלו! אני אמנם בת 18 אבל לא ילדה בת 12 שהתנשקה אתמול בפעם הראשונה, אני יודעת שלא הכל ורוד, כאילו וואו אני חיה במדינה הזו אז מה יכול להיות יותר גרוע?! ותאמין לי שיש לי מספיק נסיון כדי לדעת שבן זוג מושלם זה בגדר חלום, לילה טוב, מחושיתה

Vintage

New member
אני אפילו לא אתחיל להגיב...

אני רק מאחל לך בהצלחה בחיפוש אחר הבחור המושלם. מי יתן ותמצאי אחד כזה ותאמיני לי שאני אהיה רק שמח בשבילך. ד"א לא צריך לתקוף את כל מי שפונה אליך. שמת לב שאת מאוד תוקפנית ?

מחושיתה

New member
תמיד אמרו לי ש...

יחס גורר יחס... תביט בהודעה הראשונה שלך ואז אולי תבין למה היחס המגעיל ממני.. לילה טוב.

מחושיתה

New member
טעויות...

קורה לפעמים שמשרשרים למקומות לא להם... נראה לי שביבלתי בינך לבין מישהו אחר, עמך הסליחה...

Vintage

New member
אני מאמין...

שעל גסות רוח צריך להגיב באדיבות ונחמדות ! לקח לחיים :)

Rogue Dragon

New member
שלום מחושיתה

דבר אחד בטוח את מתחממת מהר...משמע קרבית בכל מקרה שלום לכולם בעקבות שעמום טוטאלי ודיפרסה מבחנית החלטתי להצטרף לפורום...

Rogue Dragon

New member
אהה

אהה נו טוב אז שכחתי לציין, תהרגי אותי וזהו פשוט חשבתי לשתף את חברי הפורום בצרותי...

חס וחלילה להרוג..

אם אני אהרוג אותך יצטמצם מלאי הרווקים
רק חשבתי שעדיף ליישר קו... אל תעלב.. קח

Rogue Dragon

New member
ישור קו ???

נעלב... אני... לאאאאאא ותודה על הלב טוב ויפה אז יש לנו שתי נקודות, אני ואת זה מספיק בשביל ליצור קו ! אני יכול לספר מספיק בדיחות על יישור קווים אבל לצערי זה ישעשע רק אותי

רומנטי21

New member
לי יש רצון אמיתי אך כנראה ש...

שאין פה בחורות בסביבות גילאי 18- 21 שהן רציניות מספיק בשביל להכיר מישהו שהוא באמת רציני ומחפש מישהי רצינית מאזור תל אביב... מישהי להעניק לה אהבה...ולפנק אותה...

מחושיתה

New member
בחורה רגישה...

לא אוהבת שמרגיזים אותי... וקרבית אני לעולם לא אהיה, יום טוב.

Rogue Dragon

New member
למחושית העצבנית

טוב נו התכוונתי קרבית במובן של אחת שאם תעצבן אותה חבל לך על הזמן... ואני רואה שצדקתי, "היום טוב" הזה שלך מגיע עם קצת כעס או לפחות ככה זה נראה בכל מקרה... תמיד טוב שיש כאלה שלא מוותרים בקלות

למעלה