שאני בכלל לא מבינה מה אתה רוצה מהחיים שלי. לדעתי אתה סתם מציק. ואני לא מתיימרת למצוא את בן הזוג המושלם - כאילו הלו! אני אמנם בת 18 אבל לא ילדה בת 12 שהתנשקה אתמול בפעם הראשונה, אני יודעת שלא הכל ורוד, כאילו וואו אני חיה במדינה הזו אז מה יכול להיות יותר גרוע?! ותאמין לי שיש לי מספיק נסיון כדי לדעת שבן זוג מושלם זה בגדר חלום, לילה טוב, מחושיתה
אני רק מאחל לך בהצלחה בחיפוש אחר הבחור המושלם. מי יתן ותמצאי אחד כזה ותאמיני לי שאני אהיה רק שמח בשבילך. ד"א לא צריך לתקוף את כל מי שפונה אליך. שמת לב שאת מאוד תוקפנית ?
נעלב... אני... לאאאאאא ותודה על הלב טוב ויפה אז יש לנו שתי נקודות, אני ואת זה מספיק בשביל ליצור קו ! אני יכול לספר מספיק בדיחות על יישור קווים אבל לצערי זה ישעשע רק אותי
שאין פה בחורות בסביבות גילאי 18- 21 שהן רציניות מספיק בשביל להכיר מישהו שהוא באמת רציני ומחפש מישהי רצינית מאזור תל אביב... מישהי להעניק לה אהבה...ולפנק אותה...
טוב נו התכוונתי קרבית במובן של אחת שאם תעצבן אותה חבל לך על הזמן... ואני רואה שצדקתי, "היום טוב" הזה שלך מגיע עם קצת כעס או לפחות ככה זה נראה בכל מקרה... תמיד טוב שיש כאלה שלא מוותרים בקלות