בנות 18 המחפשות

Vintage

New member
אני יודע שאני צודק ../images/Emo13.gif

ונכון תמיד כיף להכיר אנשים חדשים אבל... לא כשזה במטרה אחת ויחידה של להכיר בחורות לקשר רומנטי. לדעתי קשר מתחיל קודם מידידות או מקליק מטורף ולא ממשפטים בסגנון היי אני שחר בן 22 מחפש בחורה זה וזה וזה...

violinist

New member
אבל תחום היצירות (אני בכוונה לא

אומר רפרטואר,כי לא יבינו) לא גדול בויולה? אגב ניגנת קודם בכינור? violinist

classic

New member
רפרטואר לויולה

הרפרטואר לויולה מהתקופות עד המאה ה-20 הוא די מצומצם יחסית לכלים כמו כינור ופסנתר ולכן יש המוווווון עיבודים. מהמאה ה-20 כבר יש הרבה יותר יצירות אבל עדיין. הבחור ביקש יצירה לפסנתר ולצערי יצירות לפסנתר סולו אני לא כ"כ מכירה. וכן ניגנתי כינור קודם בערך 10 שנים.

star05

New member
be happy

לקלאסית! אולי את תוכלי לעזור? אני מחפש קטע פסנתר לסצנה של חלום בלהות,מהיר ורגשי.אני יודע שזאת הגדרה כוללת אבל בכל זאת.אני צריך את זה לסרט קצר. אם תעזרי נכתיר אותך כיועצת מוסיקלית. לילה טוב

classic

New member
אני אחשוב על זה קצת

ואתן לך תשובה. אני מבינה יותר במוסיקה למיתרים וסימפונית. אבל אני אחשוב

violinist

New member
יש לי כמה דוגמאות בשבילך שיכולות

להתאים,אבל מכיוון שהשאלה לא הופנתה אלי, לא ...נו איך אומרים בעברית...interfere. violinist

kinli

New member
מה אני אמור לרשום לך?

נחמד שאת כנה ורצינית , אבל את יודעת זה נראה מצחיק ,מה אני אמור לרשום לך:"כן כן אני אני מעוניין" אז בכל אופן יהיה נחמד לשמוע ממך תיאור כללי יתקבל בברכה למרות שפה הכל נרא הוורוד אבל למען הפרוטורול ועדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.....

greywolf

New member
אל תהפכי את החיפוש למהות הכל

לclassic, אשמע נדוש אולם בעיני מקסימה האפשרות שיש לאדם להגיד שהמוזיקה היא עיקר חייו. אינני מזדהה עם טעמך המוסיקלי בעיקר עקב חוסר בקיאות בנושא אני חושש (רק במוסיקה אני אוהב את שנות השישים על המאה התשעה עשר, מה שמאפשר לנחש את עיסוקי). עצה לי אליך אל תהפכי את החיפוש למהות הכל, תהני ממה שמאפשר לך לחיות חיים שלמים בעצמך.

רומנטי21

New member
../images/Emo23.gif שלום לך גם אני חדש פה

היי... אני בן 21 מאזור תל אביב ..בחור שעדיין חייל.. בחרו שאוהב לבלות ורומנטי אוהב מוסיקה לשמוע אותה ולרקוד .. מחפש קשר רציני אוהב נאמן וחם עם בחורה חמודה רומנטית עם חוש הומור..

מחושיתה

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

שיניתי שם כי זה עשה לי בלגאן... אז הנה רשימת הדרישות: רציני, מטופח, יותר גבוה ממני לפחות ב-8 ס"מ (אני מטר ושבעים), שיצחיק אותי (את זה נבדוק בהמשך...), שידע להיות רציני שצריך (את זה גם נבדוק בהמשך...), שיהיה רגיש - במידה הנכונה, שלא יעלב לי מכל דבר, שיאהב להיות ביחד - חשוב לי ה"ביחד" שיאהב להתחבק שיאהב מוזיקה. ועוד פרטים ינתנו במסרים למי שיהיה מעוניין, שבוע טוב ליאן, מחושיתה.

Vintage

New member
ואני כבר התחלתי לחשוב...

שכולם קשישים כאן
נחמד לדעת שיש חבר´ה שמייצגים את הצד הצעיר של הרשת.

gesus

New member
איזה קריטריונים!!!../images/Emo54.gif

מחושית,את חיה בסרט שהחיים הם סופרמרקט-היפרנטו,שבו את מסתובבת עם עגלה קטנה שלא מקרטעת כמו בכל סופרמרקט ואוספת לך בסבבה תכונות של הגבר המושלם. אופטימית מדי,לא? בכל אופן בהצלחה,ואל תשלמי מחיר גבוה מדי בקופה,גם אם אין לך כרטיס חבר מועדון. עומר...

מחושיתה

New member
אדון עומר../images/Emo60.gif

חיה בסרט אני ממש ממש לא, לפי מה שמנהלת הפורום כתבה היתי צריכה לכתוב קריטריונים מסוימים ואכן כתבתי אותם, לא ציפיתי לרגע שיהיה לי גבר החלומות וכל התכונות האלו תהינה בו. תודה על האיחול, בחזרה גם לך. ומחיר גבוה מדי אני לעולם לא משלמת. מחושיתה

I Was Yosi

New member
שקל שבעים

מה זה מחיר גבוה מידי ??? כמה עולה לקנות בקבוק של אהבה היום בהיפרנטו או בחצי חינם ?

Vintage

New member
לא הבנתי...

איפה מתחבאים הקריטריונים הגבוהים ? ובכלל מה אתם רוצים מהבחורה , כולה בת 18 , גיל אופטימי ונהדר.

למעלה