בנות 18 המחפשות

Rogue Dragon

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אכן... אבל חשבתי

זאת מעוצבנת עלי משום מה... טוב סבבה ! בכל מקרה
ותודה על תשומת הלב

מחושיתה

New member
חס וכרפס!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למה לי להתעצבן?...
תשומת לב תמיד תקבל ממני... לילה טוב.

Rogue Dragon

New member
האאא ../images/Emo9.gif

עשית לי את היום,
, עכשיו אני יכול ללכת לעשות מבחן בשקט !
, איזה באסה !

מחושיתה

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

חיחיחיחיחי
איזה כיף לי!!!!!!! במה מבחן? גם לי היה היום אחד. מקווה שעברת בציון מאוד גבוה, דבר איתי במסרים יא
, אני.

Rogue Dragon

New member
האאא כן, מחושיתה ../images/Emo24.gif

מחושיתה קראי מה כתבתי בפורום סטודנטים... עוד קצת הומור וגם בפורום הזה... על מדור הכרויות
את לא תתאכזבי !!!!

מחושיתה

New member
בחור יקר ../images/Emo60.gif

אני לא יודעת בן כמה אתה, או מה ההתנסויות הקודמות שלך, אבל כשאמרתי מחיר התכוונתי למה שקורה לאדם ולא לכסף, רכוש או אני לא יודעת מה... חבל שלא ירדת לסוף דעתי, לילה טוב.

ליאן.

New member
מה נראה לך מוגזם ?

קודם כל, לדעתי, הדרישות היו בסיסיות ביותר בהחלט. דבר שני, אלו הדרישות שלה, זה מותר וזו זכותה, כבד זאת כפי שהיו מכבדים את הדרישות שלך. מה גם שהיא מכירה את עצמה ויודעת מה לדרוש. זה יפה. דבר שלישי, זוכר שמחפשים פה אהבה ? למה לה להתפשר באהבה ? רביעי ואחרון, על פי הכרטיס שלך, אתה ´במערכת יחסים´. מה מעשיך כאן ? מקווה שאתה לא מתפשר על האהבה שלך, ליאן.

I Was Yosi

New member
אני עונה

לכל הדרישות שלך שזה בעצם רק דרישה אחת (8 סנטימטר)

I Was Yosi

New member
אני מעדיף את ../images/Emo130.gif

כי בלונים יכולים ללכת לאיבוד אבל גם תלוי במה שיש בתוך הבלון

גידי27

New member
אהבה וגיל

סתם משפט יפה הגיל אינו מגן עליך מאהבה , אך האהבה , במידה מסוימת מגנה עליך מפני הגיל אני מבין שאין לך דרישות מוגזמות וזה טוב

מחושיתה

New member
לילה טוב דיגידיגידיגידיגי ../images/Emo60.gif

אחלה משפט, אהבתי. אתה מצד אחד אומר לי שאין לי דרישות מוגזמות והבחור מלמעלה אומר לי שאני מבקשת יותר מדי... קצת שיגעתם אותם, לא נורא, לילה טוב, מחושיתה.

רומנטי21

New member
מה בדיוק את מחפשת?

מה את מחפשת בדיוק? איזה סוג של קשר? אם זה קשר רציני אז צרי איתי קשר... ומאיפה את?

kinli

New member
היכול להיות......

אני לא יודע בדיוק מה אתן מחפשות אבל יהיה נחמד אם תפרטו בדיוק לאן מועדות פניכם.....

למעלה