חח לא שונאת אותה אני סתם קנאית
S Sivan McFLY New member 12/2/08 #99 ../images/Emo210.gifחח לא שונאת אותה אני סתם קנאית../images/Emo9.gif
O O0NoNi0O New member 12/2/08 #145 מה אנורקטי בה? היא מהממת חוץ מהאוברול הזה, בטח הסטייליס התנקם בה חחחחח או שאולי היא ברחה מהכלא..ממ..
ג גילולית New member 12/2/08 #149 ../images/Emo205.gifזה כמו טלנובלה>< דני יצא עם קנדרה שהיא חברה הכי טובה של לינדזי ואז הארי היה עם לינדזי והם רבו כי היא הכחישה והוא אימת אז קנדרה ודני רבו על מי צודק ואז הם נפרדו><" ועכשיו הם במאפיות אחד נגד השני
../images/Emo205.gifזה כמו טלנובלה>< דני יצא עם קנדרה שהיא חברה הכי טובה של לינדזי ואז הארי היה עם לינדזי והם רבו כי היא הכחישה והוא אימת אז קנדרה ודני רבו על מי צודק ואז הם נפרדו><" ועכשיו הם במאפיות אחד נגד השני
B butbut New member 11/2/08 #54 ../images/Emo27.gifזו --אממ יש לה שתי שמות קיילס-והיילי אבל ראיתי שכולם קוראים לה קל'..אז כנראה שזה קיילי. או משהו כזה
../images/Emo27.gifזו --אממ יש לה שתי שמות קיילס-והיילי אבל ראיתי שכולם קוראים לה קל'..אז כנראה שזה קיילי. או משהו כזה
L Little McMickey New member 11/2/08 #56 ../images/Emo28.gifיכולים לקרוא לה קל' גם אם זה קלייס וזה קלייס אני חושבת ראיתי במלא מקומות שקוראים לה קילס
../images/Emo28.gifיכולים לקרוא לה קל' גם אם זה קלייס וזה קלייס אני חושבת ראיתי במלא מקומות שקוראים לה קילס
S sweet shir New member 12/2/08 #70 היא יצאה עם ג'יימס? כי אם כן יש לי תמונה שלה ביומן. XD אה, לא, בסוף גזרתי את ת'פרצוף שלה מהתמונה חחחחחחחחח.
היא יצאה עם ג'יימס? כי אם כן יש לי תמונה שלה ביומן. XD אה, לא, בסוף גזרתי את ת'פרצוף שלה מהתמונה חחחחחחחחח.
N N e r d y New member 12/2/08 #72 כן ../images/Emo69.gif והיא זרקה אותו יום או יומיים אחרי שבאסטד התפרקו. . . שרמוטה שונאת אותה, היא כל כך מגעילה ב"אמריקה אור באסטד". .
כן ../images/Emo69.gif והיא זרקה אותו יום או יומיים אחרי שבאסטד התפרקו. . . שרמוטה שונאת אותה, היא כל כך מגעילה ב"אמריקה אור באסטד". .
S Sivan McFLY New member 12/2/08 #107 ../images/Emo210.gifיאווו איך אפשר?! הוא כזה פשושונייי../images/Emo23.gif ג'יימסי קטן חאמוד ושמנמן... הוא כזה בבון
../images/Emo210.gifיאווו איך אפשר?! הוא כזה פשושונייי../images/Emo23.gif ג'יימסי קטן חאמוד ושמנמן... הוא כזה בבון
N N e r d y New member 13/2/08 #171 ג'יימס מדהים. יותר נכון היה מדהים. טוב אבל אני לא יכולה לשפוט אני לא מכירה אותו><
S sweet shir New member 12/2/08 #69 וואי, סחטיין לדאגי. ../images/Emo6.gif אבל האיפור שלה מזעזע. XD מה זה, כל החברות שלו לא יודעות להתאפר!! XD
וואי, סחטיין לדאגי. ../images/Emo6.gif אבל האיפור שלה מזעזע. XD מה זה, כל החברות שלו לא יודעות להתאפר!! XD
M Maddie New member 12/2/08 #76 אימאלה היא נראית כמו בובהO_O../images/Emo54.gif אבל אני לא מדמיינת את דאגי איתה O_O
S Sivan McFLY New member 12/2/08 #129 ../images/Emo210.gif~איתה~ או... איתה במיטה?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif *מסתתרת מאחורי הכיסא*
../images/Emo210.gif~איתה~ או... איתה במיטה?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif *מסתתרת מאחורי הכיסא*