שירשור סגידה+תמונות

מיס כהן

New member
שלמותת!

למי שיש פרטים על הגיים בויזז שישלחו בדחיפוות!!וזה נכון שיש להם אייסקיו????תקשרו איתי!

משהו שאני חייבת להגיד..

קודם כל סליחה שאני לא משרשרת.. רציתי להגיד שזה פורוםם מהמםם על אנשים מהממיםם!! גיים בויז מוכשרים בטירוףף אני חולה על כולםם!! הםם פשוט שווים!! מחר אני יראה אותם! :) ורציתי להגיד בקשר להופעה ב16/1 בקריון קרית ביאליק.. אני קירייתית..>>ריספקטט!! קרית ים.. נראה לי אף אחד לא מזהה את המקום הזה חחח.. קיצר תגיעו בהמוניכם!! עושים שמח!! חחחחחח.. הולך להיות מפוצץץ!! שזה אי אפשר לתאר!! ביי ביי

../images/Emo99.gifגיים בויזיות...

אז ככה בנות, אני מה זה מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה ואני מקווה מאוד שלא תכעסו עליי... אז ככה קניתי ראש 1 ועולמו של דיסני לאחר ששמעתי שיש שם את הגיים בויז, שאני מתה עלייהם, ויש להם תמונות מהממות אז אני יעלה לכן אותן אח"כ אני מצלמת במצלמה הדיגיטלית ואח"כ מעבירה אז זה עושה תאריך מעצבן בצד אז סורייייי

marvi28

New member
אושריי ואדםם.!!!!

אייזהה שוויים הם..כפרעלייההם...ראיתם אותם בשירר נולדד!?!?!?

maayan1559

New member
בנות תעזרו לי

בנות אני חושבת שיש לי בעיה...... התאהבתי בשרוןן חבל על הזמן אני כל הזמן חושבת עליו

בבנות שלי כנסו....=)

טוב קיצר עד עכשיו היה לי משעמם.. והחלטתי להתחיל לעצב לגיים בויז תמונות... אז קבלו אותן.. (אם לא יפות תגידו ואם יפות גם תגידו..)

חח כמובן שנבוא..=]

אני לא ישאר בבית בזמן שהגיים בויז מופיעים ואני יכולה להיות שם..

כןןן... גם אני קניתייי

איזה חמודים הם.. קניתי אבל רק ראש אחד ויש גם תמונות מהצילומים של שמחה אז רואים את חברה שלי ואני עמדתי ממש מאחורי ערן אז לא ראו אותי..

כולםםםםםם דחוףף כנסו

כאן שירה אני פשוט אצל מור טוב זה לא משנה עכשיו... אבל עם שמתם לב שאורנית כבר לא רושמת פה עם מישו יודע מה קרה לה אז תגידו...כי היא דווקא אחלה ילדה והיא כבר לא כותבת בזמן האחרון עם שמתם לב... מחכה לתשובה

כנסי מהרררררר

תגידי איך עשית כתב אש?; היה לי פעם תוכנה שכתבה ככה ועכשיו מחשב חדש :( ואין לי את התוכנה =[[ את יכולה לרשום לי את השם שלה שוב? בבקשה

למעלה