שירשור סגידה+תמונות

לא נורא..!! חעח..לי יש מונית 4 שקל

זה מגיע בדיוק עד לקריון! זה מתחיל ב6 אני שם מ4 חחחחחח לא יפספס!!! מסכנים זה מקום קטן לא יתנו להם לנשום.. לא נורא הכל מאהבה!!!!!!!!!!

צודקתתתתת

איפה את גרה מאמי!?!? חחחח אנחנו ניראלי הולכות לשמה מהבוקר חחחח.. מפחיד כל העייניין הזה... אני לא מאמינה שהביאו אותם למקום המסכן הזה...!

יואוו איזה קטע זה חחחח

אני עדיין בשוקק כאילו קריון..ביאליקק ..גיים בויז וואט דה פאק?! כאילו זה פאקינג קריון קטן..!! אני מה זה מרחמת עליהם.. חחחח. אני רוצה להיכנס לראות אותם!! להצטלם וזה..!!

חחח כן אה?

אני בשוק שבנות מתל אביב בכלל באות עד לפה כדי לראות אותם... חחח יהיה מזה דחף.. ניראלי אני מקימה שמה אוהל יום לפני שומרת מקום!

לא מכירה ..אני 14 :(

אממ.. אפשר להגיד שאני חדשה.. אגב שבוע הבא יש לי יומולדת 14 חחחחח.. 21.1 קיצר.. אני יכנס מדי פעם..שייצא לי.. אגב לא להתייחס לכינוי.. קוראים לי ספיר.. לא להתבלבל..!!

חחח מגניב..

יאללה פרשתי לישון.. איזה לישוןן יש דודו טופז חחחחחחח.. אכן כן משעמם לי..!1 יאלללה בייי!!! ותבואאוו להופעה.. מי שצריך הסבר איך מגיעים שיודיע לי.. ביי בינתיםם..

ואו...ואת רוצה לבוא לקריון? מת"א?

חחחחח משוגעת את... קיצור קחי רכבת תעצרי בתחנה"מרכזית המפרץ" <בלב המפרץ< תשאלי יגידו לך... ואז קחי אוטובוס עד לביאליק הרכבת תעלה לך:57 <הלוך וחוזר> ואוטובוס 7 שקל מקווה שעזרתי ביי ביי

למעלה