שירשור סגידה+תמונות

יאאא בנותת..

אני מזה מבינה אותם.. גם לי זה לפעמים קורה וזה באמת מעצבן.. טוב באתי לנסות לעודד.. אל תהיו בבאסה ותזכרו שכולם בני אדם כמונו וכמוהם ויהיו מלא הזדמנויות לפגוש אותם!!!!

חחח חמודות!

מתוקות זה לא אהבה זה הערצה זה מין סוג של אהבה אבל לא ממש כאילו בהערצה יותר מכבדים את האדם ונקשרים אליו אלל תדאגוו זה רק הערצה!! אביחיייייייי נסיךך שלייי>>איתךך בטוח וברעע!! {אתן רואות זה גם הערצה חחחחח}

OoנויoO

New member
יש מצב...

שמעו זה אמיתי כי גם אני לפעמים מרגישה ככה... אבל אחרי שתראו אותם זה די ירד לכם...אתם תהיו יותר מרוצות אבל לפעמים זה קורה כי גמני חושבת על אושרי הרבה וחברות שלי כבר מאירות לי אבל זה יעבור מתישהו... או שלא...חח סתם זה יעבור כי בנתים זה איתי גם אבל אני יודעת שזה יעבור בגלל שזה רק כי אנחנו מעריצות אותם..ובתכלס זה בסדר גמור

liat love yaniv

New member
מממ....בעיה,חמורה!!!

לפנייי שאת לגמרי מתאהבת בו תנסי לחשוב על דברים אחרים יותר להיפגש עם חברות ולא להתקרב לדברים שמזכירים לך את שרון... ל תסתכלי על הרבה תמונות שלו...תנסי כמה ימים לא להקשיב לשירים שלהם,תשכחי אותו ואז תחזרי לכל ה...................אבל לא יותר מידי.... תתחילי להכיר בנים.. אני התאהבתי גם במפורסם לפני כמה זמן ויצאתי מזה בתחילת השנה...

נצל"ש כנסוו

בנות שמעו יש פה ממש בלאגן.. שכל אחת תכתוב תשם שלה והאייסי..וזיהו בלי הרבה בלאגנייםם..חח אוקי אז אני שיראל 261087323 כי יש פה פוול חדשות... אז בקשה רשמו בננות..תנקיו!!

למעלה