עונהה..! קוראים לי טל והאיסי שלי הוא:178103769
ע עדנוש המאמי New member 10/1/06 #82 עונה. היי קוראים לי עדןן והאיסי שלי הוא 299638831 והמסן שללי הוא[email protected]
א אדם החיימשלי New member 10/1/06 #46 אחח הם הכי מושלמים.. אני הייתי ב28 בשיר נולד.. ופגשתי אותםםם אחח איזה מושלמים
א אדרררר New member 10/1/06 #70 ראיתתייי ופגשתיי 28.12.05..אני בחיים לא אשכחח תתאריךך הזהה!! חחח גם את ה-29.12.05 ((::::
ה הילהפצצה New member 9/1/06 #32 פצצות שליייי טוב אז אני עכשיו אצל חברה אז אני אשלח אותן בערב כשאני יחזור הבייתה, צילמתי במצלמה ולא יצא משהו, העברתי למחשב, וכשאני חוזרת הבייתה אני ישר שולחת לכן... אז נדבר כבר נשמות יפות שלי!!!!!11
פצצות שליייי טוב אז אני עכשיו אצל חברה אז אני אשלח אותן בערב כשאני יחזור הבייתה, צילמתי במצלמה ולא יצא משהו, העברתי למחשב, וכשאני חוזרת הבייתה אני ישר שולחת לכן... אז נדבר כבר נשמות יפות שלי!!!!!11
ה הילהפצצה New member 10/1/06 #64 מהעולמו של דיסני בננות, הקבצים של התמונות הם קבצים גדולים ואי אשפר להעלות את זה בהודעה, אז תציעו רעיונות שונים ואני יעלה את זה בשמחחחחה סורי שאיכזבתי אותכןןן
מהעולמו של דיסני בננות, הקבצים של התמונות הם קבצים גדולים ואי אשפר להעלות את זה בהודעה, אז תציעו רעיונות שונים ואני יעלה את זה בשמחחחחה סורי שאיכזבתי אותכןןן