אדם היום באלן

nini18

New member
זה דומה רק בלי לבקש חברות את פשוט עוקבת אחרי

מי שאת רוצה. ומגיבה למי שאת רוצה.

mokasosex

New member
זה רק אני או שלאחרונה הראיונות איתו נעשו ממש

עמוקים? בטור הם היו כאלה מציקים וחוזרים על עצמם ועכשיו אני מרגישה שהוא כאילו יותר ויותר לתוך הנשמה היפה והפגועה שלו. הוא כלכך בדפריסה כרגע שזה מדכא אותי אישית.

DC124

New member
הוא נראה בדיכי וזה דיי מפתיע אותי

כי קשה לי להאמין שנתנו לו על הראש והוא "מתקפל" עד כדי כך.. כנראה מישהו העביר עליו ביקורת וזה מישהו ממש חשוב וקרוב אליו שפשוט נפתחו לו העיניים והוא קצת מהסס אחרת אני לא רואה סיבה לכל הפנים הנפולות בזמן האחרון קצת מדכא

mokasosex

New member
האמת שלדעתי זה כי הוא הגיע לפסגה

ולפי מה שאמא שלי הסבירה לי אחרי שראתה כמה ראיונות שלה ואמרה שהוא נשמע מדוכא, זה שאחרי השגת מטרות מסויימות אתה בדאון. בדרך למטרות אתה בשיא האדרנלין והריגוש, אתה בעשייה, אתה בטירוף. הוא אחרי האלבום, אחרי ההופעה בAMAs, אחרי 2012.. הוא משווק את עצמו כרגע, זה השלב המבלבל, השלב של הביקורות, שהאדרנלין שוקע והכל נראה יותר ריאליסטי. או שזה באמת הביקורות באופן כללי שפשוט הכניסו אותו לשוק או מזכירים לו משהו. מקווה שיחזור להיות מאושר, או שאני אפסיק להיות פרנואידית

mayarel

New member
שיעבוד.

הסינגל לא מצליח ברדיו.. צריך או סינגל אחר או לחזור לקדם את זה.. אם הוא רוצה לרקוד אז הוא צריך שיעורים מיוחדים.. שיעסיק את עצמו החמודי הזה ולא רק יסתובב בפאבים ויתחיל עם בחורים בטוויטר... גם האינטרקציה עם הלהקה צריכה להיות יותר זורמת.. הם צריכים יותר להפגש ולהתאמן. יאללה אדם.. שאפתנות.. עבודה קשה.. אתה רוצה משהו.. תשיג אותו. לא כי נותנים לך צאנס אלא כי אתה עובד להשיג את זה.

GaLmmn

New member
הוא יודע לרקוד מעלף...

הבעיה היחידה שלי שכשהוא רוקד הביצוע שלו נפגע. מבחינה ווקלית בama הביצוע היה נורא... יחסית לאדם,כן?

mayarel

New member
כן אבל זה עניין של תרגול וכושר

וגם טכניקה. אפשר לרקוד ולשיר בצורה סבירה, ואם הוא רוצה אז הוא צריך להתאמן על זה. לא יודעת אם הוא עדיין רוצה.. אבל בכל אופן במקום לשקוע יותר מידי במחשבות של מי אני ומה רוצים ממני הוא צריך להזיז דברים ולחזור להיות המוביל של הקריירה שלו.

mokasosex

New member
הוא חייב פוש דחוף, הוא נמצא במעיין שאננות

דיכאונית ושוב מחפש כיוון. ולגבי הסינגל הוא נראלי די מצא אחר ומקדם אותו, הרי זה מה שהוא עושה עם WWFM, לא? אולי בכיוון חדש הוא מתכוון לזה שהוא הרים ידיים בלנסות לשיר ולרקוד, שזה יהיה ממש חבל. אולי תשלחי לו טוויט עם עצות? XD הוא דיי צריך את זה כרגע. *טוב כרגע אני שוב בחרדות.

InbarKiii

New member
אבל אני לא חושבת שהוא מרים ידיים לחלוטין.

עכשיו הוא צריך להתאמן על השירה והריקוד שיעבדו ביחד. [ואגב, גאגא עושה את זה מדהים. ראיתי אותה אצל לנו ו..ואוו! היא זזה ושרה בלי שום בעייה. אם הוא כבר כלכך מת עלייה שיקח ממנה שיעורים בזה
] אני בטוחהההההה שכשהוא יעלה מופע זה כן יהיה עם ריקודים. יש כמה שירים באלבום שאי אפשר לשיר אותם בלי איזה ריקוד ברקע.. אבל לתוכניות אירוח יותר מתאימים השירים שבאים ושרים אותם עם הלהקה..לפחות לדעתי.

mokasosex

New member
לאדעת, אולי הוא יניח לזה עכשיו

ויחזור עם זה אחר כך. אבל תכלס כמו שהוא אומר הוא עוד לומד, למרות הניסיון שלו בתיאטרון עד שלא חווים מדיה והופעות חיות מול מיליון אנשים בטלוויזיה לא יודעים באמת איך זה. אני סומכת עליו שיקבל את ההחלטות הנכונות לו ויתעשת מהר.

InbarKiii

New member
ניראלי שהוא כבר פוחד לתקשר עם הלהקה.

שלא יבהלו שהוא יותר מידי מתקרב לטומי או משהו

למעלה