../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

LadySilkworm

New member
יואו! זה כזה מגניב..

מיתלוגיה זה ממש מעניין. את כותבת מאמר על מיתולוגיה? או סיפור?

מאמרים :]

זה האתר שלו, את מוזמנת להיכנס... אני כל כך אוהבת מיתולוגיות../images/Emo99.gif חחח האמת שבדיוק אתמול אני וחברה שלי כתבנו ביחד סוג של סיפור הזוי למה היה קורה אם לוקי והרמס היו נפגשים בבית קפה../images/Emo3.gif

dralan

New member
אני

/tapuzforum/images/emo31.gif האינטרנט המציק בפלאפון הפסיק להראות אייקונים >< /tapuzforum/images/emo45.gif יש לי תאריך לטסט :] /tapuzforum/images/emo45.gif ראיתי 2 פרקים של הירוס /tapuzforum/images/emo31.gif ממש קשה לי להתאפק לא לראות גם את הפרק האחרון עד מחר P:

blacknwhite

New member
חםםם:(

../images/Emo45.gifחופש../images/Emo12.gif (אני לא אפסיק עם זה../images/Emo3.gif) ../images/Emo31.gifהיה לי היום שיעור באו"פ ._. והיה משעמם ברמות זוועתיות פשוט... השיעור הכי משעמם עד היום ../images/Emo45.gifאבל הוא היה אחרון! ~נושמת לרווחה~ עכשיו נשאר רק המבחן... ../images/Emo31.gifיש לי היום טניס, וכל כך חםםםםםם!../images/Emo178.gif ../images/Emo45.gifאני כבר מתחילה להתלהב מהמפגש יום חמישי. אני ממש רוצה לראות את כולכם!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אמ,

זה נראה שאת לא הכי נהנית מהשיעורים האלה באו"פ, אז למה את עושה אותם? (או עשית, בעצם, כי נגמר P:)

blacknwhite

New member
אני כן נהנית, בערך../images/Emo3.gif

והאמת שזה נחמד, והחומר מעניין, פשוט השיעור האחרון שהיה היה שיעור חזרה שני ברצף(!) אז לא למדנו שומדבר חדש ולא עשינו שומדבר חשוב... אבל בד"כ זה סבבה../images/Emo13.gif

LadySilkworm

New member
נממ

../images/Emo45.gif כלום[נו מה אני אעשה?] ../images/Emo31.gif חם לי ומגעיל לי וכואב לי

LadySilkworm

New member
ובקשר לדיסקים

אני אמליץ לך על ווישס, כי ההופעה כ"כ טובה, וטאריה שרה ממש יפה. ואם ממש ממש לא בא לך נייטוויש, אז טריסטיאניה- beyond the veil או widow's weed

lacrimosa girl

New member
אוקי בלבלתם אותי לגמרי ../images/Emo6.gif

אם נלך מחר לסנטר פשוט מי שיבוא איתי יאמר לי מה לקנות ../images/Emo3.gif

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שלישי../images/Emo41.gif|פיהוק|

../images/Emo31.gif אני עם צוואר תפוס ../images/Emo16.gif ../images/Emo31.gif אין לי כול להתחיל לחפור בבגרות ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo45.gif לפחות אוטוטו זה מאחוריי... ../images/Emo31.gif ../images/Emo7.gif

סעמק אני לא מצליח לפתוח את העיניים!!

../images/Emo45.gifתיכף מסיימים ספרות. ../images/Emo31.gifתיכף מסיימים../images/Emo7.gif

Liquid Dreams

New member
החלמה מהירה לצוואר שלךP:

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif בלילה ניסיתי לישון ולא ממש הצלחתי אז באתי לאימא ושכבתי איתה במיטה קצת, והתחלתי לבכות. בהתחלה קצת דמעות ואחר כך בכי יותר חזק אבל שקט ואז כשאבא שלי התעורר הוא חיבק אותי והתחלתי לבכות ממש ממש במשך די הרבה זמן. הסיבה שזה ../images/Emo45.gif כי זה די שחרר. וגם אימא הביאה לי קצת שוקולד../images/Emo9.gif

lacrimosa girl

New member
שכחת ../images/Emo31.gif אחד ../images/Emo3.gif

אז אכתוב במקומך: ../images/Emo31.gif עלומה הולכת להרביץ לי כי אני לא מעריך את עצמי כמו שצריך ../images/Emo88.gif ועכשיו כשהבהרנו את זה- ../images/Emo31.gif מ-ת-מ-ט-י-ק-ה ;______________;

למעלה