../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

פינגווין זה לא דיאטטי.

../images/Emo45.gif עבדתי היום,וזה לא היה נורא, בהתחשב במקום=) ../images/Emo31.gifאני עייפה, ואין לי כוח../images/Emo4.gif ../images/Emo31.gifבהחלטה של רגע החלטתי לעשות הפסקה מרכיבה במשך החופש,ואני מתחרטת קצת, אם כי זו החלטה די נכונה. די נמאס לי,והמחשבה של מפגש נורא מעודדת,אז אל תבריזו,בבקשה../images/Emo4.gif

Super Alonit

New member
רכיבה דווקא נשמע מגניבי.

ופינגווין נשמע טעימי.../images/Emo6.gif איפה את עובדת? ואל תדאגי, לא נבריז:]

Beyond The Veil

New member
חחחחחחחחחחח כמה אופייני!

הייתי דואגת לך אם לא הייתי רואה הודעה כזו ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

lacrimosa girl

New member
הא?../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

מטבח, קיבוץ ויאמי באותו משפט? לא מסתדר תחבירית ../images/Emo189.gif [הגישו אותי על 82, אני יודעת על מה אני מדברת לשם שינוי ../images/Emo3.gif ../images/Emo11.gif]

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

../images/Emo45.gifחופש!../images/Emo2.gif ../images/Emo45.gifחברה שלי מופיעה היום (ריקוד) ואני הולכת לראות אותה^^ ../images/Emo31.gifאין לי כוח לזוז../images/Emo3.gif |בטטה|

blacknwhite

New member
כן, כן, את../images/Emo9.gif

יש!!^^../images/Emo9.gif (התלהבות מלאה למטה../images/Emo3.gif כיף לראות אותך, אפילו וירטואלית../images/Emo9.gif)

Liquid Dreams

New member
כל כך חםםםםםםםם;;;;;;;;;;;;

../images/Emo45.gif ניגנתי בפסנתר והצלחתי כמה שירים שלא הצלחתי קודם וזה ממש מגניב וכיףD: ../images/Emo31.gif לא ממש ניגנתי בשאר השבוע ומחר יש שיעור>< ../images/Emo31.gif כאב ראש נוראי ../images/Emo31.gif חם כמו גיהינום ../images/Emo31.gif הגעתי לסוף של "מארלי ואני" ופשוט התחלתי לבכות. זה כל כך עצוב../images/Emo7.gif

Liquid Dreams

New member
אוה עוד ../images/Emo45.gif

היה ביס1 את מועדון ארוחת הבוקר ואעעע כל כך שמחתי*_____* זה כזה סרט טוב!

Shusho

New member
אעההההההההההה

../images/Emo31.gif חםםםםםםםםם!!! ../images/Emo45.gif יש מזגן ../images/Emo31.gif אבל אניצריכה לצאת עוד מעט עם החתולה לוטרינר ../images/Emo31.gif וממש כואב לי ברגל ואני לא ממש יכולה ללכת S: ../images/Emo45.gif זה שבוע ללא לימודים, ללא בגרויות, וללא מחוייבות לכלווווווווווווווווווווווווום! :))))))))) ../images/Emo45.gif ביטלתי תור לרופאת שיניים כי היה חם ולא היה לי כח לצאת מהבית ואמא לא צרחה עלי בכלל../images/Emo6.gif

ש נ י1

New member
חם ומגניף../images/Emo98.gif

../images/Emo45.gif היה נחמד בעבודה. ../images/Emo31.gif כואבות לי שוב הרגליים../images/Emo3.gif

LadySilkworm

New member
נמ

../images/Emo45.gif כלום ../images/Emo31.gif בכיתי קצת אתמול בלילה.. ../images/Emo31.gif חם לי ממש וכואבת לי הבטן :'( ../images/Emo31.gif מחר שלוש שעות השלמות במתמטיקה..

למעלה