/tapuzforum/images/emo41.gif התפקדות יוני /tapuzforum/images/emo41.gif

blacknwhite

New member
אוף../images/Emo178.gif כמה אתם כותבים! (אממ.. אתם, כן..)

שם: ענבר
תאריך לידה: 1.12 מיקום: בית
ת"א סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: [email protected] אני לא מחוברת הרבה... צבע אהוב: צהוב? שאריות מהילדות
תמונה: ענבר! אני צריכה את התמונה שצילמת אותי מהמפגש ביום רביעי, נמאס לי מתמונת הרועת-צאן! מה אתה שומע עכשיו: עדיין מכשפות-הלילות הקסומים

blacknwhite

New member
והתמונה!

רועת צאן נו מור!!1
ותודה לענבר:) אני עדיין חושבת שיצאתי מכוערת למדי, אבל.. הו, וול... לפחות זה לא כזה נוראי

אני אני אני ......

שם: מרק תאריך לידה: 03.03.1990 מיקום:באר שבע (כן כן גרים שם אנשים ) סמיילי שמתאר אותך עכשיו: מממממממ????? אייסי/מסן: 346930815 צבע אהוב:כחול תמונה:===========>לא לפחד מה אתה שומע עכשיו:Avenged Sevenfold - Unholy Confessions(אחלה שיר)

LadySilkworm

New member
בסיידר

שם: שירה תאריך לידה: 3-9-1991 מיקום: י-ם סמיילי שמתאר אותך עכשיו: \\\= אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: שחור איי גס? תמונה: לבחירתכם- או אומנותית או אמיתית P: מה אתה שומע עכשיו: את אחשלי צופה בסרט בערוץ 10

Prophet Of God

New member
אזזזזז

שם:רוועי תאריך לידה:24.1 מיקום:פתח תקווה סמיילי שמתאר אותך עכשיו: מממ אנערף? אייסי/מסן:אין לי כוח לרשום :< צבע אהוב:כחול, סגול. תמונה: אני לא על המחשב שלי.. מה אתה שומע עכשיו: את הטלויזיה.

../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

שם: אילנה/אלן תאריך לידה: 93/3/26 מיקום:בבית סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
לא יודעת,לא רע ולא טוב אייסי/מסן:במסר צבע אהוב: חום ארצי ,של אחרי גשם תמונה: אין מה אתה שומע עכשיו: מוזיקה של האח.שלא תדעוP:

תמיר1991

New member
יאללה!

שם: תמיר תאריך לידה: 4.1.1991 מיקום: ת"א
סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
. סתם--->
אייסי/מסן: בכרטיסאישי צבע אהוב: ירוק כהה תמונה: הייתם מתים
מה אתה שומע עכשיו:בדיוק הנחתי את האוזניות
תמיר.

dralan

New member
אני P:

שם: דניאל תאריך לידה: 18/2/89 מיקום: נתניה סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: 252743458/[email protected] צבע אהוב: סגול ^^ תמונה: אינלי כוח מה אתה שומע עכשיו: Sentenced - Blood and Tears

Amir Noy

New member
מתפקד באיחור מטורף ../images/Emo3.gif

שם: Amir
תאריך לידה: 20.11.91 מיקום: חור ליד רמת גן סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: 315182446 מסן -> [email protected] צבע אהוב: אמממ...שחור?
תמונה:
oh...yeah... מה אתה שומע עכשיו: Fall Out Boy - Thanks For The Memories התחלף ל Fall Out Boy - Dance, Dance

למעלה