/tapuzforum/images/emo41.gif התפקדות יוני /tapuzforum/images/emo41.gif

תומאס../images/Emo99.gif

והחולצה שלו
ברנדון לי ז"ל.

יוני

שם: ניקו תאריך לידה: 24.4.85 מיקום: אילת סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: בפרטים צבע אהוב: שחור תמונה: מה אתה שומע עכשיו: marillion - anoraknophia

יוני

שם: ניקו תאריך לידה: 24.4.85 מיקום: אילת סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: בפרטים צבע אהוב: שחור תמונה: מה אתה שומע עכשיו: marillion - anoraknophia

חחח פאק, אתה צודק ../images/Emo6.gif

אני קורא פה כל הזמן, פשוט לא תמיד יש לי מה להגיב =/ זה לא אומר שאני לא פה
אבל כן, אני צריך להיות פעיל יותר

אזירפאל

New member
למרות שאני לא ממש פה ../images/Emo3.gif

שם: אלעד תאריך לידה: 27.1.89 סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: 302849781, מסנג'ר במסר למי שמעוניין... צבע אהוב: אפור (אני לא דיכאוני!) מה אתה שומע עכשיו: כלום. חודש טוב ובהצלחה לכולם בבגרויות וכאלה :)

en li shem 7

New member
בו

שם:
מימי תאריך לידה:
19.2 מיקום:
כדוה"א, אסיה סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
-->:\,
..אני במצב רוח דיי מוזר..אז אפשר להוסיף גם את זה
. אבל מחויך! אייסי/מסן:
[email protected] תתחברו יזונות בני זונות! במיוחד הבנים!
צבע אהוב:
כחול כהה
תמונה:
7 en li shem אומר/ת: שלח לי תמונה מגניבה לוי אומר/ת: אממ לוי שולח/ת: פתח(Alt+פ) 7 en li shem אומר/ת: -.- מה אתה שומע עכשיו:

Kezia

New member
נו מה ...

אין שם... אין תמונה... ממש בצורת כאן !

מה נשמע?

שם:גבריאל תאריך לידה:3.2.1989 מיקום: אריאל סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: כחול תמונה:0 /|\ \ / מה אתה שומע עכשיו:Elegy-Hypothesis

נמנמ

שם: זוהר תאריך לידה: 30.6.92 מיקום: ליד ירושלים >< סמיילי שמתאר אותך עכשיו: אין אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: סגול ^^ תמונה: שני שבלולים על שלט במיני ישראל D: מה אתה שומע עכשיו: Sadness In The Night - Tarja Turunen (היא איזו זמרת פינית, שרה פעם בלהקה ממש טובה... מכירים אותה?
)

skipp

New member
!!!

שם:ליאור ואל תאמינו לאחרים ! תאריך לידה:24/9/89 מיקום:קריית טבעון סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
חחחחחחחח, טוב נו באמת,
אייסי/מסן:166791892 [email protected] צבע אהוב: אולטרה ויולט, טוב נו, שחור תמונה: אכן... מה אתה שומע עכשיו: לא שומע

אני...

שם: איילת תאריך לידה: 16.12.89 מיקום: ר"ג סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: 347532403 מסן כרגע אין.... צבע אהוב: אדום תמונה: ---> מה אתה שומע עכשיו:כלום....

The Dew

New member
טוב

שם: טל. תאריך לידה: 23.4.90 מיקום: סלון, בית, רחובות. סמיילי שמתאר אותי עכשיו:
אייסיקיו: 346730866 צבע אהוב: שחור וכל הגוונים של הכחול. שומעת עכשיו: salem - In another dimension תמונה: >>>>>

למעלה