/tapuzforum/images/emo41.gif התפקדות יוני /tapuzforum/images/emo41.gif

|נפילת~סוכר|

שם: ורד. תאריך לידה: 20.7.90 מיקום: הרצליה. אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: סגול. תמונה:
לא גמור, וכנראה גם לא ייגמר. מה אתה שומע עכשיו: Symphony X - Wicked.

danduuu

New member
וואי ורד, השתנית../images/Emo12.gif

סתם נו, אבל אני רוצה תמונה שלך
ואת כ"כ מוכשרת בחיי
זה מדהים
בחיים לא הייתי יודעת לצייר ככה

עונה נה נה נה../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif

שם: אסיה P: תאריך לידה: 14-12-89 מיקום: כפר קמא P: סמיילי שמתאר אותך עכשיו: XD אייסי/מסן: [email protected] צבע אהוב: הכל P: תמונה: מה קטלני יותר מזה?!?!?!? DDD: מה אתה שומע עכשיו: 2 Dream Theater-in the presence of enemies part

The Dew

New member
שקט יא שמן!../images/Emo3.gif

זה כן קליפ מעצבן, הוא שוביניסטי ודוחה, ודימו סתם נראים שם כמו חבורה של פוזרים
(הניטים, הפנטגרם ההפוך בעיניים.. כאילו.. מה לעזאזל הם חשבו לעצמם?? טוב, לפחות זה הצחיק אותי קצת..
)

אז מה אם אני שמן :(

דבר ראשון - שוביניסטי ודוחה - כמו שאמרת, בגלל שאת אישה P: כל השאר, הפוזה, זה בגלל שזה בלאק :) אין מה לעשות, בלאק=פוזה. ולמען האמת, אני חולה על הפוזה הזאת :) הייתה תקופה שרציתי לקנות איזה ניטים כאלו לכל הזרוע (אני עדיין רוצה, אבל נו באמת... מאיפה אני אפליץ כל כך הרבה כסף?)

The Dew

New member
סער!

שלא תעיז לקנות את הניטים האלה! אלא אם כן אתה מוכן להסתכן בזה שאני אצחק עליך עד סוף החיים שלך..
, ופוזה זה חרא. :[ מוזיקה זה דבר כ"כ יפה וכל הבלאקרים המעפנים הורסים את כל הרעיון עם הפוזה הזו. :\ (שלא תבין לא נכון, אני אוהבת בלאק ולדימו יש אחלה מוזיקה, אבל הקליפים שלהם קצת.. אממ.. פאטתים?
) והלוואי עליי להיות "שמנה" כמוך :[ ואני גם חושקת בשיער שלך.

שקט, בלאקרים זה טוב!

ותצחקי, לא נורא P: אני אחיה :) ואני באמת שמן :( דיי :( אני צריך להרזות (אני כזה נקבה XD)

The Dew

New member
חחחחחחחח, אשכרה יצאת נקבה!../images/Emo6.gif

אתה בסדר גמור, דיי לקשקש שטויות :)

ש נ י1

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: שני תאריך לידה: 4.5 מיקום: אבן יהודה סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן: 308477360 [email protected] צבע אהוב: כחול תמונה: בעע מה אתה שומע עכשיו: stratovarius - black diamond

אני:)

שם: קארין תאריך לידה:25.4.89 מיקום:קרית ים
סמיילי שמתאר אותך עכשיו:
אייסי/מסן:337069211 [email protected] צבע אהוב:שחור,כחול. תמונה:תמונה מכוערת(ויצאתי בה ממש שמנה
),אבל זה מה יש
מה אתה שומע עכשיו:Blind Guardian-Otherland

Liquid Dreams

New member
אוי גאד כמה יופי#$^@$^@$%^@$../images/Emo99.gif

אם זה נחשב שמנה אז אני לא רוצה לדעת מה אני נחשבת..

למעלה