/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון./tapuzforum/images/emo29.gif

dralan

New member
מניסיון, יש דרכים יותר מגניבות

להשמדת מחשב (פיצוץ שלו לחלקיקים ע``י עומס יתר מכוון, למשל P: )

האמת, יש אבקה כזאת שאם היא בקרבת זרם חשמל

היא מחשמלת את עצמה. יענו תחשוב שלקחנו מחשב, פיזרנו את הז, וחיברנו לחשמל, והכל היה ברקים וממש מגניב.

dralan

New member
יו נשמע חזק!

אני צריך לראות משו כזה בהזדמנות P:ד``א, הזכרת לי עוד דרך להרס מחשב: הכנסת דיסקט מלא בראשי גפרורים ~בום~

לה זה שטויות. רוצה בידור?

מתקבצים כ-5 חברים. תופסים אחד מהחבורה שעשה משו מרגיז. 1 תופס רגליים, אחד ידיים, ואחד חובט בו כדי שלא ישתולל. ה2 האחרים פותחים פח זבל של בניין, ירוק מלבני. ביינתיים דוחסים אותו לבפנים ומחזיקים חזק. פה קושרים את הפח או הדרך המועדפת, קושרים את המכסה בגאפה, שזה DUCK TAPE כזה כמו מסקנטייפ מלחמה, רק שהוא מבד והוא ממש אבל ממש חזק. זה מה שמצמידים את הכבלים בהופעות לרצפה. בקיצור אחרי שקשרתם והכל, לוחצים על הREC במצלמת וידאו בזמן ששני חברים בועטים בפח בירידה ושומעים אותו צועק יא בני זונווווווווווווווווווותותותותותותותותות. זה בידור. :פ

TheImpactBoy

New member
ואיך הוא נמהרס?

סתם הפעלתי אותו, והוא נסגר לי בהתחלה של המחשב! נגידד

Liquid Dreams

New member
ועכשיו עברנו לעולם טיפש.

אני מרגישה כל כך רע בגלל המין האנושי. Cry for mankind.

אל תעלבי או תפגעי אחותי, פשוט

זאת הפעם השניה שאת אומרת שהעולם דפוק ושהארץ דפוקה והכל דפוק. אז כאילו, למה את מצפה? זה דפוק כי או שאנשים עושים את זה דפוק, או שאנשים לא מונעים מזה להיות דפוק, או שאנשים לא מנסים לעשות את זה טוב. ובאמת, להתלונן זה קל, אבל לעשות מעשים כדי שיהיה טוב זה הרבה לא יודעים, ואני לא מדבר עלייך. אבל באמת, התלונות האלה, למה?

Liquid Dreams

New member
למה?

לא מתאים לי לפרט פה למה. ודווקא בנושאים שהכי מפריעים לי אין לי שום אפשרות לעשות כלום, זה עוד אחד מהדברים שהופכים את הכל לכל כך דפוק.

The Cat Woman

New member
אני אסביר לך משהו...

אנשים אוהבים להתלונן, בייחוד בגילאים שבין 12 ל18 (תקופה זו ידוע גם כ"גיל ההתבגרות") ואז אתה מגיע לצבא ואתה רואה כ"כ הרבה דברים שאתה לא רוצה לראות ופתאום- אתה מתבגר ואתה מבין שכמו שיש טוב- יש גם רע. והכל זה עניין של איזון. פעם אחת אתה למעלה ופעם אחת אתה למטה... וככה זה בעולם, ואין מה לעשות. צריך איזון. לדוגמא- אי אפשר שכולם יהיו עשירים- תמיד יהיו את אלו שיש להם יותר ואלה שיש להם פחות. מה גם שאם כולם יהיו עשירים- המחירים של דברים יעלו ושוב יווצר המצב הזה של אי-שוויון כלכלי ואנשים שחיים בחרפת רעב. חוץ מזה, אם כולם יהיו עשירים, לכולם יהיה הכל ואף אחד לא יסכים לעבוד בעבודות "מביישות"- עבודות כפיים, כן- עבודות של תאילנדים... קטיף, זריעה, שתילה, נטיעה... בלה בלה בלה... בקיצור... זה שיש רע בעולם- זה נכון. אבל להיות פסימיים ולהסתכל רק על זה ועוד לא לעשות כלום עם זה ורק להתלונן- זה ממש ממש אבל מ-מ-ש לא מועיל וסתם מעכיר וגורע אם תשאל אותי. ככה שאני איתך, להתלונן ולהיות ילד-אימו בכיין כל היום זה פשוט חסר תכלית.

The Cat Woman

New member
אה! ו... יש לנו אחל'ה ארץ! שקט!

זה שאנחנו כל הזמן אומרים כמה גרוע כאן- זה כי אנחנו כנראה לא יודעים מה יש במקומות אחרים חוצמזה- זה מה שיוצר את התדמית האומללה שלנו בעולם במקום שנייצג את עצמנו עם האף למעלה ובכבוד הראוי לנו.

אלאנקה

New member
../images/Emo45.gif

אני מתה על ישראל, לא מבינה למה כולם חולמים לגור בחו"ל:/

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifסביר להניח שזה ככה בכל מקום אחר בעולם...

כל אחד רוצה מה שאין לו...

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך בקשר לזה.

אני שונאת לשמוע אנשים מתלוננים על המדינה. לא רק בגלל שיש לנו אחלה מדינה בסך הכל, אלא גם בגלל שאנשים לא מסוגלים לכבר את המקום שהם חיים בו, זה הכי מעצבן. חוץ מזה, עובדה שאנשים שבאים לפה מחו"ל אומרים שזה אחלה מקום ולא דברים כמו "איזה מדינה מושחטת" "הישראלים כאלה ברברים" וכ'ו

למעלה