/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון./tapuzforum/images/emo29.gif

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifלהיות ילד אימו-בכיין זה אכן חסר תכלית../images/Emo3.gif

ונמנ...היא צודקת הקשישה

אוקיי, אז עד השורה האחרונה

התהייה שעברה לי בראש הייתה "למה היא מתווכחת איתי כשהיא בצד שלי?" אה וגם "מעניין אם יש משו טעים בבית" אבל זה כבר לא קשור :p

The Cat Woman

New member
חחחח לא התווכחתי איתך, תמכתי ../images/Emo3.gif

שכחתי רק את האייקון
(ברוח המסנג'ר נטול האייקונים שלי- פרמטתי... =\)

כה את זה קלטתי בשלב מסויים.

שמעי בנוגע למדינה, אני בעד שכל מי שיש לו טענות למדינה, 24 שעות של סרטי שואה. ואז תבינו מזה מדינה. ואולי גם על הדרך אנשים יפסיקו להשוות דברים לשואה. כי זה כבר נהיה ממש מעצבן ברמת מכות.

ש נ י1

New member
למה אתה עובר למקום יותר טוב?../images/Emo3.gif

אהה ואל תחשוב שיש לי מושג איפה זה גבעתיים ~סתומה~

היויו

New member
יותר כסף...

יותר תנאים,יותר מקום לקידום אישי, יותר קרוב לבית... צריך עוד?

A Hilit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלי

אני הרבה זמן לא כותבת פה ומבאס אותי כזה שאין לי זמן.. אני באמת רוצה לכתוב פה יותר
אמא יושבת לי על הוריד עם השיעורים וגם עוד לא שאלתי אותה מה דעתה על המפגש וממש לא נראה לי שהיא תתלהב ואני ממש רוצה להיות איתכם בלילה הלבן כי זה בערך מה שיגבש את הפורום הזה הכי טוב ואני רוצה לקחת בזה חלק והיא בטוח לא תסכים [אם לסוע לחברה מרעננה לישון היה לה קשה להסכים..]
יש לי כרטיס! מכוער תחת אבל לפחות כרטיס!

lacrimosa girl

New member
^__^

אתמו, אחרי שהצלחתי להירדם ב10 [
], מישהו מוזר עם מס' פלאפון שמתחיל ב059 התקשר אלי ב*בודקת* 2:35. אוף. עד שהצלחתי לישון. ואח"כ.... מיקום: מטבח. מצב: מאוד לא סימפטי לעין. ולחוש הטעם. [= אני עומדת מול הררי מצרכים שנועדו להכין גרנולה ביתית.] תחזית: טראגי, ו...לכלוך. אופן ביצוע: *לילה. אי אפשר להשתמש בבלנדר* ~עלומה לוקחת אגס~ ~מקלפת, חותכת, חותכת עוד-יותר-קטן, מכניסה לקערה.~ ~עלומה לוקחת תפוח~ ~חותכת, חותכת פיציייייי, ומכניסה לקערה.~ ~עלומה לוקחת תרכיז מיץ תות [
]~ ~עלומה עושה לעצמה מיץ תות~ ~עלומה שופכת מיץ תות לתוך הקערה.~ ~עלומה מחפשת את תערובת הגרנולה~ ~עלומה לא מוצאת את תערובת הגרנולה
~ ~עלומה תוקעת על כל הדברים שבקערה חלב, מערבבת ואומרת לעצמה בהתלהבות שזה שייק פירות.~ ~השייק לא היה מוצלח.~ ~לא היה לימון.~ ~עלומה מתחילה לנקות את כל הדברים כשלפתע....
מתגלה גרנולה הסוררת מאחורי השקית של התפוחים!!~ ~עלומה פורשת באכזבה לראות הקלטה ישנה של האוס בווליום אפס *לפחות היא קיבלה את הטלוויזיה D=*~ ועכשיו עלומה פרצה לחדר של אחותה הנמה והיא כותבת על כל זה בפורום, כי משעמם לה.

lacrimosa girl

New member
עכשיו אני יודעת O_ם

ערבי מנייאק. הרס לי את שנת היופי.
~כולם דקה דומיה לזכר שנת היופ ש[לא] היתה יכולה לשנות את המצב העצוב הנוכחי.~ ~תמה הדקה~ מה לעזאזל??
למה ערבים מתקשרים עלי באמצע הלילה?? איפה הצדק?? זה אותו שעון!! אם כבר מישהו מעיר אותי, שיהיה זה איזשהו פיני חתיך שאצלו אמצע הבוקר >< [אם כי בפינלנד זה אותו שעון כמו פה
]

The Cat Woman

New member
לפחות הוא התקשר אליך רק פעם אחת....

התקשר אלי פעם ערבי עם 059 איזה 200 פעם... ססס.... אחותו בגבס!!!

lacrimosa girl

New member
כן אני מניחה שאני ממוזלת

או מנוזלת...גם אפשרות.
בעעעע. הפלא היה על רטט והיה ממש מתחת לגב שלי... לא נעים. כמעט נפלתי מהמיטה מרוב בהלה, תחשבו- הויברטור קם לחיים באמצע הלילה!!!
[אני מגעילה את עצמי. סילחו לי. ~בינומית~]

dralan

New member
אני

/tapuzforum/images/emo31.gif נאבדה לי השרשרת עם הדרקון ;__; /tapuzforum/images/emo45.gif אני אוכל להשיג חדשה בקרוב /tapuzforum/images/emo45.gif מחר המיונים לעתודה סופסוף /tapuzforum/images/emo31.gif לא מספיק שאני צריך לקום מחר ב5 וחצי כדי להגיע בזמן, הנסיעות על חשבוני כי הצבא שלח לי שוברי נסיעות לת``א במקום לחיפה /tapuzforum/images/emo45.gif אולי נראה מחר את קארין (עוד מישו בחיפה מחר? P: )

lacrimosa girl

New member
תהנה D=

אוי, חבל שהלכה לך לאיבוד, היית יכול להביא לי!! בכל מקרה היית צריך להשיג לעצמך חדשה
אה...תהנה במיונים...
או משהו. XDD

למעלה