בהצלחה מחר! אוי,והצבא טיפש
T The Cat Woman New member 7/8/07 #118 אתה יכול לקבל החזרי נסיעות בשלמיה שלמי-מה?! שלמיה... זה מקום שמשלמים בו. בצבא בכל אופן... תשמור את שוברי הנסיעות וגש לשלמיה שיתנו לך החזר וגם שוברי נסיעה לחזור איתם הביתה. ובהצלחה! (אם אתה שואל אותי- תשאיר את הגרזן בבית, יש אנשים שעלולים לראות בו איום...)
אתה יכול לקבל החזרי נסיעות בשלמיה שלמי-מה?! שלמיה... זה מקום שמשלמים בו. בצבא בכל אופן... תשמור את שוברי הנסיעות וגש לשלמיה שיתנו לך החזר וגם שוברי נסיעה לחזור איתם הביתה. ובהצלחה! (אם אתה שואל אותי- תשאיר את הגרזן בבית, יש אנשים שעלולים לראות בו איום...)
T The Fantasy New member 7/8/07 #130 אני מחר חוזרת מאשדוד כנראה,אז אני יורדת בחיפה רק תלוי איפה בחיפה תהיו, ובערך באיזה שעות אולי אני ארד עם הרכבת אליכם ובהצלחחחחחחחחחחחה במיונים מותק
אני מחר חוזרת מאשדוד כנראה,אז אני יורדת בחיפה רק תלוי איפה בחיפה תהיו, ובערך באיזה שעות אולי אני ארד עם הרכבת אליכם ובהצלחחחחחחחחחחחה במיונים מותק
D dralan New member 7/8/07 #132 תודה לכולן =) ודנה, לפי מה שהבנתי המכון של המיונים קרוב מאוד לתחנה המרכזית אז אני אדבר איתך יותר מאוחר (ד``א המיונים אמורים להסתיים מתישהו בין 3 ל5 /tapuzforum/images/emo122.gif)
תודה לכולן =) ודנה, לפי מה שהבנתי המכון של המיונים קרוב מאוד לתחנה המרכזית אז אני אדבר איתך יותר מאוחר (ד``א המיונים אמורים להסתיים מתישהו בין 3 ל5 /tapuzforum/images/emo122.gif)
T The Fantasy New member 7/8/07 #135 הו..אני אראה אם אני אוכל להגיע לשם..שלח לי מסר מקסימום עם הפרטים וזה ונראה אם אני אוכל לבוא
T The Cat Woman New member 7/8/07 #125 ../images/Emo24.gifלא נורא... הם במילא לא היו משהו ../images/Emo3.gif סתם, אני צוחקת מי זה יאני מסונטה? O_ס מה תפקידו בכוח? ו... היי, נייטוויש העיפו את טאריה! יש יותר גרוע מזה?
../images/Emo24.gifלא נורא... הם במילא לא היו משהו ../images/Emo3.gif סתם, אני צוחקת מי זה יאני מסונטה? O_ס מה תפקידו בכוח? ו... היי, נייטוויש העיפו את טאריה! יש יותר גרוע מזה?
L lacrimosa girl New member 7/8/07 #126 XDDD סונטה באמת פיכסה [: [אני לא באה למפגש הבא, אז איילת לא תוכל להרביץ לי, נהנהבננה ]
L Lily SonataArctica New member 7/8/07 #136 יאני זה הגיטריסט../images/Emo7.gif (זה עם השיער האדום שנראה קצת כמו בת..) והיי.. זה גרוע באותה מידה! והמקביל לאנט סתם קקי...
יאני זה הגיטריסט../images/Emo7.gif (זה עם השיער האדום שנראה קצת כמו בת..) והיי.. זה גרוע באותה מידה! והמקביל לאנט סתם קקי...
T The Fantasy New member 7/8/07 #131 ../images/Emo2.gifמה???באמת??למה??../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif הוא לא הלך לצבא הפיני או משהו? למה עיפו אותו לגמרי?
../images/Emo2.gifמה???באמת??למה??../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif הוא לא הלך לצבא הפיני או משהו? למה עיפו אותו לגמרי?
פ פונצית גירל האמיתית New member 7/8/07 #133 לאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
C Cry For The Moon New member 7/8/07 #140 יאללה תשמעי לסולן יש קול מדהים!! חבל לפספס זמר כזה! שלא נשכח את העובדה שהם פינים! P:
L Lily SonataArctica New member 7/8/07 #143 ../images/Emo45.gif תשמעי את ארבעת האלבומים הראשונים ואז תעברי לחמישי
B BrowN EyeD GirL1 New member 8/8/07 #158 קול מדהים?לטוני?../images/Emo6.gif תגידי,את שומעת סונטה עם אטמי אוזניים במקרה? לטוני אין קול מדהים.יש לו קול סביר,לא רע.אבל מדהים?חחחח בע,חבל שיאני עף><
קול מדהים?לטוני?../images/Emo6.gif תגידי,את שומעת סונטה עם אטמי אוזניים במקרה? לטוני אין קול מדהים.יש לו קול סביר,לא רע.אבל מדהים?חחחח בע,חבל שיאני עף><