/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון!/tapuzforum/images/emo29.gif

The Fantasy

New member
אוי../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין לי הרבה מה להגיד, חוץ מזה שתהיי חזקה, ומקווה שהכל יעבור בשלום.. בכל מקרה, תדעי שאני תמיד פה בשבילך, לא משנה מה, ואם את צריכה אותי, יש לך את הפלאפון שלי, את יכולה לסמס לי או להתקשר. אני תמיד פה. לא משנה באיזה שעה או באיזה יום. אני תמיד אענה לך.
אוהבת אותך בובה

Super Alonit

New member
קוקי מיי לאב הכל יהיה בסדר...../images/Emo201.gif

תדעי שגם אם היא תלך זה יהיה עדיף על סבל ובתכלס היא חייתה חיים מלאים והגיעה לשיבה טובה. אנחנו בגיל שמתחילים לאבד קרובי משפחה, פשוט ככה זה כשגדלים... אני איבדתי את סבא שלי אבל מתגברים על זה במשך הזמן ומשלימים עם העובדה שזה היה צריך לקרות מתישהו. אני יודעת שעכשיו נורא קשה לך ותדעי שאם את צריכה תמיכה או לדבר עם מישהו את תמיד יכולה לפנות אליי... אני יודעת באיזה מצב את וגם אני הייתי בו. כשהודיעו לי שזה נגמר הייתי בשוק ולא הצלחתי לעכל את זה כי גם אני הייתי במעין תקווה אשלייתית כזאת כמו שציינת... זה מצב קשה וצריך כמה שיותר תמיכה מחברים ומשפחה ככה שאם את צריכה אותי, בכל מצב! תתקשרי, אני פה. אני אוהבת אותך מלא מותק ואם את צריכה משהו תדברי איתי... ותודיעי לי מה קורה.

shirlapes

New member
../images/Emo201.gif

אני ממש מצטערת לשמוע. חוסר וודאות באמת יכול לחרפן... אם את רוצה לדבר... אני פה בשבילך...

LadySilkworm

New member
אה ו..

אני ממש טיפשה. שלחתי אתמול מכתב למעריב לנוער ושכחתי שהשבוע זה ערב ראש השנה ולכן הם פרסמו גליון היום לפני שהם יכלו לפרסם את המכתב שלי! :( אבל חברה שלי ראתה את המודעה להופעה בעיתון והיא אמרה שהיא תביא לי, ואני חושבת שעוד 3 אנשים מהשכבה שלי יגיעו להופעה[כן, התפלאתי לשמוע שהם אוהבים נייטוויש כי הם אוהבים הבי מטאל ולהקות ישנות כאלה]. חוצמזה הבלוג שלנו צובר פופולריות ואתמול הגבתי בדי הרבה בלוגים, וזהו.

Eragon651

New member
/tapuzforum/images/emo31.gif הנה עוד שבוע התחיל שבו אניעובד

מצד אחד צריך כסף בישביל )בישביל מה לא ! ( כל מיני דברים , מצד שני לחזור כל יום ב6 זה קצת בעסה

10th Man Down

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הכנתי בצהריים סטייק
עם תפו"א, בטטה בצל עם רוזמרין בתנור
היה כה טעים!
זה משמין
אביעד בדיוק דיבר איתי בטלפון אז קצת נשרף לי הסטייק

ש נ י1

New member
אני@

עבדתי מיליון שעות ואני גמורה.
לפחות היה לי ממש כיף אתמול ביום הולדת של ידיד..

Lillith Dirge

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

סיימתי מוקדם היום
גיליתי שיש אנשים שפשוט לא טוב להם לראות אותי ידידה של מישהו -_- והם מנסים לסכסך. אז פורום. לינץ' עלייה בהופעה. :]

The Fantasy

New member
המ ../images/Emo9.gif

עוד 20 דק' הVMA!!!!!!!!!!!!!!!!
יאיייי ^^
הולך להיות ממש גרוע השנה
רק ג'ים קלאס הירוס היחידים שנורמלים שם. כל השאר גועל
היום מסיבת גיוס
כמה אנשים שהזמנתי לא באים
עוד פאקינג 10 ימים!!!

The Fantasy

New member
טוב סיקור מהיר על הויאמאיי:

[למרות שהוא עדיין לא נגמר, אבל לא מצפה להרבה הפתעות בהמשך גם ככה
] בריטני ספירס-מופע הקאמבק-אחד הגרועיםםםםםםם. ממש ציפיתי לראות אותה, וחשבתי שהיא תיתן הופעה לפנים אחרי כ"כ הרבה ציפיות וזה, והיה אחד הגרועים שיכול להיות. עזבו את זה שהיא שמה עדשות כחולות ולא הבנתי למה, ועזבו את זה שהיא לבשה רק חזייה ותחתונים ועשתה מעצמה צחוק, וזה שהיא עשתה ליפסינק יענו פלייבק זה היה די ידוע שהיא תעשה, אבל היא בקושי ידעה את המילים לשיר של עצמה, והייתה מרוכזת בריקוד יותר מאשר השירה וזה היה כזה גרוע. שאר המופעים היו נחמדים. כריס בראון נתן הופעה די טובה. לינקין פארק היו ענקיים
כל המופע היה בעצם איחוד אחד גדול של כל הלהקות והאמנים. משהו מוזר שכזה. פול אאוט בוי [שונאת אותם באמאשלי
] עשו מן מסיבה באחד החדרים במלון [הטקס כולו היה במלון בלאס וגאס] ובאמצע הצטרפו אליהם ג'ים קלאס הירוס [כפרעליהם
] או יותר נכון רק טראוויס הסולן [אעעע
] ופאניק אט דה דיסקו, או יותר נכון רק ברנדון הסולן, ואז גם ריאנה. כולם שרים בחדר במלון לאנשים שהם VIP או משהו כזה.אה וגם ליל ג'ון. בחדר אחר, הופיעו הפו פייטרס [
] והם צירפו אליהם את סילו [זה מגנארלס בארקלי] ואחרי זה גם סרג' הסולן של סיסטם
ובחדר אחרון היו ראפרים. הייתה מסיבה של טימבלנד וג'סטין טימברלייק ואחרי זה הצטרפו T.I. ואחרים. קיצור בינתיים הטקס די חביב, אבל מצד שני מוזר. טוב זה נכון מה שאומרים what happens in vegas-stays in vegas. מישהו עוד ראה במקרה?

The Fantasy

New member
יאייייי ג'ים קלאס הירוס זכו עכשיו!!!!!

בבסט ניו ארטיסט! הרגע הצבעתי להם והם זכו
עכשיו אני שמחה
ואתם לא מבינים מה אני רוצה בכלל

למעלה