לא ניראה לי שבאמת נגמר.. אין הודעה על סולד אווט בשום מקום.
D DarkSideOfTheMoon16 New member 4/9/07 #140 לא ניראה לי שבאמת נגמר.. אין הודעה על סולד אווט בשום מקום.
L lacrimosa girl New member 2/9/07 #55 אוף.אין מחשבים ואני מתגעגעת ;; אני פתטית. מה עובר עלי?/tapuzforum/images/emo122.gif
L lacrimosa girl New member 3/9/07 #66 /tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifכמעט שני/tapuzforum/images/emo29.gif /tapuzforum/images/emo45.gif מזל``ט לאביעד ושירה /tapuzforum/images/emo31.gif רע לי =/
/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifכמעט שני/tapuzforum/images/emo29.gif /tapuzforum/images/emo45.gif מזל``ט לאביעד ושירה /tapuzforum/images/emo31.gif רע לי =/
S shirlapes New member 3/9/07 #68 ../images/Emo201.gif ../images/Emo23.gif ...רוצה לדבר על זה בפרטי? יום שני: היום יש לי ראיון עבודה. וגם מחר. ומחרתיים אני הולכת לנסות את מזלי באיזו חנות תיקים. סיבוב קניות תמים הפך למשהו מפלצתי. יופי, הילה, פשוט גאונה! ידיד שלי עוזר לי בתכנון הטיול. יותר כמו "מציל את התכניות שלי שכנראה הולכות לעזאזאל" אני צריכה הרכב.
../images/Emo201.gif ../images/Emo23.gif ...רוצה לדבר על זה בפרטי? יום שני: היום יש לי ראיון עבודה. וגם מחר. ומחרתיים אני הולכת לנסות את מזלי באיזו חנות תיקים. סיבוב קניות תמים הפך למשהו מפלצתי. יופי, הילה, פשוט גאונה! ידיד שלי עוזר לי בתכנון הטיול. יותר כמו "מציל את התכניות שלי שכנראה הולכות לעזאזאל" אני צריכה הרכב.
L lacrimosa girl New member 3/9/07 #70 אוף. לא יודעת, אני סתם צומי. אני מתגעגעת, ורוצה חברים,the real once.
L Lily SonataArctica New member 3/9/07 #72 ../images/Emo24.gif נשארו כרטיסים לנייטוויש!! שכנעתי את אמא שלי שתזמין מהאשראי שלה ואני אחזיר לה שיהיה לי כסף והזמנתי לפני דקה!! יאייי!!
../images/Emo24.gif נשארו כרטיסים לנייטוויש!! שכנעתי את אמא שלי שתזמין מהאשראי שלה ואני אחזיר לה שיהיה לי כסף והזמנתי לפני דקה!! יאייי!!
L Lily SonataArctica New member 3/9/07 #75 תודה../images/Emo9.gif אז זה אומר שאילנה כן תוכל לבוא להופעה לא?... כי בהדרן אמרו לי שיש עוד מלא כרטיסים...
תודה../images/Emo9.gif אז זה אומר שאילנה כן תוכל לבוא להופעה לא?... כי בהדרן אמרו לי שיש עוד מלא כרטיסים...
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 3/9/07 #77 |מחכה שתתקשרי| אוף,אני מבריזה מבצפר כבר ביום החמישי ללימודים,ואתמול פשוט בכיתי מלא,ואין לי כוח
L lacrimosa girl New member 3/9/07 #82 /tapuzforum/images/emo24.gifיקירה כואב לי בשבילך אני אוהבת אותך המונים/tapuzforum/images/emo23.gif take care.
/tapuzforum/images/emo24.gifיקירה כואב לי בשבילך אני אוהבת אותך המונים/tapuzforum/images/emo23.gif take care.
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 3/9/07 #78 אילנה לא תוכל לבוא, כי לאילנה יש הורים שחושבים שאנשים ששומעים מטאל ויהיו במועדון לילה (ב9 בערב ) הם חבורת מסוממים שיאנסו אותה.
אילנה לא תוכל לבוא, כי לאילנה יש הורים שחושבים שאנשים ששומעים מטאל ויהיו במועדון לילה (ב9 בערב ) הם חבורת מסוממים שיאנסו אותה.
L Lily SonataArctica New member 3/9/07 #79 ../images/Emo201.gif אבל הם בטח מכירים את עלומה ואת יכולה להראות להם את הפורם שיראו שלא תהיי שם לבד.. חבל שבגלל משהו כזה מפגר כמו הורים (יאיר אל תעלב) לא תבואי להופעה...
../images/Emo201.gif אבל הם בטח מכירים את עלומה ואת יכולה להראות להם את הפורם שיראו שלא תהיי שם לבד.. חבל שבגלל משהו כזה מפגר כמו הורים (יאיר אל תעלב) לא תבואי להופעה...
L lacrimosa girl New member 3/9/07 #80 הם לא בדיוק סובלים אותי... אני ההשפעה הרעה של אילנה /tapuzforum/images/emo6.gif