/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif רביעי

Liquid Dreams

New member
קודם הגבתי ומשום מה זה לא כאן...

חםםםםםםםםםם ואני שונאת קיץץץץץץץץץץץ >__<

shirlapes

New member
עונה

אני לא כ"כ מרגישה טוב...
אני אמורה לעשות היום בייביסיטר לשכנים לזמן קצר, אבל לא כ"כ בא לי...
דיי משועממת
הטלפונים לא מנג'סים היום, לשם שינוי ותודה לאל.

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gifהחולצות מוכנות!יצאו טוב^^

/tapuzforum/images/emo45.gifאני בים עם נייט. נחמד לי[:

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gifאני חוזרת לעבוד ../images/Emo7.gif

זה עוד כסף...
זה מזההה לא צפוי ודופק לי את היציאה כנראה היום
ולמה אני לעזאזל? חסרים מלצרים? NOT ! |מוזר|האחמ"ש שלי צילם אותי בפלאפון שלו. "אני רוצה תמונות של כל המלצריות שלי שיהיה זיהוי מתקשר
יאללה חייכי" אני: "מה?! לא! *בורחת*" "נו לא יצא טוב, אל תזוזי..." *אני מכסה את הפנים* "תזהה אותי ככה- היחידה עם היד על הפרצוף. נו שון... זה ממש מביך אותי!" "נו שטויות כולה תמונה, יאללה- חיוך!" *אני מצטלמת בלית ברירה ומרגישה נורא מפגרת* (אחר כך... אני: "אנג'י... תגידי, שון צילם אותך בפלאפון?" אנג'י: "לא..! למה?!"
) בקיצור- O____________ס אחד גדול.

lacrimosa girl

New member
זה כי את יפה ../images/Emo99.gif

אבל תזהרי. ואם הוא מטריד אותך- אני אבוא לשבת עליו
ותהני לך! D:

The Cat Woman

New member
טוב אני לא יודעת מה נסגר איתו... :|

אני- לאחת המלצריות: "אוווווף עם היתושים האלה! כולי עקיצות!!!" הוא: *צץ מאיפשהו* "את יודעת מה אומרים... למה יתושים נמשכים..." *אני מנסה לעבד מידע, לא ממש הולך לי* אני: "הא? לא הבנתי מה אתה מנסה לרמוז..." הוא: "יתושים נמשכים לדברים מתוקים, אז כנראה שאת ממש מתוקה" O______________ס WTF?! מתחיל להיות נורא מוזר העניין...

lacrimosa girl

New member
XD תמיד היו אומרים לי את זה כשהייתי קטנה XD

נמנמ, אני סומכת עליך שתדעי להזהר מדברים כאלו... אבל אם בכל זאת בא לך שהוא יקבל מראה של פאנקייק- זאת המומוחיות המיוחדת שלי {:

The Cat Woman

New member
לא, גם אני חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

*חושבת לעצמי בראש...* "רגע, זבובים נמשכים לחרא... אולי הוא התכוון לאותו הדבר לגבי יתושים? חסר לו!
"

חופש!

עד יום ראשון,אבל גם משהו
טוב לי בבצפר,והכרתי כמה בנות נחמדות,שהסתובבתי אין בימים האחרונים
אני עייפההה,וזה הולך להיות ככה ע ד סוכות בערך,כשאני אשן עד הצהריים

lacrimosa girl

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ההרצאת חבלן היתה ממש קצרה, 20 דק', ומיותרת - יכולתי ללכת להופעה של ת'ריון ודראקוניאן!! גם ככה הייתי בת"א! בטוח מישהו היה מוכר שם כרטיס
אוףףף. וממש רציתי ללכת להופעה הזאת.

ש נ י1

New member
../images/Emo178.gif

- עבדתי היום כמעט עשר שעות!
- לפחות זה יוצא יותר כסף

הייתה הופעה ענקית!!!

דרקוניין כאלה חמודים!
יש לי עכשיו דיסק חתום שלהם ^^ ותמונה שלהם, ברגע שמור תהיה מתוקה ותשלח לי אותה :]
ת'ריון היו ממש מצויינים אבל כבר הייתי עייפה מידי ואני בקושי מכירה אותם, אז הלכתי לפני שההופעה נגמרה.
בדיוק כשהתחלתי ללכת הם שמו את השיר שלהם שאני הכי אוהבת!!!! (היחידי שאני מכירה טוב
)
אבל גם מהקצת שראיתי אותם היה מגניב, הם מתלבשים הכי מוזר בעולם, יש להם סולן שהוא בעצם טרול, זמרות אופרה במחוכים, והם הביאו מין לא יודעת איך לתאר את זה, גדרות קטנים(?) בעיצוב גותי שהם עמדו מאחוריהם, ו"חנוכיות" גותיות עם נרות וזה יצא אווירה נחמדה
ראיתי הרבה אנשים טובים :]
ראיתי את נייתן אחרי שלא ראיתי אותו כבר כמעט שנה!!! וכנ"ל לגבי אלכס האמת. 0.0 וראיתי את מור
ללכת להופעה אחרי פחות מ5 שעות שינה וכאשר כל מה שאכלתי כל היום זה רק חביתה וקצת ירקות, וכמעט ולא שתיתי זה לא רעיון טוב.
אבל לפחות זה היה תירוץ לקנות לי את הקרפ הכה-יותר-מידי-יקר והכה-יותר-מידי-משמין. אם לא הייתי אוכלת אותו הייתי מתעלפת או משהו
אם יש משהו שאני שונאת בעולם זה את ההרי אדם האלו שנדחפים, ולא אכפת להם שהם מועכים אנשים בדרך. כאילו אתם רוצים שורה ראשונה, תתנהגו כמו בני אדם ותגיעו קודם ותתפסו לכם מקום, אל תגיעו באיחור ותגזלו את זה מהאנשים שבאמת מגיע להם אותו. ואיזה מן גבר ימעך ילדות? הם תמיד תמיד בסוף מועכים בעיקר אותנו, מילא שילחמו מול אנשים בגודל שלהם, אבל אתם מועכים בנות שבאמת אין להן שום סיכוי נגדכם! וזה קורה ככה כל הופעה גדולה מחדש><
שני אנשים שונים הציעו לי בקבוק פינלנדיה חינם
כמובן שאמרתי לא, אבל זה היה הזוי. הו ויש לי אפילו צלקות קרב מהפוגו
מאיזו פוסטמה עם שרוולי ניטים שלא שמה לב לאן היא שולחת את הידיים שלה.

The Cat Woman

New member
נייתן? אלכס? WHO THE FUCK?

ה"נייתן" היחיד שאני מכירה זה בעצם נתן והוא אשקלוני, מדובר עליו במקרה?
ואלה עם הניטים- זה ממש מכה
זוכרת את המסיבה העלובה שהיינו בה? היה שם איזה מישהו עם ניטים שממש עשה לי צלקות קרב!

The Cat Woman

New member
עד כדי כך מתוק שהוא היה חבר של אחותי ../images/Emo6.gif

תכלס כן, הוא ממש מותק... גם מיינתי אותו לאיזה תפקיד כשהייתי מש"קית קורסים...

lacrimosa girl

New member
שמחה שנהנית../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אוף אני גם רוצה ;; אני לא מאמינה שהפסדתי אותם ;;

למעלה