הייתה הופעה ענקית!!!
דרקוניין כאלה חמודים!
יש לי עכשיו דיסק חתום שלהם ^^ ותמונה שלהם, ברגע שמור תהיה מתוקה ותשלח לי אותה :]
ת'ריון היו ממש מצויינים אבל כבר הייתי עייפה מידי ואני בקושי מכירה אותם, אז הלכתי לפני שההופעה נגמרה.
בדיוק כשהתחלתי ללכת הם שמו את השיר שלהם שאני הכי אוהבת!!!! (היחידי שאני מכירה טוב
)
אבל גם מהקצת שראיתי אותם היה מגניב, הם מתלבשים הכי מוזר בעולם, יש להם סולן שהוא בעצם טרול, זמרות אופרה במחוכים, והם הביאו מין לא יודעת איך לתאר את זה, גדרות קטנים(?) בעיצוב גותי שהם עמדו מאחוריהם, ו"חנוכיות" גותיות עם נרות וזה יצא אווירה נחמדה
ראיתי הרבה אנשים טובים :]
ראיתי את נייתן אחרי שלא ראיתי אותו כבר כמעט שנה!!! וכנ"ל לגבי אלכס האמת. 0.0 וראיתי את מור
ללכת להופעה אחרי פחות מ5 שעות שינה וכאשר כל מה שאכלתי כל היום זה רק חביתה וקצת ירקות, וכמעט ולא שתיתי זה לא רעיון טוב.
אבל לפחות זה היה תירוץ לקנות לי את הקרפ הכה-יותר-מידי-יקר והכה-יותר-מידי-משמין. אם לא הייתי אוכלת אותו הייתי מתעלפת או משהו
אם יש משהו שאני שונאת בעולם זה את ההרי אדם האלו שנדחפים, ולא אכפת להם שהם מועכים אנשים בדרך. כאילו אתם רוצים שורה ראשונה, תתנהגו כמו בני אדם ותגיעו קודם ותתפסו לכם מקום, אל תגיעו באיחור ותגזלו את זה מהאנשים שבאמת מגיע להם אותו. ואיזה מן גבר ימעך ילדות? הם תמיד תמיד בסוף מועכים בעיקר אותנו, מילא שילחמו מול אנשים בגודל שלהם, אבל אתם מועכים בנות שבאמת אין להן שום סיכוי נגדכם! וזה קורה ככה כל הופעה גדולה מחדש><
שני אנשים שונים הציעו לי בקבוק פינלנדיה חינם
כמובן שאמרתי לא, אבל זה היה הזוי. הו ויש לי אפילו צלקות קרב מהפוגו
מאיזו פוסטמה עם שרוולי ניטים שלא שמה לב לאן היא שולחת את הידיים שלה.