לא ירדנו בתחנה הנכונה של הרכבת, ויצאנו מאוחר, אז הייתי בטוחה שנפסיד את כל ההופעה:X וכן:/, חשבתי שניפגש אחרי ההופעה, אבל אז אני והדר היינו חייבות ללכת כי ישנו אצל חברה של אמא שלי בת"א, ולא היה לנו נעים לעכב אותה-כי היא נשארה ערה עד שנגיע, והייתה חייבת לקום מוקדם לעבודה><
הם יצאו החוצה בזמן ההופעה של ת'ריון ודיברו עם כולם, והצטלמו וחתמו, והם היו ממש נחמדים ולא סנובים. הם גם נראו קצת מופתעים מכך שכולם מתלהבים מהם עד כדי כך
תראי, בקשר להופעה... הם אולי קיימים הרבה זמן, אבל בתחום של ההופעות הם עדיין צעירים. רק 3 דיסקים, וכל סיבוב הופעות היה ממש קצר. הייתה הופעה בסבבה בסה"כ, הם לא התפרעו מספיק, וshe dies היה פיספוס רציני, כי זה כזה שיר מלא רגשות ולא הייתה אינטרקציה ביניהם :/ אבל הם נשמעים מעולה, חוץ מהעובדה שהסאונד בלאנס היה מזוויע ושמעו את הסולן רק כאשר הוא ממש צרח>< ת'ריון לעומת רואים שהיו מלאים בניסיון, זה מדהים ממש איך הם הצליחו להלהיב את הקהל. הם גם נשמעים פי אלף יותר טוב בלייב מאשר בדיסקים. אבל בשלב הזה כבר הייתי חצי מתה, וזה שאני כמעט ולא מכירה אותם דיי ביאס :/ אולי הם יבואו שוב
והמופע חימום היה ארוך למדי (לא נורא, דיסטורטד טובים :] ) ודראקוניין היו כ``כ מעולים! /tapuzforum/images/emo99.gif. הצלחתי לשמור על המקום בשורה השנייה עד שהרי האדם דחפו אותי קצת אחורה P: וכמה זמן עד שת`ריון עלו XD והברדסים שהם לבשו היו יפים (חוץ מהמוזר שלבש ברדס בלי חולצה XD) ונו, לפחות הכרתי 3 שירים שלהם, גם משו P: