/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif רביעי

ת'ריון

מעצבן אותי שלא הצלחתי לתפוס הרבה את ת'ריון בגלל שכל פעם כשבאתי לצלם איזה אלף ידיים נידחפו לי בפריים והעובדה שהסולן שלהם היפראקטיבי!!

אחרונה

זאת המונה היחידה שהצלחתי לתפוס אותו

הממ אני אשמח גם לשאר התמונות../images/Emo9.gif

הם כאלה חמודים
ממש שמחתי לראות אותך אגב כשראיתי את כמות האנשים שהיו שם חשבתי שזה לא יקרה. וסורי על החוסר זיהוי
אוהבת אותך

blacknwhite

New member
היי חבר'ה../images/Emo9.gif אפשר קצת באיחור?:)

אני על סף פיצול אישיות. החדר בפנימיה לא ממש בית, אבל איכשהו עכשיו גם החדר בבית פחות. אוף
היה אתמול שלב שנשברתי קצת מהלחץ וזה... בכיתי לאמא שלי בטלפון, ולנועה בSMS
נועה, אני כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ אוהבת אותך
אני שוקלת לשמור את ההודעות בפלאפון. זה ממש עזר. תודה
אבל עכשיו, כמובן, הדבר הבא שקרה זה שאמא שלי התקשרה למחנך להגיד לו שישמרו עלי קצת וזה
פולניה
(ואין לה שום שורשים פולניים בכלל!)
החדר שלי שם יפה,והבנות חמודות, ובכלל- אני עם מי שביקשתי להיות!!!D: וזה חדר של 3 ו-3, וגם 3 הבנות בחדר הצמוד חמודות, ויש לנו אמבטיה+שירותים על כל 3 בנות (זה הרבה יותר טוב מאמבטיה ל-4
) ובאופן כללי אני מרוצה בחדר. יש שם מלא דברים יפים וכאלה, ובגדים מגבות ומצעים, וזה מתחיל קצת להיות בית
הכיתה שלי מגניבה (המדריכה קצת פחות אבל זה משהו אחר
), המחנך חמוד, השכבה סבבה, האוכל טעים, המערכת יותר טובה ממה שחשבתי, ויש אינטרנט לשימוש אישי בכל מיני מקומות אז אני מקווה שאני אוכל להשאר בפורום:) או במילים אחרות, למרות כל הלחץ כל הסתכול וכל החרא- החיים יפים

את כזאת מתוקה, אוהבת אותך המון המון../images/Emo25.gif

ואני שמחה שאת מסתדרת שם פחות או יותר, אל תדאגי, בהתחלה קשה והכול נראה זר, אבל מהר מאוד את תתרגלי :] תמיד לשמור על אופטימיות. הכי חשוב

lacrimosa girl

New member
הווו יקירה שלי ../images/Emo23.gif

אני שמחה שיותר טוב לך. לכל דבר יש תקופת הסתגלות... ואם יתחשק לך את מוזמנת לדבר איתי
לא יודעת כמה אני אועיל לך, אבל אני אוכל לחפור איתך ביחד ולהסיח את דעתך
[אני גם רוצה יאס"א
]

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gifלפחות הכול הסתדר פחות או

יותר =) ואני פה אם את צריכה

blacknwhite

New member
תודה כולם../images/Emo23.gif

בפעם הבאה- עלומה, ואז דניאל... נעשה תורנות
סתם... האמת שכנראה חשבתי על נועה כי יש לי בכיתה שתי בנות שקוראים להן ככה... אז, נו
וכן, אני ממש שמחה שבסה"כ הכל הסתדר טוב בסוף
למרות שיום ראשון בטח יהיה ממש קשה לחזור וזה... אני אתמודד:)

למעלה