מילי08
Well-known member
העיקר שאתה עקביסדרות החודש:the...לא סתם, CRITICAL ROLE
תמיד. אבל ראית אותו במשהו מיוחד החודש?שחקני החודש: דייויד טננט ,
לא משנה, ענית ללונה
במאי יש גמר ליגת האלופות וגמר אירווזיון, לפעמים באותו יום. אתם חייבים לצפות באחד מהם, מה תעדיפו? (בלי התחכמויות! זאת שאלה הרע במיעוטו ויש לי טיל מכוון לבית שלכם!):אני אומר SHOOT
לחבק נראה לי קריפי מידימה הייתם עושים אם הייתם פוגשים וריאנט שלכם מיקום אחר?לחבק
מעולה!תמונה ו/או סרטון ו/או מתכון לתפו"א שתרצו לשתף עם הכיתה?
אבל כשזה סטיב בושמי זה תמיד עובד (וצריכה תזכורת מאיפה זה)חחחחחח ככה אני רואה את זה:
כן יהי רצון ונאמר אמןגיל ביום העצמאות ה100 (2048): נראה לי שהאנושות תגיע לסופה לפני. או שלפחות כך אני מקווה
איזה פורום של מתחכמים יש לנו כאןכריס מועדף? כריס(טינה) אפלגייט
איזה חודש עצוב. איך אפשר לשמח אותך?סדרות החודש: אוזרק, האנטומיה, הפלאש, הישרדות ארה"ב
סרטי החודש: חצי מ 'החברה הטובה שלי אנה פרנק'
שירי החודש: ---
ספר החודש: ---
דמויות החודש: לאף אחד לא מגיע אזכור באמת
שחקני החודש: ---
קראשי החודש: ---
ציטוט חודשי: ---
סיבה למסיבה (אני מניחה שזה אומר משהו טוב שהיה חודש, כי בשאלה הבאה היא סיבה למסיבה עתידית בתכלס?): ---
למה אתם מצפים בחודש מאי: ---
זה למשל סרט שעשה לי קרינג' כבר כשצפיתי בו כילדה. בעיקר הרומן המבחיל בין המתבגר לבוגרתסרט ישראלי הכי אהוב: אלכס חולה אהבה
מה תעדיפו - טלפורטציה אבל רק עד ק"מ או ראיית העתיד אבל רק עד 24 שעות קדימה? מניח שעם טלפורטציה אפשר פשוט להתקדם קילומטר שוב ושוב, אבל בטח בסופו של דבר אתעייף, ועם מזל כמו שלי זה יקרה באמצע הים.
שיטה מנצחתתכתוב פתקים בטלפון כמו מילי
אני כבר לא אוהבת אותךהאמת? אחת הדמויות המשעממות
מזכיר לי שבדיוק ראיתי ששוחררו הקלטות חדשות מיום כיפור:
שיר מהמם אבל באמת אתה לא חושב על שירים אחרים שלו?השיר היחיד שלו שאני יכול לחשוב עליו
כבר גילגלו לך עיניים?כמו היום הולדת שלו או היום נישואים שלו?
מי היה מאמין שפעם רוק היה מוזיקה אהובה כאן. איפה הימים האלהאניוואי זה היה לילה שלם של הופעות של רוק ישראלי, (אביב גפן, עברי לידר, ברי סחרוף, משינה, היהודים, מרסדס בנד, מוניקה סקס, שייגעצ, מופע הארנבות של ד"ר קספר, איפה הילד ועוד באזור הזה) זה רק התחיל ב11 ונמשך עד איזה 7 בבוקר.
מידי פעם אני כותבת לעצמי שאלות לאיזה שאלון עתידי שאני אעשה, וברור לי מראש שיש שם שאלות שאני לא אדע מה לענות עליהן אבל עדיין מעניין אותי לשאול..אני קצת מרגישה מרומה, למה לעשות שאלות שאת בקושי יודעת איך לענות עליהן?
. תכלסחוץ מזה בגיל הזה שאת חצי רגל בקבר חצי שנה לפה/לשם לא משנה הרבה.
לקנות בגדים זה סיוטגם אני, אבל רק כי אני בלתי נסבלת וזה עלול להיגמר ברצח שלי אם אני אלך עם עוד אנשים.
טרילילי טרילילה, עמוד 3 נגמה (ר)