[רייצ'ל דראץ']
האמת שבעיקר ניסיתי להבין אם היא באמת לסבית (כי גם ראיתי את זה שהיא אמרה שתמיד הציעו לה תפקידים של לסביות) ורציתי להבין מה הקטע שנולד לה בן בגיל 44 בלי בעל, אבל מגדלת את הילד בשיתוף עם האב.
אממ אני לא מאמינה שאני צריכה להסביר את זה אבל סתם שתדע שלא חייבים להיות נשואים כדי להביא ילד לעולם..
סתם אבל בתאכלס לפי מה שהיא מספרת בספר. היא פשוט לא חשבה שהיא יכולה להיכנס להיריון בגיל 43 ולכן פחות נזהרה במהלך סקס. במיוחד כי לאמא שלה היו בעיות פוריות או שהיא הגיעה לגיל הבלות די מוקדם, לא זוכרת בדיוק מה היא אמרה, אבל גם נשים בלי בעיות גנטיות לא נכנסות בהכרח בכזאת קלות להיריון טבעי ראשון בגיל 43. בכל אופן בגלל שהיא שיכנעה את עצמה לפני שהיא לא רוצה ילדים בגלל שחשבה שפשוט זה לא נועד להיות, כשהיא כבר כן נכנסה להיריון, עם מישהו שגר בצד השני של ארה"ב שהיא הכירה בסה"כ 3 חודשים, היא החליטה כן להביא את הילד לעולם בין אם הבחור מעונין להיות נוכח בחיים של הילד ובין אם לא. לא המשכתי את הספר עד לחלק שהיא ילדה כבר, עצרתי איפשהו בטרימסטר הראשון, אז לא ידעתי אם הוא יבחר לקחת חלק, אבל לפי מה שאתה כתבת כנראה שהוא כן בחר להיות שותף, אז יופי, אני שמחה בשבילה.
גם לי היא מוכרת בעיקר מSNL (דווקא הופעות אורח בשנים אחרונות) אבל גם מכל מיני תפקידים קטנים אחרים. למשל היא הייתה בכמה פרקים של שיימלס ב2019 ובעבר יותר ב30 רוק.
כן, היא סיפרה בתחילת הספר שהיא הייתה אמורה להיות בתפקיד של ג'נה ב-30 רוק אבל כבר אחרי שצילמו את הפיילוט עבור הרשת, הם החליטו ללכת בכיוון שונה ואז טינה חשבה שיהיה מגניב לתת לה תפקיד של איפה אפי כזה שהיא תצוץ בכל מיני פרקים רנדומליים בתפקידים שונים.
גם לי אין כוח לזה.
את יכולה לעשות בדילוגים. כמה זמן זה טיסה מניו-יורק ללונדון?
לא יודעת אבל מרגיש לי ארוך.
מופע דראג לא הכי מוצלח זאת ההגדרה הכי טובה למופעים באירוויזיון. זאת הסיבה שצופים בהם.
אממ טוב. אם אתה אומר.
אני לא מאמין שSNL הביאו אותו להנחות לפני זמן קצר.
ומה שמצחיק זה שהוא בטח יכול עכשיו לקנות את NBC ולגרום להם להביא אותו להנחות כל הזמן [אילון מאסק]
אוי אני מקווה שהוא יחזור להתעסק בתוכניות חלל שלו ויפסיק לרכוש חברות ולנסות לשנות את המדיניות שלהן או לכפות עליהן לעשות דברים בשונה ממה שהן עשו בעבר (אלא אם כן השינוי זה משהו מתבקש ע"י רוב הציבור ולא סתם גחמה של מישהו עם יותר מידי כסף).
אז אם אני הגבתי על זה, זה אומר שגם אני סיימתי?
די משוכנעת שדילגת על איזה 3 עמודים באמצע.
אני בהחלט רושמת שאלות כי יש לי תשובה טובה אליהן, ואני גם לא רושמת את התשובה. אבל בד"כ אני זוכרת אותה כי כאילו השאלה נבעה מהתשובה.
בטח נחמד לחיות בלי אלצהיימר.
כאילו אני בחיים לא אשמע שיר שלה מרצוני החופשי אבל השירים שלה טובים למסיבות אין מה להגיד. כשיש טרילילי טרללה או פאוץ' במסיבה (מי ישמע לכמה מסיבות אני הולכת. חתונה יותר נכון להגיד זה עוד קורה לפעמים
) אז זה כיף.
יאללה יאללה, אם לונה הודתה בזה שהיא אוהבת את מיליון דולר, גם את יכולה להודות שיש לך פוסטרים שלה על הקירות. אנחנו נסלח לך.
מה את מתחכמת כמו איזה ניק?
מה את מתעצלת כמו איזה עדי?
כי נראה לי הם עושים ברביקיו שזה עם גז ולא גחלים.
הרוב כן, אבל יש גם הרבה שלא. אבל גם לא יודעת, כשאנחנו עושים ברביקיו עם גז, עדין יש עשן, לא הרבה כמו עם גחלים כמובן, אבל יש עשן. אבל איכשהו כשהאמריקאים עושים את זה, אין להם עשן בכלל. לא יודעת למה.
בהחלט מגיע לו! אני מכוונת אס ווי ספיק.
מסכן החתן, אבל נשמע אחלה חתונה אם היה שם סמורס
כן, זו הייתה חתונה כיפית. הכל היה צ'יל. ונראה שגם החתן וגם הכלה לא הכי רצו להיות שם וסתם עשו אירוע כדי לצאת לידי חובה
העיקר הבעל של בת דודה שלי (ההורים של הכלה) כרת איזה חצי יער מאחורי הבקתת ציידים שלהם כדי שיהיה מספיק מקום לערוך שם את הטקס.
וזה לא שהוא חוטב עצים במקצועו או משהו. הוא בחור משכיל עם דוקטורט. פסיכוטרפיסט מבוקש ונחשב, אבל היא נותנת לו לחטוב עצים בין מטופלים
חיים שלי
מה עדיף, להזמין טאקאויי ולאכול בבית לבד בחושך?
חד משמעית - כן.
אבל חשבתי כשמסתכלים על גבר צריך להסתכל לעיניים שלו ולא לגוף שלו
נכון יעל, בדיוק בגלל זה נשים בגובה מטר וחצי מפנטזות על גברים בגובה 190+, כי הן מעוניינות להסתכל להם בעיניים.
מה היא עשתה לכם? [אליסה מילאנו]
האם ב"לכם" את מתכוונת גם אליי? כי לי אין בעיה עקרונית עם אליסה מילאנו חוץ מהעובדה שהעדפתי שהיא תעזוב במקום שאנון דוהרטי במכושפות.
איך קרה שהגיף שאני יצרתי משמש כל כך הרבה אנשים נגדי
כי זה לא מנגל זה ברבקיו
יש באמת הבדל בטעם?
מה לעזאזל ההבדל? גז ואש חיה? מבחינת טעם אני באופן אישי לא מרגישה הבדל כי זה לא כאילו שיש לזה טעם של גז של כיריים כזה כשמבשלים בבית.
באמת שחבל לי עליה, היא אישה ממש ממש מצחיקה ולא יודעת למה אבל לא הצליחה אחרי SNL
אני קראתי שהיה אמור להיות לה תפקיד משמעותי ברוק30, אבל המפיקים או מישהו אמרו לטינה פיי שתוריד את הדמות של רייצ'ל, ובגלל שהן חברות אז טינה שמה את רייצ'ל בכל מיני דמויות קטנות בכל מיני פרקים בעונה הראשונה ואחרי העונה הראושנה היא נעלמה
כן, הגבתי לניק על זה למעלה. היא מספרת בספר שלה שאומנם זו הייתה החלטה של המפיקים או הרשת או וואטאבר לבחור בג'ן קרקרוסקי לתפקיד של ג'נה, אבל רייצ'ל אומרת שגם היא לא הרגישה שהיא מתאימה לתפקיד. אז לא יודעת כמה מזה זה היא משכנעת את עצמה או שהיא באמת לא רצתה, וכאילו למה בעצם שהיא לא תרצה תפקיד כזה כשבכל החצי הראשון של הספר היא מתלוננת שהיא מקבלת את אותם תפקידים שהיא לא רוצה כל הזמן.
כי אתה גר בחור שאפילו הטיל לא מכיר
אני לא יודע איך בחרתן בדמעות על פני דם.
את Blodreina כולם מכבדים, אבל אני אף פעם לא שמעתי על Teareina.
כי בלאדריינה היא לא מלכת הדם אלא מלכה אדומה. וכן אתה יכול להיות ניק מעצבן ולהגיד שדם הוא אדום ובסדר שיהיה, אני וואנקרו. אני לא אתווכח.
1992
צ'מעי 1992 זאת שנה חשובה בכל זאת נולדתי בה
92?
92?!?!?!
ידעתי שאת פג אבל לא הבנתי עד עכשיו עד כמה. אמאלה, את כזאת צעירה שעוד לא הפרו אותך בכלל. את עדין שוחה באיזו מבחנה
אז למעשה נולדת לפני הספירה.
זה הצחיק אותי הרבה יותר ממה שזה היה אמור
אני דווקא לאחרונ נתקלעת הרבה במסעדות שמגישות פפסי במקום קולה (אצלי לפחות זה 7UP במקום ספרייט), מניחה שזה בגלל המחירים
7 אפ טעים יותר מספרייט. והאמת שבארץ הפפסי דוחה. אבל פה אני אוהבת פפסי יותר מקולה רגילה. אבל רק fountain drink לא בבקבוקים סגורים/פחיות שקונים.
אבל מה שאני באמת לא רואה פה זה rc cola
יואו לפני כמה זמן בת דודה שלי והבן זוג שלה באו לבקר אותי, אז כמובן שלקחתי אותם למסעדת הבית שלי - הצ'יזקייק פקטורי. ובא לנו איזה מלצר מה זה מצחיק, נראה קצת כמו אדי מרפי
ואז הוא שאל מה אנחנו רוצים לשתות אז אני ובת דודה שלי הזמנו דיאט קולה והבן זוג שלה הזמין קולה רגילה. קיצר הביאו לנו את המשקאות אנחנו שותים ואז המלצר מגיע, מצביע לי על הכוס שכמעט ריקה ושואל DC? לא שמעתי מה הוא אמר בדיעבד, אבל הבנתי שהוא שואל אם אני רוצה ריפיל אז עניתי שכן. ואז הוא הולך מביא לי וחוזר לשולחן אחרי שהבן זוג של בת דודה שלי סיים את המשקה שלו, ואז המלצר בא לקחת את הכוס ושואל אותו RC? והבן זוג עונה לו "לא, קולה רגילה" והמלצר מגיב ב"Yes, RC" והוא ממשיך "No, regular" קיצר הם ככה איזה חצי דקה ולקח לנו הרבה יותר זמן להבין שהחציל הזה חושב שאנחנו בגטו והוא מדבר בקיצורים ו-RC זה קיצור ל-Regular Coke והוא בכלל לא הבין למה הבן זוג היה כל כך מבולבל כי אין לאמריקאים בכלל את הברנד של RC COLA
רק עכשיו אני קולט ששם הדמות של אלישה באימת המתים המהלכים הוא גם אלישה.
כן אבל אלישיה השחקנית היא Alycia ואלישיה הדמות היא Alicia
*יותר מטריד - אני לא בטוח מאיזו עונה הגיף הזה.
עונה 2 פרק 10. הפרק עם פואנה הגורילה. AKA הפרק עם התמונות החמודות מאחורי הקלעים של קלקסה.
ריפיל חינם לצ'יפס. נשמע מעולה. ומסוכן.
אני מניחה שבפועל זה מסוכן אבל במקרה הטוב אני לוקחת ריפיל פעם אחת ובקושי מסיימת אותו. אז אני ממש מבוזבזת על הדבר הזה. אבל יש להם גם ריפיל גם הלימונדת תות שלהם וזה הדבר הכי טוב שקיים בערך (ואני שונאת לימונדה של אמריקאים כי זה בדר"כ מתכון לסכרת
)
רק אציין שהיא הייתה יכולה בקלות להרוג מישהו ככה
(כלומר מישהו חף מפשע שסתם הסתובב למטה ופתאום נפל עליו מישהו)
אם היא הרגה אותו, זה לא בטעות. כנראה שהגיע לו למות (למי שזה לא יהיה למטה) הדה לא עושה טעויות