LeAnnDylan
Well-known member
שלא תגידי שאני לא משקיעה בךיופי
אגב סתם שתדעי שכל פעם שמגיע בשאפל השיר Keeper of the Flame של מירנדה, זה מזכיר לי אותך, פליימקיפה שלי
(ובהתחשב בזה שהוא נמצא במקום 6 ברשימת השירים הכי מושמעים שלי, אני שומעת אותו די הרבה)
אני יודעת שאת מנסה לאיים עליי אבל
גוגל מנסים להוציא לך את התיאבוןלאדעת הדבר הראשון שהיה בגוגל.
מה הייתי עושה בלעדיך?הפעם הפרק הוא מהסדרה הנותרים.
עדין לא הכנתי
דחוף להכין!! לא צריך חג בשביל קניידלך!
כל הזמן מסנג'רים אותי להכין עוגות
את הוספת את האיקס? כי זה קצת מצחיק שמחקת את המילה אקס עם איקס
יא מוזרהמתהההה על הקול צרצר שלו
נו והאכילו אותך?לאאא! רוצה שיאכילו אותי בעל האש!!
היא כנראה לא אוהבת אותך מספיק. זה הזמן להחליף אותה (זמנית כמובן). (וזה לא יחשב בגידה).אני באההההההה. אבל שתופיע כבר אוף
לא שמעתי הכל כי אני בעבודה ויש גבול לדברים האסורים שאני יכולה לעשות אבל כן קראתי את המילים ובהתחשב בזה שזו הייתה המשימה (הליריקס) נראה לי שזה מספיק טובאני מתרשמת שהגבת על הכל. גם שמעת הכל? אני לא מצפה אבל אם כן אני ממש אתרגש
מה יש לך נגד דברים תקופתיים בעצם?
ודברים תקופתיים זה פיכסה. הם מדברים מוזר, מתלבשים מוזר ויש להם שיער מוזר. את יודעת כמה קשה לי לרייר על חתיכים/חתיכות ככה?!
אם הייתי מעוניינת לצפות בגברים עם פאה ושמלה הייתי הולכת למסיבת דראג.
זה אפילו מביך יותר.חחחחחחח ככה אני רואה את זה:
חח בגלל זה אמרתי שזה הזכיר לי יותר את שיר של ריבה שבו השיר מסופר מנקודת מבט של אחותו של מישהו שאישתו בגדה בו עם חצי מהעיר כולל אחד החברים הטובים שלו. כשהוא שמע את זה הוא רצה להרוג אותו ואז כשהגיע לשם גילה שמישהו כבר ירה בו. ואז עצרו אותו והרשיעו אותו מיד והוציאו אותו להורג.הזכיר לי בגלל הסיפור כי גם בסיפור שלך יש שתי חברות ובעל שנרצח. אבל שלך אופטימי יותר הן רוצחות אותו ביחד ומקימות דוכן תותים. אצל טיילור גם החברה נרצחת.
בסוף מתגלה שכל המשפט היה מכור מראש כי השופט והבלשים ניסו להסתיר את המעורבות שלהם בסיפור (גם הם שכבו עם האישה הבוגדנית) ותלו אותו סתם כי בעצם אחותו היא זו שרצחה את החבר שלו וגם את אשתו (כי שניהם עשו צחוק מאח שלה) היא (האחות) הספיקה להעלים את הגופה של האישה, שמעולם לא נמצאה וכולם פשוט חשבו שהיא עזבה את העיירה מהבושה, אבל בדיוק כשבאה להיפטר מהגופה של החבר, אח שלה נכנס וראה אותה וכדי שהיא לא תיכנס לכלא הוא אמר לשוטרים שהוא רצח אותו וגם כשאחותו ניסתה לשכנע אותם שזו היא שרצחה אותו, הם לא רצו להקשיב לה ומיהרו להוציא אותו להורג כדי להיפטר ממנו.
טוב זה לא בדיוק כמו של טיילור אבל גם פה כולם מתים
אופטימיגיל ביום העצמאות ה100 (2048): נראה לי שהאנושות תגיע לסופה לפני. או שלפחות כך אני מקווה
מתחכםכריס מועדף? כריס(טינה) אפלגייט
אוף ניסיתי לנטוש את זה אבל אז קייט וולש הייתה חייבת לחזורסדרות החודש: האנטומיה
הגיע הזמן להתחיל לשמור פתקיםהערת ביניים: נראה לי שאני צריך לענות על חלק מהדברים האלה במהלך החודש, כי אני בבלאק
מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים וריאנט שלכם מיקום אחר? נותן לו כיף
אם היה אפשר הייתי מתנקשת בחייו של תפוזסגרתי בטעות את הדפדפן ותפוז לא שמר לי את ההודעה
שם/כינוי: דיים מילי הראשונה לתפוז
כריס מועדף? המסוורת'. זה חזק ממני. גם חתיך, גם אל וגם אוסטרלי.
לא ראינו כלום משותףסדרות החודש: סיום - IT CROWD, אלים אמריקאיים, the magicians, our flag means death, raising Dion, סוכן חשאי (דיוויד שווימר), בובה רוסית, הדוכסית
נראה לי שצריך לצפות בזה כדי להבין את הקסם שלו כי זה ממש לא עובר בתמונה הזאת.קראשי החודש: זהה לדמויות החודש:
אלן. נכון שהשפם מטריד אבל החיוך שלו והמבט המאוהב הזה
את רשמת פטנט על הפתקים ואת לא משתמשת בהם?! וטפ מיליציטוט חודשי: לא כתבתי לי כלום בפתקים
נראה לי עשית לנו ג'ינקסלמה אתם מצפים בחודש מאי: שלום עולמי
אני מאוהבת בךמה אתם אוהבים בישראל? אוהבת את החוטמית הזיפנית שרואים בעונה הזאת בצידי הדרך
חח ככה אני מדמיינת אותך עם החתוליםתמונה ו/או סרטון ו/או מתכון לתפו"א שתרצו לשתף עם הכיתה? הפעם הכינותי מראש!
רק פחות חמוד כי אובייסלי פנדה > חתול
לא יודעת אם יש איזה רפרנס שאני אמורה להבין אבל יש שם בילי אזMEDIA=facebook]TheDoctorWhoHub/photos/a.111295035570075/5574434932589364[/MEDIA]
ניק גונב לעדי חצי שאלון ואני גונבת לה את החזיר. מה עוד נשאר לה בחיים?