iwc11

copa de israel

New member
iwc11

הזדמנות אחרונה לקנות כרטיסים במכירה מוקדמת באתר DOGFIGHT.CO.IL או בFIGHTWEAR.CO.IL ערב קרבות מטורף לפתיחת השנה 5 קרבות MMA שלושה קרבות איגרוף תאילנדי שני תארים ועוד הרבה הפתעות אולם מטרו ווסט, הפלמח 2 רעננה יום שלישי ה-17/1/12 בשעה 19:30 (קרבות מקדימים 18:30)

BeniTaz

New member
אתה יותר מידי מציף.. תשרשר אחד לשני. יודע?

בהצפה לא בונים פירסום לאירועים.. ניסיתי פעם להסביר לחבר'ה שמפרסמים כאן.

BeniTaz

New member
ובגלל שאני יכול לומר מה שאני חושב כגולש מין

המניין. לא שלא עשיתי את זה גם כמנהל.. פשוט עכשיו אפשר לעשות את זה בנוח. בלי קשר לרועי פרץ הדוחה, זה הקארד הכי חלש שהציג ארגון MMA בישראל איי פעם.. ככה מנסים להרים את ה-MMA בארץ? חבל... זה לא ימנע מאיציק פרנקו לומר כמו תמיד "מאירוע לאירוע הרמה עולה והקרבות גדולים יותר". מצטער.. לא שווה ללכת. חבל שאין ארגון MMA נייטרלי בארץ שעומד בראשו מישהו שגם מבין MMA וגם יודע לנהל עסק.. איזה אדם מליונר הוא היה יכול להיות עוד כמה שנים.

BeniTaz

New member
רק שיהיה ברור למען אלו ששולחים לי מסרים בפרטי

אין לי ולא היה לי מעולם דבר נגד הארגון ואנשיו, אולי ההיפך.. זאת דעתי הכנה ואני יכול גם לנמק עמודים שלמים (ועל גבי הפורום יש לא מעט נימוקים). IWC זה עסק פרטי שרצונו לעשות רווח (ואין בזה שום רע!).. התקדמות ה-MMA בישראל זה עניין ציבורי. חשוב מאוד לא לבלבל בין השניים ולא למכור שקרים לקהל. ושיהיה בהצלחה, בתקווה שיקום ארגון MMA ישראלי רציני.

no gi

New member
מה לדעתך הפוטנציאל של cage1

http://www.youtube.com/watch?v=lFJ1CfxsETY&list=UUOQRRWHCHVWwqNiS3DvD6wA&index=1&feature=plcp

BeniTaz

New member
אין ספק שהיום MMA מוכר יותר בכלוב

אבל אם הזירה נורמלית אין בזה שום דבר רע אולי ההיפך.. כשעושים אירוע עם כלוב, היציעים או מקומות הישיבה חייבים להיות מוגבהים.. אם היציעים לא גבוהים ברמה שצריך האפקט של הכלוב גרוע מאוד כי איכות הצפיה גרועה. בקיצור, אם עושים אירוע כלוב זה חייבים להיות אירוע עם הרבה צופים שמאוכלס באולם כמו שצריך. ולא נגיד מלא שולחנות VIP או יציעים קרובים או יציעים באותו גובה כמו באמפי ווהאל. צריך להיזהר טוב טוב עם אירוע בכלוב בישראל למרות שזה עבר חלק ב-IFC. מדינת ישראל הופכת מיום ליום לשמרנית יותר ומצבה של השגרירה הכי גדולה של ה-MMA בכנסת על שפל המדרגה (אנסטסיה). מה שכן, המינימום שהזירה תהיה נורמלית ולא עם חבלים רופפים.. לצערי ב-IWC הזירה לפי מה שאני זוכר על גבול הבלתי בטיחותית.

no gi

New member
אנסטסיה נהנת לראות קרבות MMA, או שהיא בלי

קשר תומכת בַספורט?

depresia

New member
אני חושב שהוא היה ציני, בגלל התקרית האלימה

אני חושב שהוא היה ציני, בהתייחסות להתנהגות האלימה שלה בכנסת לפני כמה ימים. בכל מקרה, מדינת ישראל לא רק הופכת לשמרנית יותר ויותר מיום ליום, היא גם הופכת בהדרגה לדיקטטורה טוטליטרית, וגם ליותר דתית. זה בהחלט מאיים על עתיד ה-MMA בישראל, וגם על עתידן של עוד הרבה תת תרבויות אזוטריות שקיימות בארץ, וזה בכלל בעיה מאוד גדולה בשביל הרוב השפוי בארץ(יהודים חילונים שרוצים להתפרנס בכבוד ולחיות את החיים שלהם בשקט, בלי מלחמות מיותרות ועוד כל מני דברים איומים שקורים במשטרים טוטליטריים), ובעיה עוד יותר גדולה בשביל מיעוטים שחיים בארץ(ואני לאו דווקא מדבר על ערבים, זה כולל גם הומואים, נכים, וכו').

IWC

New member
למה הקארד החלש ביותר אי פעם?

הקארד באירוע הזה הוא ברמה מאד גבוהה. יש 3 קרבות מול יריבים מחו"ל - 2 קרבות MMA וקרב K1 אחד. הקרב המרכזי הוא בין שני לוחמים ישראלים ששניהם כוכבים עולים בתחום (רועי קצת מוכר יותר בגלל שהוא התחרה יותר) שמעון גוש עולה מול לוחם מאד מסוכן מרוסיה בעל 14 נצחונות ורק 4 הפסדים האני חליל עולה מול סטרייקר מעולה מרוסיה ג'קי גוש עולה לקרב MMA בהתראה קצרה כדי להחליף את יוני שטוף שפצוע. שאר קרבות הMMA הם חברה שעברו את מבחן האש שלהם ונכנסים לזירה לפחות בפעם השניה. בתור צופה MMA בעצמי אני יכול להגיד לך בביטחון שזה קארד מעולה. אוליי אתה לא מכיר את הלוחמים ולכן נראה לך שהקראד לא ברמה אבל יש פה זילזול מאד בוטה בלוחמים שעובדים מאד קשה ועולים לזירה כדי להלחם לשלול לוחמים שעולים לקרב שני שלישי (אחרי נצחונות) בגלל שאתה לא מכיר אותם זה לא לעניין. איך תכיר אותם אם לא תגיע, תראה ותתרשם. האירועים האחרונים היו ללא ספק ברמה גבוה ביותר מנקודת מבט מקצועית של הלחימה. קרבות טובים, רמה מקצועית יפה, אנשים נכנסים להלחם, יש פינישים יפים. מה עוד אפשר לבקש. זה מנטרה נחמדה אבל פג תוקפה כבר ממזמן שהאירוע לא נייטרלי - הקרב המרכזי שייך לאיציק פראנקו? האירגון עובד קשה להיות הוגן לכל הצדדים ומאירוע לאירוע אנחנו מקבלים את כל ההערות משתדלים ליישם אותם. אם אתה באמת אוהב MMA ורוצה לראות קרבות ברמה הכי טובה שיש לישראל להציע (וזה רמה מאד גבוה לפי הנצחונות על פני היריבים שבאים לפה במהלך השנתיים האחרונות) אז הIWC זה המקום בשבילך. סתם ללכלך כי זה נחמד להגיד מישהו אחר היה עושה יותר טוב.....זה קצת ילדותי אנשים מאד רציניים עומדים מאחורי הארגון הזה וכל צד של התחום נלקח ברצינות ותמיד יש שאיפה להשתפר. ל

BeniTaz

New member
שמע.. בוא נשווה קארדים אחרים

זה הקארד הכי חלש שהיה. זאת דעתי.. אני יודע הרבה מאוד דברים ותאמין לי לטובתך שאני לא אפתח על גבי הפורום
למרות שאתה מביא להנחתות יפות יש לומר. אני חושב שבאמת עדיף שדיון כזה לא יתקיים על גביי הפורום כי זה באמת יכול להסב נזק.. אבל אם אתה מתאמץ לי אין בעיה לפתוח דיונים עדינים. הייתי אומר שהתגובה שלך ילדותית. שיהיה בהצלחה..

IWC

New member
אני אשמח לדון על זה. אוליי נלמד מזה משהו

להסב נזק לארגון זה לא יכול. אנחנו שמחים ללמוד מה אנחנו צריכים לשפר. להגיד שזה הקארד הכי חלש שארגון הציג איי פעם בישראל - גם אם זה דעה אז הדעה מזלזלת בלוחמים ולא באירגון. אני אשמח שתגיב פה בכל דרך שתראה לנכון אוליי נצליח לכבס קצת כביסה ישנה

IWC

New member
שי כץ - שותף ב-IWC

עכשיו אפשר לדון על זה? ולא הבנתי את התגובה שלך (את הכותרת)

אוייששש תגידו תודה יא כפויי טובה שכמוכם....

מרימים לכם אירוע, משקיעים משאבים וכסף, לוחמים מתכוננים חודשיים בכדי לעלות. ומה אומרים: אירוע חלש...... תבואו תעודדו את הלוחמים, והם יעלו לעוד קרב ועוד קרב בזירה הארצית , רק ככה הרמה תשתפר.... אירוע מעורב זה אירוע יותר מעניין מאשר רק קרבות של MMA , מהסיבה שהוא נותן אקשן מגוון ואפשרות לחניכים שרוצים להתחרות רק בענף אחד מסויים להתמקצע ולצבור ניסיון לעבר קרבות עתידיות בזירות בחו"ל.... וגם תסלחו לי שאני אומר את זה, אבל רק אירוע של MMA לא ימכור הרבה כרטיסים , ומה גם שזה לא שיש להם מספיק לוחמים לעשות אירוע רק של MMA ברמה..... יניב

yair_bar

New member
מנהל
אף אחד לא מרים לנו אירוע

בכיף שלוחמים צריכים להתאמן כדי לצבור שם ונסיון, אבל הוגן להגיד שמבחינתו הכארד הוא הפחות מוצלח מאלו שהיו בעבר. אגב, אפשר לראות זאת גם כמחמאה על הכארדים הקודמים. אפשר אולי לבדוק אופציה להוסיף קרב נוסף שימשוך קהל במקום לבוא בגישה של - כפויי טובה. מבחינת הצופים מדובר פה בהצעה עסקית שזכותנו להעביר עליה ביקורת כזו או אחרת

ביקורת זה תמיד טוב......

אבל אם מביאים 3-4 לוחמים מחו"ל שזאת הוצאה ממש אבל ממש נכבדת, תחשוב על כרטיסי טיסה הלוך חזור, ותחשוב על מלון, ואירוח, ולקחת אותם לטייל, ותחשוב על זה שצריך לשלם גם ללוחמים האלה שבאים פרסים, זה אומר לי בכל אופן דבר כזה: או שמביאים אותם שילחמו בישראלים בגלל שלישראלים אין יריבים הולמים כאן בארץ שיכולים לתת להם פייט טוב, או בגלל שרוצים להרים לאותם לוחמים ישראלים את הרמה שירגישו מה זה יריב מחו"ל. בכל אופן בנו לך כאן שואו לא רע שאתה צריך לתמוך בו ולהגיע, קרבות עם לוחמים מחו"ל אלו קרבות שאמורים למשוך אותך להגיע, כי גם ההשקעה היא רבה. אתה רוצה לראות לוחם אהוב עליך, תגדיר בדיוק איזה לוחם אתה רוצה לראות, ולבטח תקבל תשובה מההפקה מה קורה איתו. יניב

yair_bar

New member
מנהל
לא הבנתי את הטיעונים שלך

אתה מסביר לי למה יש כארד פחות אטרקטיבי? זה כדי לחסוך לי כסף? בנו לי שואו? אני צריך לתמוך בו?!? אני צריך להגיע?

מה שאני אומר זה פשוט....

אתה צריך להגיע בכדי לתמוך בהמשכיות של אירועי קרבות כאן בארץ. בסה"כ כמה אירועי קרבות יש לך כאן בארץ שאתם מתלוננים?, אז שמשהו כבר עושה תתמכו, זה מה זה פשוט..... ד"א אירוע שמביא לוחמים מחו"ל לא חוסך בכסף, להביא לוחמים מחו"ל זאת הוצאה כבדה מאוד... יניב

BeniTaz

New member
דיי כבר עם המנטרה הזאת

הם רוצים שאני אגיע? שיעלו את רמת הקרבות ואת רמת המקצועיות ואז אני אשקול אם להגיע. אין קשר בין התפתחות ה-MMA בארץ לבין אירוע MMA/K-1 בינוני ישראלי שמתקיים פעם בחצי שנה. המשפט הזה הוא פשוט שקר ורמאות וקל לקנות את זה. עם כל הכבוד, היחיד שיש לו מניות רבות בהתפתחות ה-MMA בארץ זה ערוץ אגו טוטאל. וזאת הסיבה שיש קהל באירועי MMA בארץ ולא להיפך..

למעלה