iwc11

אגו טוטאל פשוט בזיון אחד גדול....

היה להם הפקה ישראלית כמו שלנו - והם העדיפו לעזוב לטובת ההפקה של לחימה משולבת .... לאחר מכן היתה להם הפקה ישראלית של לחימה משולבת, מושקעת - והם העדיפו גם לריב איתם..... אגו טוטאל ערוץ שמתיימר להיות ערוץ ישראלי, ועשה הכל בשביל לריב עם הפקות ישראליות. הפקות כמו לחימה משולבת שעשו קרבות MMA בשביל הערוץ..... בקיצור, הם ממש לא דוגמה טובה..... יניב

BeniTaz

New member
נכון

גם להם יש פשלות, יש הרבה מגרעות ואני לא מדבר על האירוע שהם עשו.. אני מדבר על קידום/פירסום ה-MMA בארץ ולאגו טוטאל יש חלק גדול יותר מאשר לכל אחד אחר. אולי הם יכולים יותר.. זה דיון אחר, הם עדיין הגוף הכי חשוב ומשמעותי ל-MMA בארץ ולא אירוע אומנויות לחימה בודד של שעתיים וחצי כל חצי שנה. זה עניין של פרופורציות ומודעות הענף..

ranzz

New member
מה זה מתיימר להיות ערוץ ישראלי?

הוא ערוץ ישראלי כי הוא שייך לחברת הפקות ישראלית והוא משדר בעברית ונמצא בישראל. לא מבין את ההגדרה "מתיימר להיות ערוץ ישראלי" - אתה מדבר מאיפה שכואב לך, אבל מי אמר שהדברים האלה מעניינים את כולם? להערכתי רוב הלקוחות נמצאים בשביל שידורים של UFC.

BeniTaz

New member
יניב.. תסלח לי

אבל לרוב התגובות שלך מעט תלושות מהמציאות עם כל הכבוד. כל אחד יגיד מה הוא חושב מבלי לפתח תאוריות ופילוסופיות לא קיימות.

את המציאות אני מכיר יותר טוב מכולם כאן...

אל תשכח שהייתי שותף בהפקה של קרבות במשך 6 שנים..... אני קצת יודע ומכיר במה זה כרוך..... יניב

זקס11

New member
יניב, יש מקומות שהשתיקה יפה להם

כולנו זוכרים את חלקך ב"ערב הקרבות" האחרות שביימתם. אתם באמת עשיתם פרו-רסלינג במיטבו.

BeniTaz

New member
ממש לא רציתי להכניס את הנושא הזה

למרות שזה היה ממש מתבקש.

אני גאה במה שעשינו....

נתנו פוש ענק לענף אומנויות הלחימה בארץ, היה בז עצום, אנשים דיברו לטוב ולרע, חלקם היו מרוצים ולחלקם לא, המתכון להצלחה של הפקה שיש דיעות לכאן ולכאן, שיש מרוצים ושיש לא - והעיקר שמדברים עליך, שמתדיינים על הקרבות שהיו, זה מה שהופך בסופו של דבר את הספורטאים שעלו לזירה שלנו לשמות מוכרים בארץ. ההפקה שלנו גרמה לתחרות בריאה בענף : היא גרמה לגרי מזרחי לעשות ערב קרבות משלו בגלל חילוקי דיעות איתנו, ההפקה שלנו גרמה ללחימה משולבת לצאת במקביל בעוד הפקה של זירת קרבות. - בתקופה שלנו והרבה בזכותנו היו הפקות של 3 זירות בארץ. ועדיין אנחנו פרחנו שהשיא שלנו היה בערקב קרבות ענק בהיכל נוקיה.... ומה יש לנו עכשיו בענף? עכשיו בענף יש הפקה של זירה אחת, ואתם לא מעריכים? מה היה כאן בארץ בלי ההפקה של לחימה משולבת? כלום, אז תחשבו טוב לפני שאתם מתלוננים .... יניב

זקס11

New member
החיים בלה לה לנד

ההפקות שלכם היו מוטות יותר מה WWF. אצלכם הקרבות לא נסגרו בזירה, אלא בוועדת ערעורים, שבה נבחר הלוחם של ה "מאמן-אמרגן-וועדת ערעורים-פרשן". אני מסכים ששירת הברבור שלכם הייתה ערב שארגנתם בנוקיה. אשמח אם תסביר לי מדוע אתה מתעקש לקרוא לאותו מופע "ערב קרבות ענק".

fatnoam

Active member
פישר עם ההתנהגות שלך

ושל הקולגות שלך בפרשה של חגורת האליפות של מידן משולם, לא צריך שתרימו לנו אירועים וגם אם אתה בכלל לא קשור לאירוע הזה, אתה האחרון שיכול להטיף ל"מבקרים".

ranzz

New member
תגובה אחת מבחינתי - להעיף את קרבות ה K1!!

זה לא ארגון יפני שיכול לעשות אירוע עם קרבות MMA, K1, ועוד איזה PRO WRESTLING לסיום. ממש לא מעניין אותי שאתם רוצים לתת במה ללוחמי מואי תאי שלכם, זה אירוע MMA!

IWC

New member
מה ההבדל מארגון יפני?

לא הבנתי את מה שאתה אומר. מה ההבדל מארגון יפני? סבבה שלא מעניין אותך - יש הרבה שזה כן מעניין אותם. ואנחנו שמחים לקדם את הלוחמים האלו.

ranzz

New member
אז מה אתה אומר פה בעצם?

שזה לא אירוע MMA? זה בעצם אירוע קרבות? אז אם שמים K1, למה לא לשים קרבות האבקות, ג'יו ג'יטסו? הרי אם היו שם לוחמים שהייתם רוצים לתת להם במה, הייתם מעלים גם אותם לקרבות. בקיצור אם השורה התחתונה שלך היא שזה לא אירוע MMA אז אחרי שנכחתי בחמשת האירועים האחרונים חתכתי סופית.

IWC

New member
רוב הקרבות הם MMA

זה אירוע קרבות, לא גרפלינג. לפי דעתך זה או MMA או כלום. הדגש העיקרי הוא MMA וזה המהות של הארגון. תמיד הקרבות המרכזיים הם MMA ותמיד הרוב המוחלט של הקרבות הם MMA. אף אחד לא מכריח אף אחד להגיע אם הוא לא נהנה. האירועים האחרונים היו מעולים!

ranzz

New member
וגם היאבקות, היאבקות רומית וסאמבו

יודעים מה, בואו נחזור ל UFC 1 ונעשה שיטות שונות אחת נגד השניה יאללה 'תקדמו.. מה איגרוף עכשיו? אני רואה קרב איגרוף ב IWC אני נרדם עם הראש ישר לתוך הנקניקיה המגעילה ב20 שקל

למעלה