iwc11

RoyceGracie

New member
אתם צריכים להביא את דני המפלצת

שאלוף הארץ ל K1 (הליגה שבראשה עומד האני סאקס) וגם אלוף הארץ למוי תאי (בליגה שבראשה עומד דו רומי). בשניהן הוא האלוף הנוכחי... ובכלל, כולם אוהבים לראות קרבות במשקלים כבדים !

IamStalker

New member
אני הייתי מאוד רוצה להשתתף באירוע כזה

הבעיה היחידה שלא שווה לי לעזוב את העבודה בשביל כלום, לכן לצערי אוכל להשתתף רק בפורום.

RoyceGracie

New member
הפרילאנס...

אני לא יודע כמה עבודה יש ב .NET אבל אני בטוח שאפשר לעשות הרבה אווטסורסינג לחברות מתנדנדות. אני יכול לאמר בתוך תכנת PHP (וכל מה שמסביב) ששלושת המקורות הכנסה העיקריים שלי הם לקוחות חוזרים, אווטסורסינג לחברות שיודעות למכור אבל לא יודעות לתכנת ויזמים שלוקחים עבודות כאילו הם חברה לבניית אתרים ולמעשה אני עושה להם את התכנות. אחרי שיצרת מעגל סולידי משלושת הקטגוריות הללו אתה יכול להיות בטוח שפרנסה תהיה לך, השוק הישראלי משווע לתכנתים טובים, כולם פה יודעים לעשות חצאי דברים ומישהו שיודע את העבודה תמיד יהיה לו פרנסה... אני פרילאנסר 6 שנים בערך (עוד מלפני תקופת הצבא) והמעגל הזה רק גדל- איתו גדל הביטחון שתמיד יש עבודה. ואני יכול לאמר בוודאות מלאה שאני עובד הרבה הרבה פחות מתכנתים שנותנים את הנשמה שלהם לחברות הייטק ומרוויח לא פחות מהם...

ranzz

New member
אני חייב לציין שלשלם מחיר מלא זה פשוט מביך

הרי זה ברור שחצי מהקהל מתאמנים, חצי מקושרים, החצי השלישי מכירים את ההוא שמכירים את הזה שסידר להם כרטיס ב20 שקל, והחצי הרביעי באו חצי שעה אחרי שהתחיל, וקיבלו מושב לידי ברבע מחיר. ועכשיו בפייסבוק אתם עושים שכונה ונותנים בחצי מחיר לעשרה אנשים. וואלה, קרא לי ישראלי אבל אני מרגיש מושפל לשלם מחיר מלא כשאני חלק מאחוזון קטן מהקהל שעשה את זה. תנו כרטיסים לכ-ו-ל-ם ב50-60 שקל ותראו איך ה GATE עולה במקום לרדת.

IWC

New member
ניתוח מעניין

נשמע ניתוח ממש מדויק של האירוע. אכן - שכונה לתת ל10 אנשים מתוך האלף שבאים כרטיסים מוזלים. מצד אחד אתה מתלונן שיקר ומצד שני אומר שזה שכונה לעשות מבצע ל10 לקוחות אנחנו חושבים כל אירוע מחדש על המחיר של הכרטיס וכרגע אין לו אפשרות לרדת במחיר. האירועים יקרים להקמה. אני לא חושב שאמור לעניין אותך ההוצאות שלנו אבל זה המחיר כרגע. הרוב המוחלט משלמים את המחיר הזה למרות מה שאתה חושב עובדתית לאירועים האחרונים מדובר על מעל 80%) זה נראה לי קטנוני להתעצבן שאנשים קיבלנו כרטיסים חינם (הרוב הם מאמנים שמכרו כמות מסוימת של כרטיסים וקיבלו את הכרטיס חינם כהטבה) כל צופה חשוב לנו אבל להסתכל תמיד על מה אתה לא קיבלת נראה לי קטנוני. אם אתה רוצה - ראית את המבצע - קנה אם תספיק ותקבל כרטיס ב55 שקל....מה יותר מזה אתה רוצה?

זקס11

New member
אפשר מילה טובה?

כל הכבוד לכם. באמת. נכון להיום, אתם הארגון היחיד שעורך ערבי קרבות MMA בארץ. ואתם גם היחידים ששורדים. לגבי המחיר- אני חושב שהוא קצת יקר. ומצד שני, אפשר לראות בכך גם סוג של תרומה לקרבות הזירה. שיהיה לכם המון בהצלחה, ושיהיה ארוע מוצלח, כמו הקודמים שראיתי. לצערי, לא אוכל להגיע לארוע הנוכחי. ודרך אגב, יש לי ביקורת, אבל היא מתגמדת לעומת המאמצים והאילוצים של המארגנים. אז שיהיה בהצלחה, ושתמשיכו לעשות ארועים.

מרקו בי

New member
סתם מנסה לחשוב מחוץ לקופסא

ראיתי שקיבלתם ביקורות צוננות מהפורום, לגבי מחיר כרטיס, לגבי רמת קארדים, לגבי השותפים. אותי אישית זה לא מעניין, אני כן בעד לעלות את מודעות הספורט בארץ, בזמן האחרון אני נתקל באנשים שבאמת מכירים ומבינים, או שמעו על הספורט לא משהו שאפשר היה לומר לפני כשנתיים. אז אתם הארגון הכמעט יחיד שמקיים ארועי mma ברמה טובה, לדעתי אם אתם רוצים לעלות את המכירות, למצוא לקוחות חדשים אתם צריכים יח"צ, בעיקר בעיתונות ספורט נייר או אונליין, לא בעיה למצוא איש יח"צ תמורת סכום סמלי שיכניס לכם כתבות בעיתונות. דבר נוסף סצינת הmma מאוד חזקה היום בפולין והכל בגלל מריוס פוזינצקי, לא לוחם על אבל בעבר האיש החזק בעולם, והוא בעיקר מושך קהל, למה לא לנסות למצוא מישהו שימשוך קהל ולא כלוחם mma, סתם לדוגמא אני זורק אריק זאבי, אולי נאור ציון שאוהב את זה. זה ימשוך קהל שיכיר את הלוחמים הצעירים שלא מוכרים לרובינו ובטח לקהל החדש. הufc כבר מגיעים לשבדיה בקרוב, זה רק אומר כמה הספורט מתחזק בעולם, אין סיבה שבארץ לא יהיה כך, אם קידום ועבודה נכונה, בלי אינטריסים אישיים. בהצלחה.

IWC

New member
תודה על התגובה

עבדנו העבר עם משרד יח"צ וחוזרים לעבוד בקרוב. לא תמיד זה נותן פירות אבל אנחנו מנסים. בקרוב האירועים יקבלו חשיפה גדולה יותר עקב חתימה עם גוף תקשורתי גדול, בקרוב יצאו פרטים. אני יחשוב קצת על שאר הדברים. תודה

kontanta

New member
עוד מילה טובה

כל הכבוד על הסבלנות והאכפתיות שמתבטאת בתגובות שלך לפניות הפורום. אולי זה משהו שנדמה כטריוויאלי אבל עובדה שבפועל לא זה המצב לדוגמא עם אגו טוטאל, שלא משנה מה תכתוב להם אתה מדבר לקיר. אז תמשיכו ככה. ואני אגב מאוד אוהב שילוב של קיקבוקס ואם אם איי באירועים.

IWC

New member
תודה

אני מעריך מאד התגובה שלך. אני חושב שככה צריך להיות היחס לקהל.

udi102

New member
זה לא רק מחיר העלות בכניסה

אני בחור שגר בצפון באזור נהריה ואם אני רוצה להגיע יש הוצאות נילוות של הגעה למקום ,שתיה וכו' ,גם אם אני ישלם 50 שקל לכרטיס (שזה לא יקר זה סביר לאירוע כזה ואני כרגע סטודנט תפרן) ,העלות של הנסיעות יעלו לי כפול ואף יותר , מה גם שרעננה אומנם זה מרכז ,אבל לא נגיש לתחבורה ציבורית מהצפון כמו ת"א לדוגמא ... אם האירוע היה בחיפה ,שזה בערך שעת נסיעה מאיפה שאני גר הייתי שוקל לבוא ,בכל מקרה בהצלחה באירוע ונקווה ששמעון גוש יתן בראש ,אחלה לוחם ואני יראה את האירוע בספורט 1/2 כמו תמיד

IWC

New member
אנשים שגרים רחוק

אני מבין אותך לגמרי, אני בעצמי גר בחיפה ומכיר מקרוב את העלויות הנגררות לאירועים במרכז. אני מבטיח שיגיע היום שנרים אירוע בחיפה אבל כרגע רוב הקבל מרוכז במרכז ולכן שם האירועים. אנחנו עובדים על לעשות הסעות מסובסדות לאירועים מאזורים שונים, גם מאזורים קרובים. ככה גם הנוער שאין לו כלי רכב יוכלו להגיע. תתקשר אליי - 052-8716731 יש לי הצעה בשבילך

udi102

New member
אני עובד בשלישי בערב אז בכל מקרה אני לא מגיע

תודה בכל מקרה

זקס11

New member
לשירות הציבור- קרבות בתצוגה ידידותית

וחבר'ה- יש להם מבצע של שני כרטיסים במחיר של אחד. תקנו ותהנו.

IWC

New member
כרטיסים לאירוע

כמו שכולכם יודעים ביום שלישי הקרוב יערך ערב הקרבות IWC 11 באולם מטרו ווסט ברעננה בשעה 18:00 פתיחת שערים בלינק הזה אפשר לראות טריילר http://www.youtube.com/watch?v=v9uEO...ature=youtu.be כנסו לאתר שלנו http://dogfight.co.il/130661/tickets או הכנסו לאתר פייטוור http://www.fightwear.co.il/tickets למי שרוצה לשלם במזומן ניתן בחיפה או בפתח תקווה אצלנו בפייטוור 052-8716731

למעלה