iwc11

elvis18

New member
אגב,לפי הקארד ששירשרו למטה ...

יש 5 קרבות עמידה ו 6 קרבות MMA , מה שאומר שMMA הוא רק חצי מהאירוע , הם מתחלקים כמעט שווה בשווה מבחינת חלוקת קרבות .. בהצלחה באירוע !

IWC

New member
קרבות MMA בקארד

בקארד המרכזי - שמצולם וישודר בטלויזיה בעתיד יש 5 קרבות MMA ו2 קרבות K1 אז בהחלט זה רוב של MMA יש עוד קרבות מקדימים אבל האירוע המרכזי הוא MMA

welterweight

New member
לא ראיתי את הקארד

(ואולי הגיע הזמן שהוא יפורסם בצורה מסודרת? האירוע עוד שבוע...) אבל אתה מעלה טיעון לא הוגן - לוחם שעולה לקרב השני\שלישי שלו צריך להכיר בזה שהוא עוד לא שם דבר בתחום ושעם כל הכבוד למאמצים שלו,הוא עדיין לא נחשב ללוחם שהופך קארד לאיכותי.אתה לא יכול לסגור דיון על איכות הקארד רק מתוך חשש לפגיעה בכבודם של הלוחמים.כל עוד הדיון הוא ענייני ומכובד זאת זכותם המלאה של אנשים להביע את דעתם ואין שום טעם לקחת את זה למקומות אישיים. אנחנו מדינה קטנה מוקפת אויבים ועדיין יש מספיק לוחמים שיכולים להפוך קארד לאיכותי מבלי להרגיש שגייסו את כולם.כדי להבהיר את הכוונה אני אגדיר לך "לוחם איכותי" - לוחם איכותי הוא לוחם שהראה יכולות גבוהות בזירה לאורך מספר רב של קרבות ושנמצא בתמונת האליפות,ולא מטעמי מחסור בלוחמים.עכשיו,כמה כאלה יש לך באירוע הקרוב? קח את UFC 138 לדוגמה - הקרב המרכזי היה כריס ליבן (22-7 באותו זמן) מול מארק מוניוז (12-1 באותו זמן),לשניהם קרבות טובים ומבדרים בעבר ולא מעט ניסיון כמו שאפשר לראות.יחד איתם עלו טיאגו אלבס,בראד פיקט וסיריל דיאבטי - לוחמים מצוינים עם ניסיון שלא נתנו קרב משעמם בחיים שלהם.עכשיו תגיד לי,אתה באמת חושב שזה היה קארד איכותי? האירוע,ד"א,היה דווקא מהנה מאד.ל"איכות" המדוברת אין קורולציה ישירה עם ערך בידורי והרבה פעמים דווקא הצעירים והלא מוכרים רוצים להוכיח את עצמם יותר ולכן נותנים הופעה אבל צריך להכיר בזה שמדובר בסיכון. שוב,אין פה שום דבר אישי.אני מאחל לכם וללוחמים בהצלחה ושיסיימו את הערב ללא פגיעות רציניות ויתפתחו הלאה כלוחמים וכבני אדם,אבל בשלב זה אני עדיין לא מוכן להשקיע מכספי ומזמני באירוע הזה.

IWC

New member
לוחמים בארץ

במצב של הספורט אצלנו לוחם שעלה לשתיים שלוש קרבות נחשב ללוחם ותיק. מלבד מספר לוחמים שאפשר לספור על יד אחד שהם שועלי קרבות וגם ככה לא רוצים להתחרות (או מבקשים שכר כמו לוחמי UFC) אני מקבל את הטענה שלך לגבי הUFC אבל הספורט הוא במצב שונה בארץ. אין לי בעיה אם מישהו חושב שקארד מסויים הוא פחות טוב מקארד אחר כי זה מאד סוביקטיבי. אבל כשהטענה היא שזה הקארד הכי גרוע איי פעם בארץ והאירוע גרוע אז ברור שהעניין הוא לא מקצועי אלא אישי. וזה לא לעניין להכפיש לוחמים כשהעניין הוא אישי.

באסטר1

New member
אני חושב שמה שצחי ניסה להגיד

במילים אחרות אולי זה שאירועי הMMA בארץ לא מקדמים כלום חוץ מאת נסיון הלוחמים והכיס של המפיקים האם יש קטגוריות משקל? האם יש אלופים? האם יש הגנות על תואר? האם אני בתור אוהד אמור לבוא לאירוע שבו לוחמים רק מתנסים בנסיון זירה בשביל לקדם את עצמם לחו''ל? האם שהם יהיו בחו''ל הם יקדמו אותנו? בתור צופה אני מצפה לקבל קרב שהוא לא רק נסיון של לוחם , קרב שהוא אולי לפני קרב על תואר קרב שאולי יעניין אותי בשל הרמה הגבוהה של שניהם או סתם הייפ ציבורי שנוצר. אבל אין את זה , כל מה שיש זה קארד שמתפרסם שבוע מראש (וגם לא ראיתי מה כל הקארד עדין אפילו , איפה פורסם?) שאין לו חשיבות מלבד הנאה לראות קרב בשביל קרבות כאלה אני אישית חושב כמו כל ישראלי מעדיף לראות אותו בטלוויזיה כי אין לי עניין , אחרי שאתה רואה MMA עולמי לעבור לMMA חובבני ועוד לשלם עליו הרבה כסף זה לא מושך אותי. גם ככה רוב לוחמי הMMA הישראלים הם לוחמי קרקע בלבד , שכל קרב זה מול יריב מחו''ל שטוב בעמידה ונלקח לקרקע מאוד חד גווני נ.ב אני אוהב לראות קרבות K1 ברמה גבוהה כמו של מידן משולם לדוגמא , האלה הקרבות שצריך להוסיף לאירוע MMA

elvis18

New member
איפה רואים את הקארד המלא של האירוע ??

110 שקל לרגיל ו200 שקל לויאיפי זה המון המון כסף ,אם יהיה שידור בטלוויזיה אנ יכנראה אצטרך לצפות בזה שוב בבית . אני לא מצליח להבין איך איי אפ סי שהיה להם אירוע בקנה מידה בינלאומי עם לוחמים מהטופ העולמי והישראלי וכלוב והיכל נוקיה, לקחו מ80 שקל מחיר כרטיס התחלתי ואתם מתחילים מ110 שקל ?

IamStalker

New member
טוב עשיתם אירוע אז איפה העיניין פה???!!!!!!

אין משקלים כבדים, אין חצי כבדים בקושי הבאתם איזה רבע עוף , מה זה לעזעזל ??????? אם כל הכבוד ויש זה לא אירוע שווה לשלם כסף בשביל לראות אותו.

BeniTaz

New member
אתה מכניס לי מילים לפה שלא אמרתי

ככה שזה כבר נהיה בדיחה גבר.. אמרתי "חלש" זה א. דבר שני דיברתי על איכות קארד ביחס לאירועים קודמים. לא אמרתי שהאירוע היה גרוע.. איך אני יכול לומר דבר כזה אם האירוע עוד לא יתקיים. הכל כתוב בשירשור הזה ממש, עד כדי כך לא רואה טוב? מה לעשות.. עידו פריינטה, רועי פריינטה, לב מגן, אריאל אברג'ל או כוכבים שהיו נלחמים גם בתקופת דזרט קומבט שגם שם הרמה לטעמי היתה גבוהה יותר כמו משה קיץ, איתי ליבוביץ', כפיר איתן, נועד להט, רודריגו מנדס. גם החבר'ה הטובים של עמית חכים לא בקארד, ויטלי קרברסקי, מארק ברגר, אורן לוין.. ועוד רבים וטובים. שוב.. לא שכולם יילחמו בקארד אחד, אבל מבחינת שמות אין הרבה וחבל. אמרתי לך.. בוא נעלה את כל הקארדים והגולשים ייבחרו איזה אירוע היה יותר מושקע ומה הכי פחות. אז גם ירידה ברמה לצערי, גם הרבה פעמים משקרים לקהל עם אמירות לא נכונות או שמציגים לוחמים עם מאזן שלילי שמביאים מחו"ל כאילו היו אלופים.. כל מיני כאלה.. שאותי זה דבר מאוד מבאס. המחיר אגב לכניסה לאירוע נישאר אותו דבר אם לא עולה יותר ככה שזה גם מכעיס כשהרמה יורדת. אני גם שונא כשרוגן וגולדברג מדברים שטויות במיץ עגבניות. אז אני מרשה לעצמי לומר מה שאני חושב על דברים שקורים כאן. אתה אומר שהעניין אישי? תבדוק גבר.. אם זה אישי מישהו צריך להכיר אותי או שקרה משהו, לא? אני התאמנתי בעבר אצל עידו ואמרתי לו את הביקורת בפנים כשיצא לי לפגוש אותו. הוא כמובן לא מסכים עם חלק מהביקורת שלי וזה זכותו. וזאת גם זכותי לומר מה שאני חושב. זה רק עשירית מהטיעונים אגב ואתה היחיד שלוקח את זה למקום אישי וזה ממש לא עושה שירות עם הארגון שלך..

IWC

New member
קצת תשובות

הרוב המוחלט של הלוחמים שרשמת כבר לא רוצים להלחם MMA או לא יכולים. בנוסף שחלק גדול מהם אין יותר נסיון זירה מהחברה שנלחמים. בסוף, רוב מי שמאמן מעדיף לשמור על המעמד שלו בתור מאמן ולא לסכן את עצמו בזירה. חלק מצהירים את זה בגלוי וחלק מתחבאים מאחורי דרישות שכר שידוע שלא יקבלו (וגם גבוהות מהשכר של רוב לוחמי הUFC). למעטים שכן מסכנים את שמם אני מצדיע. בסוף כמו בכל דבר גם פה הדור מתחלף ומגיעים חברה צעירים יותר שנכנסים לנעליים הגדולות שהשאירו אחרים. מנסיון האירועים האחרונים דווקא החברה הצעירים נותנים הופעה חבל על הזמן והקרבות מעולים. בתור אחד שהיה מגיע לכל הערבי קרבות הרמה של הMMA היום הרבה יותר גבוה מהרמה של הלוחמים של לפני כמה שנים. והצעירים של היום הם לוחמי MMA אמיתיים ולא לוחמי BJJ שעלו לזירה חד מימדיים. בסוף צריך להכיר במציאות...אנחנו לא הUFC. אנחנו ארגון MMA ישראלי ושמחים להרים ערבי קרבות עם החברה המצויינים שרוצים להלחם פה. אין עדיין מספיק לוחמים בשביל לבנות קטגוריית משקל אמיתית עם אלופים. ההערה שיש לך משהו אישי נובעת מהסיבה הפשוטה שיש חמישה שותפים בארגון אבל עדיין הזכרת רק אחד וטענת שהאירגון לא נטרלי. אני יכול להגיד לך בבטחון של 100% שהארגון נטרלי לחלוטין ובשום שלב מאז שאני בארגון (אני לא יכול לדבר על מה היה לפני כי באמת לא ראיתי בעניים שלי) לא ראיתי הטבות ללוחמים של שום צד. וגם אם למראית עדיין זה מצייר ככה אז הארגון מנסה לפצות במקום אחר (הרבה פעמים רק בשביל הטעם הטוב ולא כי יש אפליה) זאת זכותו של כל אוהד לא לאהוב קארד מסויים וזאת טענה לגיטימית. אבל אם מאשימים לא בצדק בחוסר נטרלייות ובאי הבנת הספורט את הקארד זה כבר לא הוגן. אבל שוב...זכותך לארגון שאיפה אמיתית להשתפר, והוא משתפר מאירוע לאירוע - ברמת הניהול, ברמת השכר ללוחמים, ברמת ההפקה, והכי חשוב ברמת הלוחמים שיש לנו בארץ. קל מאד לבקר את מה שאחרים עושים (ולפעמים זה אפילו כיף) אבל אין בארץ אף ארגון ברמה של הIWC. כל שאר הארגונים פשטו רגל מחוסר ניהול נכון. הIWC מעלה את הערב קרבות ה11 שלו, וממשיך ודוחף את הספורט הזה קדימה. עובדה....את מרבית השמות שהזכרת בעצמך לא היו מכירים פה בארץ בלי הארגון. ואוליי עוד שנתיים ידברו על החברה שנלחמים עכשיו באותו קליבר שאתה מדבר על החברה שציינת (שלפי דעתי החברה שנלחמים ברמה יותר גבוה מלא מעט מהם)

BeniTaz

New member
בוא נדבר פתוח.. על איזה לוחמים מדובר?

עידו פריינטה, רועי, לב מגן, אברג'ל?.. מפחדים על מעמדם כמאמנים ולכן לא משתתפים? יהיה קשה מאוד להתקדם עם הדיון אם נמשיך לדבר בקודים וסיסמאות. תגיד שמות.. יותר קל. אתה נייטרלי גם ככה. הרי אנחנו לא רואים היכן הרוח נושבת?.. איציק פרנקו, האיש הכי חזק בתחום הטכני/קרבות של בניית האירוע, יחד עם אישתו גבי. במקרה קיים מחנה פרנקו/פריינטה, שבמקרה זה המחנה המיוצג ביותר באירועים. לא? אז אין אינטרסים אתה אומר.. גם לשותפות של פופלינגר וקידר אין אינטרסים? שוב.. אל תתגונן, זה עסק לכל דבר ואני לא אומר שזה רע, רק בוא לא נשקר. ארגון MMA יכול להפסיד.. אבל אם הארגון שייך למאמן מסויים שהחניכים שלו מנצחים בקרבות זה עושה את המוניטין של אותו מאמן גדול יותר, זו פלטפורמת פירסום עבורו (על חשבון מתחרים.. וכדי לא לפרסם מתחרים מהארץ מגיעים מתחרים בינוניים מחו"ל לכאורה), כך יהיו לו יותר חניכים באימונים ויותר כסף כמובן, יהיה לו מעמד גדול יותר בתחום הלחימה בארץ, יהיה לו שליטה על קבלת החלטות בתחום וכו'.. ולא, לא אמרתי שכל זה קיים.. סתם נתתי דוגמא. הנה קבל תהייה: מה אירועי דוג פייט/IWC קידמו יותר: א. סצנת ה-MMA בישראל ב. טים פרנקו פריינטה. מעניין אותי לשמוע את תגובתך. מצד שני יש את דן (שכחתי את שמו המלא), שהוא גם שותף בכיר בארגון והוא הגיע מהתחום העיסקי פירסומי ופחות מבין ב-MMA שלשם החבר'ה שהוזכרו מושכים. וכמו שדן אמר לי פעם, "עשיתי חיפוש ביוטיוב, ראיתי שהיה הכי הרבה צפיות לאומניות לחימה, החלטתי להיכנס לזה.. יש פוטנציאל גדול אני יכול לעשות מזה הרבה כסף.. בלה בלה" איך אני, בקיא בחומר? גבר.. זה עסק, מאחל לכם בהצלחה מכל הלב.. אל תימכרו סיפורים. רמת הלוחמים ירדה.. מחיר הכרטיס עלה. זה אומר שאפשר לעשות מקסימום כסף במינימום הוצאות. נבוא ונגיד "IWC.. מקדמת סצנת MMA בישראל, בלה בלה.. כל מיני קלישאות ושקרים, גם ככה אין אף ארגון MMA באזור אז אין תחרות והקהל צמא לקרבות, אולי גם נחיה על תהילת העבר ונגיד לכולם שהם כוכבים עולים.. ננסה לעשות קומבינה זה בטוח יצליח".. סליחה כן, ככה לי זה נשמע. זו דעתי, אתה יכול לכתוב מה שבא לך זה יישאר בגדר תירוץ. אולי אתם לא משלמים מספיק ללוחמים ומנצלים את אלו שכן מוכנים להילחם במעט? אחד בשם משה קיץ, אברג'יל, ירמי כנפו.. דוקא נלחמו באיזה אירוע לפני שנה בישראל. וכמו שהזכרנו לא תמיד רווח של ארגון מעיד על הצלחתו או כישלנו.. הייתכן שאיציק פרנקו לא רוצה לקדם את את המחנה שלו דרך האירוע? או לחילופין יש לו אינטרס לא לקדם מתחרים בקרבות מרכזיים? ושוב.. אין ולא היה דבר נגדו חלילה.. ואני טוען שזה בסדר גמור וטבעי. השקרים ("נייטרלי") זה מה שמעציב. יש הרבה שאלות ותהיות שבטח אוהדי ה-MMA ירצו לשמוע.. מטעמי כבוד אני לא אכנס לנושאים רגישים יותר גם אם תתחנן.. אבל בלי לשקר גבר.. אולי גם משקרים אותך. תבדוק.

IWC

New member
בפתיחות מלאה

להיות נטרלי לא אומר שאתה רשאי לפגוע באנשים. אין לי כוונה לפגוע באף אחד אישית ולא נראה לי ראוי לעשות זאת מאחורי מקלדת לכן לא אציין אף בן אדם לרעה. עידו פריאנטה - בחר לא להלחם באירוע הזה אבל יחזור להלחם בקרוב וכנראה לעולם לא יפיסק רועי פריאנטה - הוצא לו להשתתף באירוע ולא יכל מסיבות אישיות לב מגן - נמצא בואגס ומנסה את מזלו שם. אנחנו מאמינים כי יגיע רחוק אריאל אברגיל - לא מעוניין להלחם MMA מארק ברגר - חזר מפציעה ארוכה, נקווה שילחם באירוע הבא ויטלי - עבר לגור בחול כמו כל קארד קרבות כשמכינים אותו בודקים מי הלוחמים שזמינים לקרבות בתקופה הזאת. לא פסחו על אף לוחם ובטוח לא הפלו לרעה. לראייה - הקרב המרכזי האירוע הוא בין שני לוחמים שאין להם שום נגיעה לאף אחד מבעלי האירוע. אתה מדבר על זה שיש לבעלים של ארגון עוד אינטרס חיצוני כאילו שזה הדבר היחידי שקובע את ההחלטות שלו. זה לגיטימי וממש לא מתנגש עם הרצון שהעסק יתקיים כמו שצריך (בנטרליות). אם אינטרס "מהבית" של אחד הבעלים מתנגש עם מה שטוב לארגון טובת הארגון תמיד קודמת. אני יכול להעיד על עצמי - אני הבעלים של החברה פייטוור. והIWC מפרסמים גם את המתחרים שלי - אין לי זכות להתנגד לזה כי זה טובת הארגון. אז זה שיש למאמנים עוד אינטרסים זה בסדר וטבעי אבל לא הופך את מה שאמרתי לשקר. אני יודע שאתה חובב את הקונספירציה הזאת אז בוא נשים את הדברים על השולחן - השותפים שלי למיטב הבנתי לא מפלים אף לוחם או מתחרה, הם לא רצחו את קנדי ולא יודעים איפה קבור ג'ימי הופה. עכשיו אני בטוח שאתה ממש מרוצה מעצמך מזה שזרקת פה שמות של השותפים ומראה כאילו אתה מכיר משהו מבפנים. לצערי לא צדקת באפילו פרט אחד לגבי האנשים האלו פופלינגר - בן אדם נדיר וחבל שהמאמצים שלו לתת חשיפה ולהכניס לוחמים ממועדונים אחרים לא נחשפים כי בהחלט היית בולע את הכובע שלך. מושיק קידר - לא היה ולא יהיה בן אדם עם ההתלהבות שלו לספורט הזה. אתה אומר שאנחנו לא באמת רוצים לקדם את הספורט - שם איתו חמש דקות ותראה מה זה אהבה לספורט דן אילן- בן אדם מבריק וזה שלא הבנת אהוא כנראה צחק איתך זה עצוב. הדרך שהוא נכנס לארגון ומה שהוא עושה פה לא קרובה לתפיסה שלך. איציק פרנקו - אכן הכין לוחמים ברמה הגבוה ביותר בארץ ולכן קיבל רושם רע לגבי זה שרק הם נלחמים (כי כשהם לא אתה אומר שהקארד לא ברמה)- אם תמצא לי מישהו בארץ שמוכן להלחם בעידו, רועי או שמעון אני מבטיח לך שנעשה קרב עוד נקודה שרציתי לגעת - אתה טוען שהפסדים של ארגון לא מעידים על הצלחתו? אז אני טוען שכן. כי להפסיד כסף כל טמבל ברחוב יכול. הספורט הזה לא יגיע לשום מקם מארגונים שיפסידו ויעלמו. ראיה להצלחה - IWC 11, אירוע מספר 11! איזה אירגון בארץ עשה דבר כזה? לעשות אירוע אחד ולשלם לכולם מלא כסף ואז להפסיד את התחתונים זה לא חוכמה גדולה. אתה טוען שאנחנו לא יודעים לנהל עסק ומי שהיה יודע היה עשיר.....ומצד שני אומר שהפסדים זה לא מדד להצלחה. מעניין.... אירגון שהרים 11 אירועים והרים לוחמים והפך אותם לשמות מוכרים זה מדד להצלחה, זה מדד לתרומה לספורט. זה שלב מגן הלך בנתניה וילדים צעקו לו "לב אתה מלך" (כן הייתי לידו שזה קרה) זה מעיד על תרומה לספורט. וזה לא נוגד את זה שהבעלים של האירגון מרויחים מזה ולא נוגד את זה שיכול להיות להם עוד אינטרסים. כמו שאמרתי אני הבעלים של פייטוור ואני מתפרנס בכבוד מהתחום. זה לא אמור שהמניע שלי להכנס לארגון הוא מלוכלך או שאני אוהב או מבין בספורט פחות ממך. מי שמכיר אותי יודע כמה אני משקיע בלוחמים, ויודע כמה חשוב לי הספורט הזה (כי האמת שאני לא רואה אף ספורט ואישתי הייתה מסתכלת עלי מוזר שאני לא רואה משהו ועכשיו יש לי משהו שאני רואה) אז בבקשה, וזאת פניה אמיתית. לבקר זה קל ולא חוכמה גדולה. ברור שיש לנו מה לשפר - אנחנו חייבים להחליף זירה, אנחנו חייבים להגדיל את כמות הלוחמים בארץ, אנחנו חייבים לנסות להוריד את עלות הכרטיס ועוד הרבה דברים וכמו שכתבתי כל פעם - אני אשמח לביקורת בונה והצעות שיפור אמיתיות. אבל לשם ההוגנות תנסה לראות את הדברים החיוביים שהאירגון הזה עושה. ואם לא תצליח, אז לא נורא. אוליי תפתח זירה משלך ואני מבטיח להגיע לראות קרבות

yair_bar

New member
מנהל
אוקיי. אז למה אתה לא מקבל את הדיעה שלו

שמדובר בכארד החלש ביותר שלכם? כמעט כל הלוחמים החזקים (שהזכרת פה בתגובה) לא יילחמו. לא באנו אליכם בטענות, רק צויינה דיעה אישית לגבי איכות הכארד.

IWC

New member
כי זה לא נכון

כי אני לא מסכים שהלוחמים האלו יותר טובים - עידו ורועי בליגה קצת שונה אבל לב היה קרב משני לשמעון באירוע האחרון. ומהשאר שמעון לוחם יותר טוב- לדעתי אני מקבל יש לו דעה שהקארד חלש. זכותו, לא מסכים עם זה ולא עם האופן שזה נאמר. אין צורך להתיפיף עכשיו ולהגיד רק אמרתי שהקארד חלש - זה לא כל מה שנאמר. הוא טען שהקראד חלש ושאנחנו לא מביאים את הלוחמים הטובים מאינטרסים ושהניהול לא נכון. אז אני מסביר - לטעמי הקארד מצויין ובנוסף הראתי לו שכל הלוחמים שהוא העלה נבדקו כמו שכל הלוחמים נבדקים לפני כל אירוע. יש ביקורת בונה ויש ביקורת הורסת אני מסביר מההתחלה שאנחנו פתוחים לביקורת בונה וכל מה שאני שומע זה - אתם משקרים, יש לכם אינטרסים ובלה בלה בלה. אוליי אם הוא יגיד את זה מספיק פעמים הוא גם יאמין לזה. נראה לי כאילו למשיהו אחר מאיתנו יש אינטרסים....

BeniTaz

New member
תשמע גבר.. אל תיפגע, אתה לוקח את זה אישית

נראה לי שכולנו הבנו מה ניסיתי לומר.. אני לא באתי לפגוע באף אחד.. אני מעריץ את האנשים שעומדים מאחורי הארגון. אני נגד כל השקרים שמייצרים. זה ארגון פרטי, עם אינטרסים מסוימים ואין בזה שום רע. אז כל עוד תמשיכו לשקר אני אגיד את דעתי הגלויה. ושורה התחתונה מבחינתי: א. ההשפעה שיש לארגון היום על סצנת ה-MMA בארץ היא מזערית ביותר וכל שימוש במניפולציות או שקרים רק מוציאה חשק להגיע ולתמוך. ב. אני עדיין חולם שיגיע אדם רציני ונייטרלי עם חזון אמיתי לפיתוח ה-MMA בארץ בעל גב כלכלי שמבין מספיק. כמו בכל עסק צריך להשקיע אבל בניהול טוב והוגן ההשקעה תחזור בגדול בגלל הפוטנציאל. באירופה בהרבה מדינות פועל ארגון MMA נייטרלי אחד במדינה, שמצליח להתקדם, לייצר כוכבים, לעשות אירועים ברמה טובה אבל החזון חשוב יותר מהכל.. יש ממי ללמוד. צריך למצוא את הדיינה וויט הישראלי. בכל זאת תודה על שיתוף הפעולה בדיון.. בהצלחה.

udi102

New member

כל הכבוד צחי שאתה אומר את האמת לא ידעתי שיש כל כך הרבה קומבינות ,למרות שהאמת זה כמעט בכל תחום בארץ ככה שהאנשים האלו לא יוצאי דופן ,להפך הם למדו להשתמש בחברה למטרות רווח ,מי שמשלם שיבושם לו ,רק עכשיו ראיתי שמחיר כרטיס 110 שקל חחחח ,מחיר קצת תלוש מהמציאות , רק לשם השוואה משחק של באיירן מינכן נגד דורטמונד בליגה הגרמנית בכדורגל (משחק העונה ) ,יש לי חבר שהיה בגרמניה והשיג כרטיס ב25 יורו

למעלה