Kalam Cosmological Argument

יובל199

New member
כדי שלא תוסיף עוד הודעות אני מביא

את ההפרכה שלך לעומת הטענות שלי: כאן וגם בלינק הזה. שהקורא המשכיל יקרא ויחליט. :)

Providence

New member
הנה ההפרכה שלי

כאן וגם בלינק הזה. שהקורא המשכיל יקרא ויחליט (וגם מוזמן לקרא את כל הפתילים הקשורים)...

Providence

New member
הנה ההפרכה שלי

כאן וגם בלינק הזה. שהקורא המשכיל יקרא ויחליט (וגם מוזמן לקרא את כל הפתילים הקשורים)...

יובל199

New member
אתה משחק משחק מלוכלך

אין בעיה הקורא המשכיל מוזמן לקרוא 2 ההודעות האחרונות בפתיל ואז להחליט העצמו האם הפרכת משהו - או לא

Providence

New member
בא נבדק לאט יחד מה לא הבנת

(1) ארגטמנט ה- Kalam הופרך, ולא הצלחת לסתרו: http://www.infidels.org/library/modern/mark_vuletic/vacuum.html (2) בן דב שהוא גם "פילוסוף", נוסף על היותו פיסיקאי, אומר שתאורית הקוואנטים לא אינטואיטיבית. בקר טוב. אפילו אינשטין התקשה לקבלה. ההוכחה לנכונותה (אם כי _אין_ הוכחות לתאוריות מדעיות. תתכנה רק הפרכות) הוא חזויה המצוין את תוצאות הנסויים במיקרוסקאלה. האם המחקר במשבר פיננסי? אולי, אולם לא עקב חולשתו, אלא עקב היותו חסר אטרקטיביות לעומת חלופות כגון כירורגיה פלסטית, יעוץ משפטי להנפקות בשוק ההון, נהול תיקי השקעות בקרנות גדור וכיו"ב. אין לך מושג כמה יסורים, תלאות ותלאובות עוברים על תלמיד מחקר צעיר עד שהוא מצליח להשתלב באוניברסיטה או מכון מחקר נחשב. (3) אין לפילוסופים תפקיד בחקר תולדות היקום. הספקולטיביות, להבדיל מחקירה אמפירית, הובילה לאחדות מן השטויות המביכות ביותר בתולדות המדע. (4) החשוב ביותר. "בורא" הוא, על פי כל הסמנים, אך פרי מחשבתנו (רק של חלק מאתנו. אלה הנצרכים למשען חצוני עקב חסר שלד פנימי, כמקובל אצל vertebrates). הגורם שנכנהו להלן "בורא" רק לסבור האזן, שכן עדיין מוטל על בר הפלוגתא שלי להוכיח שברא משהו _ולהסביר_ את התהליך (הגיית המשפט התקין מבחינה תחבירית גרידא "בורא ברא" - _אינה_ בבחינת הסבר), מעולם לא נצפה ע"י בני-אדם, מעולם לא תקשר עם בני אדם, ומכל אמת מדה מציאותית הוא יציר מחשבת האדם (אותם אנשים שמבנה נפשם מחייב זאת). רוצה לומר: המאמין והספקן רואים ממש אותו עולם ותופשים שהוא אקראי, כאוטי, סטוכאסטי במדה מסוימת, אלא שהראשון מזעיק לעזרה "בורא" שלנחמתו הוא גורם (causer), מנהל, משגיח, וכדי לתרץ את העדר תוספת האינפורמציה, וחסר ההבדל (indistinguishability) המעשי בין תמונת עולם בלעדיו, לבין תמונת עולם אתו, הוא טוען ש"בורא" אינו מספר כיצד הוא פועל. הנה דוגמא מגוחכת (לקרא עוד חמש ההודעות במורד): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=617&msgid=16381365 אני שונה, מחרה ומחזיק, ומחזק ידיך בקריאה למשתתפי הפורום לבחון את טענותינו...

יובל199

New member
"תגיד, לא אמרת קודם שאתה הולך?"

מילותיו של אתאיסט מיואש. אל דאגה יש לי דברים הרבה יותר טובים לעשות מאשר ללעוס חומר פסדו-מדעי. תמשיכו להנות בבועה שלכם ולחשוב שאתם צודקים.

Igra Rama

New member
Hey asshole

Either you have anything to respond to vacuum energy challenge or crawl back in your cave.

יובל199

New member
בטח שיש לי

א) כבר הראתי כאן שכל זה הוא פרי דימיונך. ב) שאלה: נניח שאתה צודק(למרות שאתה לא בדיוק צודק) מה היה מחוץ לאותה נקודה "סינגולרית" לפני המפץ הגדול? ג) דרך ארץ קודמת לתורה - אז תפסיק לקלל - זאת אלימות מילולית של בן אדם מיואש. ד) אם תענה בכנות על ב - אני יוכל להוביל אותך במסלול שיסביר לך מדוע תורת הקוונטים מחזקת את תורת הקבלה (שתורת המיסטיקה המזרחית היא רק צימצום שלה - ואגב צימצומים אתה די קרוב להבנת המושג ציצום בקבלה ואיך הוא מסתדר יופי עם תורת הקוונטים).

Igra Rama

New member
You have shown nothing

String theory is an enhancement of quantum fluctuations. b. I am right as always. There is no point in discussing what is out of a singular point. There is no geometry out of a singular point. c. I have no interest in wasting my time on false mysiques. If I wanted religion I would turn catholic not a Nazi jew.

למעלה